Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď se dívám, jak skuteční extremisté chtějí ve Sněmovně odvolat Okamuru.

Bartošek z KDU-ČSL je nepříčetný.

3 8
možnosti
Foto

J83a86k29u81b 10R58o83t67h

7. 3. 2018 15:45

V případě žaloby v občanskoprávním sporu na ochranu osobnosti by, Jaryne, nad tebou za to označení Nepříčetný vyhrál. Jistě jsi si toho jako veřejně se vyjadřující autor vědom. :-/;-D

6 3
možnosti
OU
MV

nekdo nema sanci takove porovnani v hlave vubec postavit...

3 0
možnosti
VH

Když někdo neví, co je demokracie, neměl by o ní kecat. Ano - pan Ondráček byl demokraticky zvolen parlamentem. Voliči těch několika desítek poslanců s rozhodnutím nesouhlasili a dali to znát. Demokraticky. Neboť demokracie není zvolit parlament a držet hubu a krok. V žádném případě. (Totéž platí o zvolení prezidenta.)

Prý "nevybíravý nátlak"!!! Jaký? Mlátil někdo poslance klackem či obuškem?

Vždy žumpa se snaží odpůrce zdiskreditovat vhodnou nálepkou ("dav, který řval"), víte, pane Petříku. Stejně jako poslanec demokratického (sic) parlamentu nazve kohosi demokratickou žumpou - a nechápe ten protimluv (zřejmě stejně, jako pan Petřík).

Závěr: Co je tedy nedemokratického na demonstraci? Co je nedemokratického na návrhu skupiny poslanců doplnit program jednání sněmovny (a na něm odvolat funkcionáře parlamentu). Co je obecně nedemokratického na nesouhlasu s jakoukoliv skutečností? - Odpovím: Vaše představa o té demokracii, která zde byla 40 let - my jsme to odhlasovali a vy držte ústa; a také držte ústa; pokud je nebudete držet, třeste se. /ano, překlad slova ústa každým čtenářem je správně/

Jo - k milicionářům: Právo pochodu měli. Zbrojní pas ovšem nikoliv, stejně jako neměli legálně držené zbraně. Tak málo chápete demokratické právo (respektive záměrně ho tak pokrouceně vykládáte)!!!

9 0
možnosti
VS

Kdyby to s vámi neodskákala celá země, opravdu bych zrovna vám přál návrat komunistů typu Semelové, Skály apod. k veslu. A s radostí bych se přijel do Boskovic podívat, jak odevzdáváte klíče od své firmy členům Lidových milicí.

Opravdu nechápu, co vede člověka, naplno si užívajícího všech výhod o kterých se mu za komunistů ani nesnilo, k tomu, že neustále obhajuje ty, kteří by mu při první příležitosti zakroutili krkem.

13 0
možnosti

Ono jako by se to v nich pralo. Strašně se jim stejská po "starých zlatých časech", ale zároveň se jim v kapitalismu žije náramně dobře.

6 0
možnosti
MV

vy si podejte s Ondrackem ruku a jdete a jdete a jdete

11 3
možnosti
NP

„Neodstupuji kvůli pár křiklounům,“ řekl Ondráček k protestům a oznámil, že odstupuje kvůli tomu, že se obává o bezpečnost své rodiny a dětí.

Mlácení cizích dětí v lednu 89 mu nevadilo a ještě se ohání demokracií. FUJ

A vy ho bráníte a strašíte Majdanem , taky FUJ

18 4
možnosti
Foto

Jak jste na to přišla, že bráním Ondráčka?

Já snad popisuji metody, kterými byl donucený odejít z legitimně zvolené funkce.

4 9
možnosti
Foto

Napíšu to znovu a trochu jinak, protože původní verze nepřežila pár minut...

Pane, Petříku, už prosím Vás nikdy nelžete, že nejste komunista. Jste, jen to neumíte přiznat. Zastávat se Ondráčka a ohánět se demokracií ve sporu s bolševickou hydrou může jen komunista, nebo hlupák. Za hlupáka Vás nepovažuju, takže zbývá logicky to druhé...

12 3
možnosti
Foto

Pane Kroupo, že i Vy podlehnete téhle uměle vyvolané hysterii, jsem nečekal.

Tady totiž vůbec nejde o Ondráčka.

Snad Vám to časem dojde, tak jak Vám to došlo i s prezidentem Zemanem.

4 7
možnosti
Foto

Karma R^ Přesně tak to vidím, demokraté dnes dostávají co proto. :-)

4 10
možnosti
Foto

Pokud by o svržení vlády ANO projevily zájem stejné síly jako na Majdanu o vyhnání prokremelského Janukovyče a poslaly do Prahy podobné agenty, kteří by demonstrantům, jak tu psala jedna kyjevská bloggerka, také vyplácely trojnásobek pražské průměrné mzdy, tak bychom se i na Václaváku dočkali zaplněného náměstí bezdomovci a podobnými asociály, hořících ohňů, zapálených aut, vyrabovaných obchodů a nakonec i střelby z loveckých kulovnic a brokových automatů, jak jsme viděly v záběrech TV z Majdanu.

3 3
možnosti
AM

Problém by byl, kdyby Ondráček přišel o poslanecký mandát, popřípadě byl profesně zničen, zmrzačen, nebo rovnou zabit, jak to v dobách své vlády komunisté rádi svým oponentům dělali.

(otce mého kamaráda nechávali celé dny stát po ramena v ledové vodě - ještě pět let po návratu z basy se fyzicky trápil, než umřel na selhání ledvin)

---------------------

O funkce a o koryta je možné vést politický zápas...........

--------------------

A navíc byste si to měli vyříkat hlavně s Babišem, s miliardářem dosud za koryta podporovaným komunisty.

Pche.

5 0
možnosti
AM

A mimochodem - komunisté se s nadšením přidali k Babišově fake kampani zvané "lithium".

Teď jen prostě ochutnáváte jaké to je, když si Babiš pohraje s váma...

4 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik