Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. Čím víc útoků na Trumpa - tím víc hlasů obdržel

2. Čím víc útoků na Zemana - tím víc hlasů obdržel

3. Čím víc útoků na .......

---------

Inteligentní člověk se poučí s cizích chyb.

Hlupák nestále opakuje vlastní.

2 1
možnosti

Máte pravdu pane Petříku,

Putin ty volby v Rusku vyhraje, možná i s tím 70% ziskem. Politici EU a USA mu můžou tu podporu pouze závidět.

Propaganda, cenzura, ani udavačství nepatří do slušné demokracie.

Karma.

4 4
možnosti

...až taková kritika ruské despocie?:-)

4 0
možnosti

Pokud někdo nedokáže udržet myšlenku déle jak tři řádky, ani podtržený bold nepomůže. Ale strávil jsem fajn večer s dokumentem o Berijovi a to se počítá. I když nevím jestli to autor teda viděl, když dal odkaz jen na druhý díl.

Řekněme, že je to zajímavý pohled z druhé strany kopce. Problém je v tom, že se tváří, jako by opravdu komplexně informoval o Berijovi, ale ve skutečnosti některé části jeho oslnivé kariéry nechává spinkat a do popředí dává jeho vůdcovské schopnosti a pracovitost, včetně zlepšováků pro vyšší efektivitu a lepší podmínky v gulazích.

Přitom taková atraktivní témata jako shromažďování vyděračských materiálů, role v invazi do Polska, čistky v Rudé armádě, přebírání moci v evropských zemích apod, jsou buď upozaděny, nebo tam nejsou.

Jinými slovy, ten dokument je opravdu tendenční i když to není popírání, že za Berijou zůstala spousta obětí uvádí.

Navozuje to zajímavé otázky. Má veřejnoprávní televize uvádět nevyvážené, ale jinak zajímavé dokumenty? A když ano, má je v tomto smyslu okomentovat?

K diskusi o něčem takovém je ovšem potřeba nechytit nad klávesnicí hysterák.

1 0
možnosti
Foto

S Vaším názorem souhlasím.

Málokterý dokument bývá vyvážený, většinou bývají tendenční podle osobního postoje autora k dané problematice, ale pokud tyto dokumenty nejsou vyloženě lživé, tak určitě stojí za shlédnutí.

A ruku na srdce.

Nejsou naše dokumenty o SSSR a Stalinově éře ještě tendenčnější a vyloženě nepravdivé? Pokud bychom těmto materiálům měřili metrem jako měří pan Roth či Ziegler, museli bychom zakázat úplně všechny dokumenty o SSSR a Stalinově éře.

0 3
možnosti

Zeptám se ještě jednou Petříku, podle vás je tedy hloupým ignorantem i váš proruský prezident Zeman, který od počátku tvrdí, že ruská akce na Krymu je nezákonnou anexí?

7 0
možnosti
Foto

Jenomže reakce Západu byla taková, že tu anexi legitimizovala. US flotila vplula do Černého moře. Západ měl požadovat opakování referenda na Krymu.

1 3
možnosti

P79e97t29r 13U36h71e21r

5. 2. 2018 19:30

petříku, kdo podporuje neonacisty v Rusku? Ptám se podruhé...

3 0
možnosti

Pan Petřík je génius. Na jednom místě pravdivě poukáže na zlo západu, přimíchá trochu polopravd a pár lží, okoření to dávkou nenávisti a pro spoustu lidí (a alternativních serverů) je zjevovatelem svaté pravdy. A tito lidé pak ty, co na lži pana Petříka poukazují, považují za vyvrhele. A pak pan Petřík s úsměvem pronese pár vět o "příznivcích západních elit" a karma stoupá a alternativní servery vesele přebírají blogy.

10 0
možnosti

A to je právě omyl - jde o to, jestli reagujeme na názor nebo na osobu, která ten názor psala. Taky jsem kolikrát litoval, že to co cítím zastává strana, kterou bych nikdy nevolil, kdežto ta "moje" to pojmenovat nechce nebo neumí.

2 2
možnosti
Foto

J45a93k68u48b 18R37o39t22h

5. 2. 2018 19:02

Tak jsi mne Jaryno udal. Už je to lepší? :-/

3 0
možnosti
Foto

Nikoho jsem neudal, ani jsem si nestačil přečíst Váš příspěvek, pouze jsem jej zaregistroval, zrovna jsem odpovídal na jiné příspěvky.

Když jsem na diskuse klikl znovu, již byl smazaný.

Proč, to nevím, protože jak jsem napsal, nestačil jsem si jej přečíst.

2 4
možnosti

Podepisuju každé slovo - a rozhodně žádnou radost z toho nemám. Ta vytrvalá nechápavost, nepoučitelnost a pansky shovívavá přezíravost, to přece není ten Západ, za který jsme zvonili klíči.

4 3
možnosti
Foto

Tady už nejde o nechápavost, ale o zlý úmysl.

Na této diskusi je vidět, jak příznivci západních "elit" naprosto ignorují do očí bijící fakta a pravdu a jsou schopni tvrdit ty nejhloupější lži. Na Ukrajině to bohužel skončilo válkou a samozřejmě agresor svedl svoji vinu na svoje oběti za potlesku nemyslícího davu, jehož zástupci se předvádějí zde v diskusi.

Bohužel, Ukrajina není zase tak daleko, zvolením Babiše a Zemana se zabránilo nejhoršímu, otázkou je, na jak dlouho, protože z diskuse vidíme, jak zastánci jedné pravdy jsou úplně nepříčetní. Takhle totiž nelhali ani normalizační komunisté. I ti svoje argumenty stavěli na polopravdách, ale tato kavárenská "elita" na naprosto primitivních lžích a osobní nenávisti.

3 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS