Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zeman nebo Babiš? Který je mravnější?

1 0
možnosti
RC

Tohle je hroznej zvast:

"Jistý fakt je ten, že po rozpadu VS Petr Pavel přeběhl do vojsk NATO, tedy k nepříteli VS."

Jak mohl nekdo prebehnout, kdyz zustal stale vojakem teze armady?

9 0
možnosti
Foto

Armáda VS byla táž armáda jako je armáda NATO?

2 4
možnosti
BM

No, stačí si na jednu ruku posadit pana Ondráčka a na druhou pana Kajínka. Pan Ondráček "možná" někoho uhodil, za jakých okolností, pod přísahou a na jisté rozkazy. Pan Kajínek "možná" zavraždil dva lidi, také pod přísahou a na rozkaz?

Pan Kajínek za svůj čin seděl 24 let. S panem Kajínkem se lidi na ulici fotí a jinak ho oslavují. Pan Ondráček neseděl ve vězení, nebyl odsouzen a celou dobu do dnešních dní pracoval pro republiku a také přímo v BIS. A má i nejvyšší bezpečnostní prověrky. A na jednou se nehodí? Komu se nehodí? To vše jen ve zkratce. Co vaše ruce, která hrozí upadnutím?

2 3
možnosti
VR

Ondráček žádnou nejvyšší bezpečnostní prověrku už nemá, prověrku na stupeň přísně tajné nemá už od konce roku 2015 a na stupeň důvěrné, který měl poté, od konce roku 2017. é

5 0
možnosti
VR

Už jenom srovnávat tyhle dva, svědčí o vaší ...ehm...nenormálnosti...

15 3
možnosti
VP

Vůbec nechápu, co se tady srovnává.

5 0
možnosti
Foto

Srovnává se zde postoj přeběhlíka s postojem jedince tvrdošijně trvajícím na svém názoru. A překvapivě restituční blok tleská názoru, že přeběhnout je něco úctyhodného. Restiutční blok si ani neuvědomuje, že tím tleská všem těm členům ČSL, kteří udělali totéž. Třeba i Lux i Kalousek.

3 4
možnosti
Foto

Opravte si prosím "zmanipulovaný dav" na "emocemi excitovanými demonstranty". Nemá smysl někoho dehonestovat, zvláště když ti demonstranti byli vyzbrojeni obušky, tedy předváděli, jak by se jim líbilo být v roli příslušníků SNB, potlačující demonstrace v r. 1989.

1 5
možnosti
Foto

Ne, oni předváděli, jak by se dokázali příslušníkům SNB bránit, kdyby měli v rukou pořádné klacky. A samozřejmě i symbolicky hrozili přisluhovačům minulého režimu. Nedivím se že Vám to pořádně škublo kšandou. ;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Další kariérní bolševik je třeba Pavel Telička, a taky to nikomu nevadí...

12 3
možnosti
Foto

Jenže NATO je trochu jiné "kafe" než EU.

3 3
možnosti
MM

Morálnější je generál Pavel, ale to vy nikdy nepoberete.

Tak zůstaňte u toho, že nejmorálnější bolševik duší i tělem jste vy.

17 8
možnosti
Foto

To jste to tedy vysvětlil a podepřel tolika argumenty, že mám do večera co číst.

8 3
možnosti
KT

Nejmorálnější komunista je náš poctivý soudruh Petřík

11 2
možnosti
Foto

Pane Trčálku,

musím Vás zklamat. Nikdy jsem na rozdíl od generála Petra Pavla nebyl ani v KSČ, ani v KSČM.

4 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik