Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Tak pro pořádek: Zdeněk Ondráček nebyl zvolený do čela komise pro kontrolu GIPS parlamentem, ale Poslaneckou sněmovnou Parlamentu České republiky. Zřejmě netušíte, že máme parlament dvoukomorový a sněmovna je jen jednou jeho komorou.

Mezer ve všeobecném rozhledu máte ale víc... Vy, komunisté, jste opravdu lidé zvláštního ražení, jak kdysi pravil Josif Visarionovič Džugašvili.

15 2
možnosti
Foto

to by platilo, kdyby to pan Petřík psal jako maturitní úlohu. Tady si slovíčkaření vesměs odpouštíme.

2 0
možnosti
OK

O37t80a 46K59i92n68c

7. 3. 2018 14:34

Když čtu vaši zmatenou sbírku blábolů, tak je z nich patrné, s jakou radostí byste přivítal nový únor 1948. Toho se naštěstí nedočkáte.

13 2
možnosti
Foto

Února 1948 se opravdu nedočkáme.

Ale "Pražského Majdanu" se třeba dočkáme...

5 6
možnosti
RC

Jake cislo diagnozy ma Petricek? Nebo je to troll? Nazyvat Unorovy prevrat chovanim podle zakona, to chce uz hodne silny zaludek.

9 2
možnosti
AP

Samozřejmě, že Petřík už na svém facebooku nazývá názorové oponenty fašisty. Vy jste opravdu výborný. Dokonalá stalinistická rétorika.

8 2
možnosti
Foto

J96a21k73u80b 45R36o16t35h

7. 3. 2018 14:24

Jaryne, jsi jediný, kdo straší Majdanem a občanskou válkou. A ke všemu lžeš.;-€;-O

14 3
možnosti
Foto

Ztotožňuji se s Vašim hodnocením, že se na Majdanu v Kyjevě něco strašidelného stalo.

3 3
možnosti
JB

J77i55r63i 62B49o11r

7. 3. 2018 14:21

Petříku,nemá se to tady říkat,ale jste úplně ujetej.

13 3
možnosti
MJ

Já myslím ,že pravda se má říkat vždycky

4 0
možnosti
DV

D14a28v76i60d 88V80l15k

7. 3. 2018 14:18

Neskutečná snůška nesmyslů.Vaše fascinace Ukrajinským majdanem je naprosto směšná a ty Vaše manipulativní vývody................. Zaručeně nejpříšernější blog dne.

17 5
možnosti
JL

Lidové milice přezdívané jako ozbrojená pěst dělnické třídy představovaly polovojenské ozbrojené sbory přímo podléhající komunistické straně. Daly by se tak označit za ilegální armádu KSČ. Zformování Lidových milic vedení KSČ schválilo 22. února 1948, na den přesně před sedmdesáti lety. Sbory ozbrojených dělníků ji měly silově podpořit při přebírání moci nad republikou.

A tohle chcete srovnávat s pokojnou demonstrací?

16 2
možnosti
Foto

Přitom existence ozbrojené složky zvané Lidové milice nebyla nikdy ukotvena v žádném zákoně ani později.

7 0
možnosti

Pane Petříčku, slyšel jste už o ústavním právu shromažďovacím a právu svobodně hlásat názory? Chcete ho snad vy, takový rudý demokrat, někomu upírat?

8 2
možnosti
Foto

Proč, ale toto právo upírají komunistobijci Lidovým milícím v únoru 1948?

Podle jakého klíče se u nás mohou svobodně hlásat názory a shromažďovat se?

3 8
možnosti
AP

Hrozně kecáte, pane Petříku. Už nejednou jste ukázal, že nemáte ani ponětí o tom, co se na Ukrajině dělo. Na Vás je vidět, že čekáte, až Vám někdo blábol s tzv. pražským majdanem potvrdí. Co naplat, že okolnosti jsou naprosto odlišné, že?

Až Babiš řekne, podobně jako Fico, že za tím vším stojí Soros, bude jistě chrochtat blahem. Konečně v tom nebudete sám, budete vědět, že podobnému nesmyslu někdo věří. A bude Vám jedno, že Vás zneužívají. Je důležité se cítit ve většině a nebýt osamocen, že ano? :-)

13 4
možnosti
Foto

A co se na Ukrajinkě dělo?

Demokraticky zvoleného Janukovyče skutečně násilím svrhl Putin a pučistům přikázal, aby poslali vojsky na ty, kteří je odmítli uznat za svoje nové vládce?

3 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik