Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Když FSB (ruská tajná služba) navrtá v noci zeď olympijské laboratoře a vyměňuje tam infikované vzorky ruských sportovců za čisté, těm samým lidem odebrané několik měsíců před tím, když ještě nic nebrali, tak je to státem organizovaný doping a nic na tom nezmění ani opačné tvrzení pana Petříka.

To je rozdíl proti těm, kteří si dopují soukromě a pokud by o tom jejich domovské země věděly, tak by s nimi taky zatočily. To je taky rozdíl proti Rusku a nic na tom nezmění ani tvrzení pana Petříka.

Že Rusové nehrají čistou hru, dokonce vyhrožovali i našim biatlonistům, tak to je taky fakt a nic na tom nezmění ani tvrzení pana Petříka.

Že si Rusové o sobě myslí, že jsou ti nejlepší, nejsilnější a nejubližovanější je taky fakt. Ale příčinu musí hledat především u sebe. A nic na tom nezmění ani tvrzení pana Petříka.

A to, že jsou i nejagresivnější, hlavně vojensky, je vidět dnes a denně. A ani na tom nic nezmění tvrzení pana Petříka o opaku.

8 2
možnosti
Foto

šéf ruské antidopingové nebo spíš dopingové komise prohlásil...že se měnily vzorky našich sportovců, to jsem ještě skousnul, ale když jsem měl za úkol kontaminovat vzorky soupeřů...to už bylo i na mě moc :-)

1 0
možnosti
RC

Pokud se nepletu, zatim byli odhaleni ctyri dopingovi hrisnici. Polovina z nich je z Ruska!

8 0
možnosti
RC

Lez: "Dnes ráno, když jsem přišel k internetu a zajímal se o zpravodajství z OH, tak na titulkách mainstreamových vyhledávačů už nebyla jediná zpráva o výsledcích hokejového finále z OH, pouze o slavnostním ukončení OH."

Kdy rano? Nebylo to tak rano, ze se jeste hralo? BTW, i ted na idnes visi na titulce jeden clanek o finalovem zapase.

5 0
možnosti
MM

Rusové v nastavení udolali Němce a vy máte předčasné Vánoce!;-D

8 1
možnosti
Foto

tak tohle je už nemoc

14 1
možnosti
Foto

P.S. kromě toho, jako obvykle, nehorázně lžete

10 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik