Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Zdá se ,že nový majdan začíná bujet na Slovensku ,kde nejmenší strana a i prezident chtějí svrhnout vládu.

4 1
možnosti
MV

vladu? myslite tu Ficovu particku s milionama na stole v "keši"?

3 0
možnosti
JL

Již včera, kdy vás napadla ta osvícená myšlenka, srovnávat shromažďovací právo s

Lidovými milicemi, napsal jsem, že je to hloupost. Ale protože si trváte na svém,

tak takto vypadala přísaha milicionáře:

Já, příslušník Lidových milicí, přísahám, že budu vždy obětavě a věrně sloužit Komunistické straně Československa, dělnické třídě a své socialistické vlasti a upevňovat internacionální svazky se Sovětským svazem a ostatními socialistickými zeměmi.

Budu s plnou odpovědností a svědomitostí zvyšovat svoji politickou a bojovou připravenost a uvědoměle plnit usnesení stranických orgánů, rozkazy nadřízených a všechny úkoly vyplývající z příslušnosti k Lidovým milicím.

Jsem připraven chránit se zbraní v ruce zájmy strany, revoluční vymoženosti dělnické třídy a socialistický stát před vnitřním i vnějším nepřítelem a v případě potřeby nebudu váhat při jejich obraně položit i svůj život.

Tak přísahám.

3 0
možnosti
Foto

Poslanci přísahají, že budou pracovat pro blaho všeho lidu a koukněte jaká je skutečnost a s milicionáři to bylo stejně.

3 0
možnosti
AL

Raději příspěvek k obsahu článku, ale když vidím, že tzv oponenti neznalí věci reagují na můj příspěvek, tak zareaguji.

Zřejmě nejvýstižnějším popisem tohoto fenoménu je ten, který říká, že místní sociální bublina je případ konkrétní sociální izolace jedince, jenž se pohybuje výhradně v rámci komunity se stejnými postoji, souhlasí se stejnými názory jako její ostatní členové a obecně je jen zřídka schopen jiného pohledu na svět. Kdežto tzv. morálně a sociálně silní jedinci dokáží jít svou vlastní cestou a okolní povětšinou (např. davová psychóza) sociální komunita je neovlivní.

:-)

1 2
možnosti
MV
Foto

Já nevím, ale podle našeho právního řádu je šíření ideologie, která je zločinná a zavrženíhodná a srovnatelná s nacismem, poněkud trestné.

V daném případě by snad pomohlo jen prohlášení za nesvéprávného.

Rv

6 0
možnosti
MV

bé je spravně

netrestal bych ho, ani neodpojoval od site

at si pane Petrikovych fikci uzije co nejvice ctenaru!

6 0
možnosti
AL

Když tak čtu ty autorovi oponenty v této diskuzi, tak si říkám, že někteří Češi žijí v sociálních bublinách, v nichž se navíc navzájem utvrzují o správnosti vidění svého světa.

:-)

2 4
možnosti
KT

Já žiju v bublině žvýkačkové

4 0
možnosti
MB

P. Petřík jako z Marečka a jeho pera ! "Pane profesore - zazpívejme si !" ! = Na rohu ulice, vrah o morálce káže. Před vraty věznice, se procházejí stráže ....:-)

3 1
možnosti
MV

Stando...., Vy jste mi nevernej. klidne si minusujete, kde je Vam libo!

5 0
možnosti
KT

Už aby ho vyvolaly, co já doma s tolika Molotovovými koktejly?

6 0
možnosti
DV

D45a34v74i12d 70V90l28k

7. 3. 2018 16:04

Zaregistroval jsem na Vašem Facebooku, že jste si povzdechl, že "Vlk ,Vodvářka a Stejskal svými blogy ten Idnes úplně zničili" Že každá hloupost, kterou napíšeme jde rovnou na titulku. Pane Petříku, ale já Vám musím bohužel říct, že tenhle Váš dnešní blog asi na titulku nepůjde zase. Možná by stačilo, kdybyste přestal lhát, překrucovat, uvádět polopravdy a nadřazovat zrůdnou komunistickou ideologii faktům. Nebylo by lepší, se raději rozumně zamyslet nad tím, co píšete, než to dáte mezi lid? Tenhle blog je tak špatný, až je směšný.

10 0
možnosti
MV

me vynechal? a sakra...asi jsem neco udelal spatne

4 0
možnosti
AL

Myslím, že k žádnému "Pražskému Majdanu" nedojde.

Jak ukázaly několikeré poslední volby, většina lidí si zachovala i přes brutální mediální tlak svůj vlastní rozum.

To, že se najde na Václaváku několik jednodušších zmanipulovaných figurek sloužící jako stafáž politikům v pozadí bylo i za Masaryka.

:-)

2 4
možnosti
Foto

a kdo rozhoduje o tom, kdo je jednodušší zmanipulovaná figurka???

1 1
možnosti
AL

Jeden z mála blogů, kde se můžu dočíst pravdu a proto dávám karmu!

:-)R^

4 7
možnosti
MV

to je mi lito, ale doufam, ze jste dostatecne saturovan, Arnolde

8 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik