Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Skvely postreh. Karma.

5 1
možnosti
Foto

Upřímně řečeno když to pochválíte Vy, tak to už dost vypovídá.

12 0
možnosti
AL

Nechápu, proč ti, co se cítí být článkem potrefení se zlobí na autora.

Už staré přísloví říká, nezlob se na zrcadlo, když máš křivou ústa.

:-)

5 1
možnosti
OZ

;-Dviděl jsem tvou fotku, Amicusi:-)

1 0
možnosti
AL

Soudruh generál Petr Pavel je pořád pro komunisty a jejich obdivovatele morální hodnota: tajil před veřejností svoji bolševickou minulost a přísahu na obranu Sovětského svazu, ČSSR a Varšavské smlouvy.

Dnes si hrají veřejně naoko na statečné komunistobijce, ale tohoto člověka obhajují.

Jejich morálka, jejich svědomí, jejich život.

[>-]!!

2 6
možnosti
PU

P82e30t74r 67U10h33e21r

14. 3. 2018 15:29

Co to meleš?

9 0
možnosti
AL

Pravdivý a argumentačně doložený článek.

Taky nemám rád ty vojenské generály, kteří přísahali věrnost KSČ a Sovětskému svazu.

Že se ho další příznivci komunistů zastávají, je pro ně dokonce morální veličinou a raději žádný problém nechtějí vidět je pro ně typické.

Karma.

[>-]R^

3 8
možnosti
MM

Zcela určitě jste na vojně nebyl. Bolševiky řízena armáda byla sice pakárna, ale takové blbiny, jaké uvádíte, ve vojenské přísaze nebyly.

9 0
možnosti
Foto

Jak jste sám uvedl pan Pavel, po dobu trvání komunismu studoval, takže v komunistické armádě vlastně ani nesloužil. Pan Ondráček dobrovolně nastoupil do Pohotovostní pluku s plným vědomím, k čemu byl pluk v roce 1970 založen. Ti, co prošli tímto plukem, měli totálně vymytý mozky a po ukončení služby obdrželi odznak a medaili za službu v tomto pluku. Odznak, každému říkal, že se jedná o příslušníka SNB, který prošel elitním plukem, a tedy měl před sebou otevřenou zářivou kariéru u SNB. Jak studoval příslušník SNB a později policista není třeba zdůrazňovat. Pan Pavel rozhodně nemlátil demonstranty a ženy s hrdostí jak pan Ondráček, který se tím chlubí a přitom ti lidé nechtěli nic jiného než vyjádřit nespokojenost s režimem což je svaté právo každého občana vyjádřit svoji nespokojenost.RvRv

10 0
možnosti
Foto

potýkat se s logikou pana Petříka je zbytečná námaha.

Demagog zná pouze svoji pravdu.

18 1
možnosti
Foto

Oba jsou v současné době v institucích a funkcích, které prokazatelně škodí lidem, kteří nic neprovedli. Jde o to, zda jsou lidé schopni rozpoznat a posoudit jejich jednání jako zlo, nebo dobro. Já osobně tam žádné dobro ani u jednoho nevidím.

0 0
možnosti
Foto

Musím tu vyzdvihnout jednu odpověď p. Petříka na můj diskusní příspěvek: "...to platí pro mne a Ondráčka...".

Víc přeci už není co dodávat. Pan Petřík se sám a dobrovolně postavil na úroveň komunisty Ondráčka. A to už vysvětluje skoro vše.

18 0
možnosti
MK

Petřík rád říká, že u komunistů nebyl. Nedodává, že proto, že ač se snažil,tak komunisté o něj nestáli. Ale srdce, srdce má Lenina.

8 0
možnosti
PB

..... žišmarjá,- šak je to všem jasný,- Pavel je hodnej komunista, Vondráček je zlej komunista,- Čalfa byl hodnej komunista, Andrejko byl zlej komunista, Štrougal byl hodnej komunista, Štěpán byl zlej komunista (taky to jako jedinej vodklečel,- všeci ostatní byli hodní a praskali do vlád v jinejch barvách), etc. etc. ..... zkrátka každému podle jeho zásluh, každému podle jeho potřeb, žejoV[>-] ?!

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik