Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NO

Můžete pane Flaško tato svoje tvrzení doložit fakty?

0 0
možnosti

J20a93n 11Š43u58r92c

26. 2. 2018 13:57

Když Petříkovi tolik ležel v hlavě výsledek zápasu OSR-Německo a na internetu ho nenašel a podle jeho slov ve svém blogu tam ani nebyl (protože vyhráli Rusové a ne Němci) tak není jasné proč si nepustil v 5,10 na ČT 1 přímý přenos zápasu tak jak to udělala většina fandů. Tam by to měl z první ruky a mohl hned jásat nadšením a mávat ruskou vlajkou při každém ruským gólem. A navíc na teletextu ČT 1 byl uveřejněn výsledek zápasu (i se se střelci branek) hned po ukončení utkání. Tak nevím proč ve svém blogu píše, že výsledek zápasu nebyl na internetu záměrně uveden. Je ale zajímavé, že si ten expert na všechno najde ihned a bez problému zprávy třeba o ukrajinském Majdanu, o Sýrii, církevních restitucích a dalších tématech. A výsledek finále v hokeji na ZOH najít neumí a snad ani neví, že existuje nějaký teletext. Hlavně, že si vždy najde důvod aby mohl žvanit blbiny a psát nesmysly.

5 1
možnosti
Foto

Kdybych si neuměl najít výsledky, tak bych asi neuměl zveřejnit ani ty odkazy v mém článku, které na výsledky odkazují.

Takže se sám usvědčujete nejen ze lži, ale i z vlastní hlouposti a děláte tím ostudu všem rusofobům.

Proč se neustále snažíte dokázat, že jste ještě na nižší úrovni než ti radikální bolševici, kterými se "diskutéři" Vašeho typu neustále zaklínají?

1 5
možnosti
VS

Nic moc, Petříku. Kdybyste si dal trochu práce, určitě byste našel diskuze s mnohem údernějšími příspěvky, které by se Rusku zavrtaly do patřičných míst mnohem hlouběji...

2 1
možnosti
Foto

Zdravím Vás pane Petříku.

O tom všem jsem se bavila také s mnoha sportovními nadšenci a také sázkaři. Všichni do jednoho všechny ty potupy a sankce na Rusko a to i ty na OH, kdy nesměli mít hráči sborné ani označenou šatnu, považujeme beze zbytku za debilizaci v přímém přenosu!

Všichni víme, že hráči sborné jsou odjakživa Rusko, čili Ruská sborná!! A víme, že Rusko umí a vítězí! Blahopřeji Rusku ke zlatu a jsem potěšena, že to byli právě oni, co všem těm uzurpátorům nakonec vypálili rybník ;-)

Za mě samozřejmě opět karma a všem nám, lidem dobré vůle, přeji vše dobré V R^

4 5
možnosti
Foto

Zde je odkaz na exhibiční jízdu krasobruslařky Medveděvové, jak celá v černém předvedla vynikající exhibiční jízdu na motivy písničky Kukuška z filmu Bitva o Sevastopol, oblečená hrozivě černě, vojensky, vyjádřila celému světu bezmocný hněv za nespravedlivost a hlavně nevděčnost za to, že 27 milionů lidí na území tehdejšího SSSR položilo životy za Evropu a celý svět.

https://www.youtube.com/watch?v=G5tq8iJytF8 A zde je odkaz, jak ruští hokejisté při olmypijské hymně zpívají zakázanou ruskou hymnu:

https://360tv.ru/news/olympiada/hokkeisty-i-bolelschiki-speli-gimn-rossii-na-tseremonii-nagrazhdenija-na-oi/?utm_campaign=transit&utm_source=mirtesen&utm_medium=news&from=mirtesen PK2

1 1
možnosti
Foto

Ještě pro pana Šrejbra cituji příspěvky z jiné diskuse:

"25. února 2018 19:34

Sice je to jenom "sport", ale viděl jsem v tom nějak tak naše nadšení pro vítěztví nad sbornou v každém zápase po 68. Díky Ruským hokejistům, že mi zlepšili náladu."

Dan25. února 2018 20:42

"Nejvíce medailí získal tým astmatiků - Norové. To je výsměch celé slavné olympijské myšlence. Co na to naši sportovci, náš olympijský výbor? Napadnou to, nebo si dovolí to alespoň kritizovat? Nebo budou jenom odsuzovat ruské sportovce? Vždyť si s nimi Norové vytřeli zádel..."

25. února 2018 21:32" Jak si ti mužici, věčně ochlastaní levnou vodkou, dovolí ponížit nejůžasnější zemi v celém vesmíru USA, je nepřípustné!!! Je třeba jim dajlimedajli sebrat jelikož žerou neznámé superanabolika a je to!"

2 1
možnosti
Foto

Vy se tou žlučí jednou udávíte.

7 2
možnosti
Foto

Tu žluč zatím předvádíte Vy a Vaši příznivci.

Stačí si přečíst příspěvky v diskusi.

1 2
možnosti

Ve vší úctě pane Petříku, ale jste Mimoň. Jen pokračujte v adoraci komoušů a Ruska. Však oni pak přijdou a seberou vám fabriku.

7 3
možnosti
Foto

Natáhnu Vám sem další příspěvky z jiné diskuse, abyste si mohl udělat představu, co si naši občané myslí:

"Připojuji se s tím, že to vítězství Rusům přeju z celého srdce! Našim nefandím. Za ty kecy oné naší slavné biatlonistky a jiných českých sportovců, kteří schvalovali uvalení kolektivní viny a vyloučení celé RF ze zimní olympiády, na naše sportovce z vysoka..... (kašlu přece). Nenašel se jediný, který by kolektivní vyloučení celé RF kritizoval. Smutné..."

"19:05 Letošní olympiáda astmatiků je jen šaškárna..."

1 1
možnosti
Foto

Komentář z New York Post: https://nypost.com/2018/02/25/a-team-without-a-country-wins-hockey-gold/

Do včerejší prohry v hokeji tabulku vedlo Německo. Ve finále ustoupilo 1. místo Norsku. Vyhráli astmatici, kteří „legálně“ používali drogy.

Do budoucna to bude mít dohru takovou, že se zpochybní jak jejích vítězství, tak celé olympijské hnutí. Německo nedosáhlo vítězství ve finálním zhodnocení, protože narazilo na „olympijský tým z Ruska“, který ale Rusko nepředstavuje.

Na stejný „tým bez Země“ narazily USA. Takže v tomto smyslu jejích ironie vyznívá potupně víc pro ně samotné. USA nepotvrdila svůj status výjimečné země, přes veškeré své skandální snahy o vyloučení Ruska z olympijských her.

4 2
možnosti
Foto

Ještě si dovolím citovat z jiné diskuse:

"Bylo to poprvé, kdy jsem si přál, aby Rusové vyhráli "astmatické" chazarské hry

Odpovědi

25. února 2018 17:48

Také jsem jim to přál.

25. února 2018 19:00

nikdy by mě nenapadlo, že budu fandit Rusům. Eurosoudruzi prominou."

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 3
možnosti
Foto

Vy slavíte 70. výročí a žijete v kanálech?

3 3
možnosti
Foto

Výborně, darebáctví papalášů je třeba pojmenovat, aby byli nuceni chodit kanály. Karma !!

2 7
možnosti
SS

Myslite tech rusackych?

10 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik