Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Letopočet se mění, režimy přicházejí a odcházejí, ale lidé zůstávají pořád stejní. Tj. pokud za socíku existovalo 50% lidí, kterým takový režim kariérně vyhovoval, ti lidé nikam nezmizeli a pokud umřeli, narodili se noví.

A za středověku se podobní lidé nalepili na církev. Uvidíme je všude, kde je alespoň trošku moci.

6 1
možnosti
Foto

Tuším, že dokonce v naší ústavě stojí psáno, že zdrojem vší moci ve státě je lid.

0 1
možnosti
Foto

Dnes titulek FORUM 24:"Petr Žantovský a ČT2 sluha cizích zájmů"! Výživný článek, který se uzavírá větou:"Opravdu chceme nechat skutečné vlastizrádce, aby nám sebrali rozhlas a televizi?"

Musel párkrát kliknout na odkaz, abych se přesvědčil, jestli to nejsou to výplody protektorátních novin, potažmo gottwaldovsko husákovského RP! Který rok se vlastně píše?

"Zaprodanci a ztroskotanci", kde jsem to jen četl u svého jména? 1977?

2018, že by znovu?

Jinak, Jan Ziegler ví všechno a Jakub Roth ví, že to Ziegler ví.

10 6
možnosti
JF

Asi jste četl jen ten titulek a poslední větu, jinak byste nemohl plácat takové hlouposti...Rv

7 3
možnosti
KT

Vy jste, pane Petříku, taky pod vlivem

6 4
možnosti
TH

Putin nebue nelegitimnim prezidentem, bude nelegitimnim diktatorem.

3 6
možnosti
MJ

Rusáci se snaží ovlivňovat nejen volby - to za prvé

Putin je okupant Ukrajiny - to za druhé

V čem nemám pravdu autore.

11 5
možnosti
Foto

Každý ovlivňuje dění kolem sebe. I my, Česko snad, ale Československo určitě, jsme měli zahraniční vysílání.

Putin je prezident Ruska a Ukrajina je Ukrajina se všemi svými problémy.

7 7
možnosti

Zloděj křičí chyťte zloděje, tedy pardon bolševik řve a vidí všude jinde bolševiky jen ne na své zahrádce. To je incest. Slovy klasika : styďte se Petříku, styďte se Petříku.

16 4
možnosti
Foto

A nemám snad ve svém článku pravdu?

Nebo se též hlásíte k cenzuře?

2 4
možnosti
VR

Dnes vyšel na Technetu hezký článek o tom jak Mužická Horda ovlivňuje dění, nejen volby v cizích státech... doporučuji prostudovat...

https://technet.idnes.cz/rusko-ruske-informacni-operace-hackeri-propaganda-dezinformace-taktiky-1of-/sw_internet.aspx?c=A180125_154611_sw_internet_pka

5 3
možnosti
PB

...... nj,- ale Vy jste sám ten článek nečetl, žejo ?! ,- tam vo Mužickejch hordách, co ovlivňují dění a VOLBY v cizích státech, není ani slovo (?),- a specialistu proti hybridním hrozbám z našeho MV pravdy určitě neberete vážně,- že ne (?),- .....nebo snad ano;-D ?!?

4 2
možnosti
ZJ

Hezky napsáno, není co dodat! Karma.

5 11
možnosti
Foto

Díky,

však už se potrefené husy ozvaly

5 8
možnosti
MB

Neřešme pravdu blogerů, pánů Vodvářky, či Zieglera. Zkušenosti máme ! Ty pak říkají, že v Rusku je všechno možné, než-li demokracie. Já osobně nejsem nepřítelem Ruska, či dokonce jeho lidu ! I říkám, nechť si dělají co chtějí - stejně to nikam nevede. - jak se ukazuje posledních 100 let. Ta země je zvláštní s mentalitou. Dokud nás nenapadají, dokonce úsměvná. Jaderná velmoc = Rozvojová země. NIC SE TAM NEZMĚNILO ! (Jejich špička má děti na Západě + zámoří, opět mega giga bohatá, carská vrstva s korupcí - Nedořešená minulost - Tu hrdost - tu stud) ... :-)

12 1
možnosti
JH

..a rusofil Zeman tomu jen zločinně přihlíží....

6 4
možnosti
Foto

Přesně,

to jsem ještě zapomněl napsat....

3 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik