Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O16t51a 39K75i47n49c

14. 3. 2018 12:15

Je vidět, že neumíte nic jiného než se trefovat do lidí, kteří na rozdíl od vás v životě něco dokázali. Vůbec bych se nedivil panu generálu Pavlovi, kdyby si vás osobně vyhledal a vyřídil si to s vámi po vojensku. Ale na druhou stranu si myslím, že mu za to díky vaši malosti vůbec nestojíte.

6 1
možnosti
MV

Poslednim věta vaseho příspěvků je přesná.

3 1
možnosti
MS

Myslím si, že v čele komise GIBS má být člověk se sebereflexí, stejně jako v čele NATO. Můžete samozřejmě udělat srovnání sebereflexí obou pánů, ale z mého pohledu to nemůže být člověk, který vědomě a dobrovolně v Událostech, komentářích prohlásí "ničeho nelituju!". Má právo na projev nelítosti, ale v demokratických soudech je tento projev hodnocen jako přitěžující okolnost.

10 1
možnosti
Foto

Ničeho nelituji je název písně E. Piaf. To je náhodička.

1 0
možnosti
TR

Tak jak koukám, roste nám tady zdatný následovník Břéti Olšera!.

9 1
možnosti
MS

Zatímco Ondráček se "vyznamenal" mlácením demonstrantů v roce 1989, generál Pavel během válečného konfliktu na Balkáně společně se svou jednotkou zachránil životy 53 francouzských vojáků:

"S 28 dobrovolníky vyzbrojenými samopaly a pistolemi se Pavel v lednu 1993 vydal zachránit 53 francouzských vojáků, kteří uvízli ve válečné zóně mezi Srby a Chorvaty. Dostali se mezi silnou dělostřeleckou palbu z obou stran, dva vojáci zemřeli. „Pomalu je drtily dva mlýnské kameny,“ vzpomínal v minulosti Pavel. V obrněných transportérech se jeho jednotce podařilo dostat k Francouzům a zachránit je. Pavel si za tohle balkánské dobrodružství vysloužil uznání u nás i v zahraničí."

17 0
možnosti
Foto

Nikdo doufám zde nedehonestuje generála Pavla, ale řekl bych, že Ondráček na úseku hospodářské kriminality byl vystaven rovněž různým nebezpečím.

2 2
možnosti
PK

To, že někdo se "nepřekabátí" osobně cením, ale tady bych souhlasil s Dolejšem, že u Ondráčka minimálně určitá sebereflexe měla být. Pavel byl a je voják, nepoužíval obušek.

5 1
možnosti
JL

Pane Petříku, celá naše armáda ''přeběhla''. Skoro celá společnost ''přeběhla''. Jen někteří opozdilci to pořád nejsou schopni pochopit a svádějí nesmyslné bitvy.

8 1
možnosti
Foto

Nemusíme nikde hledat. I zde je plno "přeběhlíků", kteří před časem veřejně volili kandidáty Národní fronty a dnes .....

V roce 1984 jsme hráli na Slovensku na turnaji k 40.výročí SNP. Vzali nás na "Počúvadlo", kde byla nějaká velká vzpomínková oslava. A tam jsem slyšel od Slováků, že budou muset "rozšířit Tatry", aby se do nich všichni ti, co o sobě tvrdí, že byli partyzáni, vůbec vešli. :-)

Vždycky si na to vzpomenu, když tady čtu v diskuzích příspěvky některých diskutérů.

3 0
možnosti
Foto

Nejméně morální je komunista Jaromír Petřík !!

15 3
možnosti
MV

Spíš bych tipoval na fanatizmus. Moralka až pak.

3 0
možnosti
MC

RvNezlobte se, ale mně stačil řečnický výstup pana Ondráčka v parlamentu při jeho odstoupení. Ani sám Paul Joseph Goebbels by to nedokázal říci a svou mimikou lépe vyjádřit než právě pan Ondráček. Možná snad ještě jen "Falmer".

7 0
možnosti
JK

Jsem šťastný, že jsem také po roce 1989 přeběhl z východu na západ, stejně jako celá ČR (ČSR). Díky tomu mohou Petřík i Pavel stejně jako Ondráček vyjevit plně své přesvědčení. U každého to evidentně dopadlo jinak, důvod je nasnadě.

6 0
možnosti
Foto

Vy jste po roce 1989 přeběhl z východu na západ?

Ale mám obavy, že ČR (ČSR) zůstala na svém místě. Nebo se území našeho státu někam přemístilo?

4 4
možnosti

Po pravdě, vůbec se nedivím, že chlap (s velkým CH) jako generál Pavel, leží v žaludku něčemu podobnému, jako je Petřík....opak by byl hodně absurdní:-)

12 3
možnosti
Foto

To je zajímavé, že bývalý komunista Petr Pavel je pro Vás chlap s velkým CH.

Proč, pro Vás není chlap s velkým CH Zdeněk Ondráček?

Ten, na rozdíl od generála Petra Pavla nezběhl k nepříteli.

4 10
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik