Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48a19k21u34b 26R48o92t61h

7. 2. 2018 14:41

Mnohokrát usvědčený lhář Petřík argumentuje článkem mnohokrát usvědčeného lháře Olšera, za neustálé lži vyhozeného z tohoto blogu. Burleska.;-D;-D;-D

15 1
možnosti
Foto

Chcete snad říct, že fotografie ležícího a pomočeného Vratislava Brabence jsou fotomontáží?

Takto se přece Brabenec "namazal" při debatě s M. Allbright, kde ji ještě obtěžoval. Před časem kolem toho na Interentu kolovalo video.

2 1
možnosti
PB

..... tak Magora už jim fyzicky jaksi nedodáme, žejo,- ale máme na skladě ešče teho věčnýho revolucionářa Peťu Cibulku,- teho možeme zapůjčit aj s jeho virgulama,- ten tu opozicu sjednotí 123;-D!,- ...........doboha, je tohlecto vůůůbec možný?!?

0 2
možnosti
Foto

Ale Vratislava Brabence dodat můžeme...

1 2
možnosti
JL

Jirous, na rozdíl od vás, byl vždy svobodomyslný, což tenkrát tolerované nebylo.

A proto ty tirády tehdejšího režimu, které jak vidím, jste přijal za své.

Ano, Martin Jirous byl osobnost!

11 0
možnosti
Foto

Myslíte osobnost za jeho zneužití malé holčičky, jehož kopii Rozsudku jsem dal do článku?

0 5
možnosti
Foto

Když jsem od Jirouse si nějakou jeho tvorbu měl možnost příležitostně přečíst, byl jsem vcelku příjemně překvapen.

Jinak nemá smyslu, aby se ruská opozice v daný moment nějak centralizovala, byla by daleko zranitelnější. Hodně zajíců, myslivcova smrt.

0 0
možnosti
MM

Jaromíre, máte právo svobodně vyjadřovat svůj estébáckej názor. A buďte rád za tu svobodu. Můžete se otírat o lidi, kterým morálně a lidsky nesaháte ani po kotníky.

14 2
možnosti
Foto

A komu nesahám ani po kotníky?

1 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik