Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BJ

Však on p. Ziegler nejakou tu špínu nebo sankce vymyslí, na to je odborník

2 6
možnosti

J76a82n 72Š12u20r69c

25. 2. 2018 20:18

Podrobné komentáře, celý průběh zápasu, sestavy mužstev v utkání OAR (OSR) - Německo byly na prohlížeči Seznam uvedeny a aktualizovány v 8,42, na Novinkách v 8,45 na Googlu také v 8,45. A samozřejmě že to na těchto prohlížečích visí dosud i s příspěvky diskutéru. Takže Petřík zase lže, že výsledek zápasu na prohlížečích nebyl nikde uveden. Zřejmě ten výsledek hledal ještě v době kdy se zápas hrál a nebo zase a to je pravděpodobnější kalí vodu a jako vždy jen plácá nesmysly. No, co by jsme také od toho slavného politologa z Boskovic, experta přes doping, sport, církevní restituce a všechno ostatní také chtěli.....Je to prostě "znalec" všeho.

9 1
možnosti
Foto

;-Dústup do předem připravených pozic

4 1
možnosti
Foto

Pod tyto diskuze chodím rád, člověk se velice obohatí o nové poznatky...je to jako bloudit bez GPS, jedině tak může turista objevit pravé skvosty:-)

3 0
možnosti

Jak nám vysvětlíte, že Rusové dostali novou šanci. Bylo jasně řečeno, že je na OH vezmou zpátky, když se nenajde žádný pozitivní test. A ejhle zase - navíc jeden z nich byl bobista, který to vůbec nepotřebuje.

Máte pro to nějaké vysvětlení?

11 0
možnosti
Foto

Zřejmě nebyl astmatik.

2 7
možnosti
JB

J37i32r57i 37B78o22r

25. 2. 2018 18:49

Petřík, (nějak mě nejde napsat pan) si něco vymyslí a potom to tvrdě rozebere a odsoudí.

10 2
možnosti
JR

J13a66r67a 69R35a42n78k

27. 2. 2018 6:47

Take se mi u tech zvlastnich tvoru tezko pise pan, nebo pani, ale pokud jmenujete jejich funkci, jste smazan, takze je lepsi kazdeho stranika jmenovat treba Sir, nebo SYYYR;-)

0 0
možnosti
MB

p. Petřík v diskusích vesměs stojíme proti sobě v opozici - Píšeme si i slušně, o tom blogy jsou. Pak pravím, že co jste stvořil už je fakt mimo. Zřejmě důsledek třeskutých mrazů. O vítězství ruských hokejistů - informací dost, sám jsem četl - 56 skund před koncem byli mistři Němci. S dopingem má Rusko z ostudy kabát - zase lapnou jejich dva. Rusko samo, sis nakce přeje - Dostalo podmínky, nechce je plnit. OSN, Něměcko a Francie, žádají V.Putina, aby neblokoval Rezoluci pro Sýrii. Bombarduje se dále. Jak chcete tuto zemi obhajovat - Kdo ji proboha škodí ? ... :-)

15 2
možnosti
Foto

Domníváte se, že jsou Rusové stejně padlí na hlavu jako Asad? Ti si vezmou před závodem doping, který má význam jen po déletrvajícím užívání a Asad použije chemické zbraně, i když má bitvu v podstatě vyhranou? Nenapadá Vás, že může jít o záměr kohosi ty i toho pošpinit? Jsou na světě síly, které se neštítí zastřelit svého prezidenta, vyvolávat konflikty a války a pro ně je tohle máček.

2 4
možnosti
Foto

Dnes jsem se v MFDnes dověděl v článku p. Březina, že válku začal SSSR napadením Polska a že Dietlovy seriály byly duchaprázdné. Tak se už začínají přepisovat dějepisy jako za socialismu. A pokud jde o ty seriály, ve srovnání s těmi dnešními, byly ty Dietlovy dokonalé.

3 5
možnosti
Foto

a nenapadl snad Stalin Polsko a nerozdělil si ho s Hitlerem???

7 0
možnosti
OK

O67t80a 38K49i92n42c

25. 2. 2018 17:59

To je opět snůška nesmyslů. Ale podle pana Petříka je doping u sportovců v pořádku, alespoň v případě, když jej užívají ruští sportovci.

5 1
možnosti

J.j, vyhráli. To zas bude v Boskovicích nablito;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik