Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Jako bych z Vaší řeči cítil jakési nenápadné obhajování bolševiků. Ti se taky snaží vždycky všechno jim nepříjemné bagatelizovat a zjemňovat. Proti Ondráčkovi se demonstrovalo nikoli kvůli nějaké facce a plivnutí, nýbrž kvůli tomu, že se angažoval pro komunistický režim proti pokojně demonstrujícím lidem. A navíc se pak v parlamentu choval arogantně a vedl hnusné řeči. A ty řeči o "zmanipulovaném davu" si nechte pro nějaké kamarády z Vaší vesnice. Ti tomu možná věří. Ale já na ty demonstrace chodím a vím, jestli mě někdo manipuloval nebo ne. I od ostatních.

0 0
možnosti
JD

To jsou ty dva metry prazske kavarny a spise se o P.Pavlovi tolik nepsalo a oni nebyli informovani,pockejte az prijede Putin k nam na navstevu,to praska kavarna a spol ozije

1 0
možnosti
Foto

ČR je spolu se SR právním nástupcem ČSSR. Tudíž služba tehdejšímu státu a služba dnešnímu státu je jen pokračování kariéry. Pokud někdo překročil tehdejší platný zákon v rámci své služby, měl být za to stíhán. Pokud ne, tak nevím, co kdo řeší.

0 0
možnosti
MS

To znamená, že schvalujete mlácení studentů pohotovostním plukem, protože to bylo v rámci jejich služby ? :-P

1 1
možnosti
BV

Režimy se mění, ale řadoví policisté zůstávají a plní rozkazy nového vedení. To platí i pro příslušníky pořádkových jednotek. Ty zasahují na rozkaz proti demonstrujícím ať je to Petr nebo Pavel, Na rozkaz je zpacifikují

2 0
možnosti
AK

Mne ani tak moc nezajímá co dělal generál Pavel před rokem 89, jako to co dělal v nedávné minulosti a co dělá dosud.

Dnes je z něj válečný štváč, který propaguje válečnickou politiku USA.

Jejím cílem je vytvořit v myslích obyvatel Evropy představu, že Rusko je jakýmsi agresorem, toužícím po válce.

A to bez ohledu na to, že je několikanásobně vojensky slabší než NATO a že nikdy nikdo nedokázal vysvětlit proč by Rusko mělo toužit po válce v Evropě a co by tím získalo.

Je chyba se domnívat, že vysoká vyznamenání se dnes udělují za vlastenectví a statečnost jako kdysi.

Dnes se udělují těm, kteří za vysoké platy přesvědčují svůj národ, že má jít radostně do jaderné války v rámci Bundeswehru a NATO.

4 6
možnosti
VV

Dnes je z něj válečný štváč

Pane Kounovsky, tady opravdu neni rude pravo, mirnete se prosim.

4 1
možnosti
Foto

Ano, je to tak, pan generál Pavel je politicko vojenský turista, rozhodně bych mu nesvěřil obranu rodné vsi Rv

2 5
možnosti
OZ

A nikdo se tomu nediví, Macku....

3 1
možnosti

Dezertér Pavel. Petříku, koukám že máte smysl pro humor.

5 0
možnosti
Foto

To je fakt a ne smysl pro humor.

1 4
možnosti
Foto

"Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstali stejní; jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky; kdo byl věrný, byl věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív. Kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslí vždycky jenom na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se Ti vybarví." (Karel Čapek)

4 0
možnosti
Foto

a co když žádný komunista neni morální;-):-)

3 0
možnosti
Foto

To je otázka pro generála Petra Pavla a ne pro mne.

3 1
možnosti

Pán Petřík není žádný komunista,

ale provokatér myšlení, který poukazuje na kotrmelce v propagandě a událostech v dnešní společnosti, které místo společné lidské vize, vládne ubohé politikaření, kapitál, chamtivost a snaha mocných, ovládnout svůj svět bez ohledu na oběti. Problémem jsou však i ti malí, kteří se snaží překročit svůj stín. O nic lepší nejsou ani uctívači bohů, kteří své myšlení prosazují bez ohledu na realitu a názory nevěřících. Ten rozmanitý svět se nedá zkrotit silou. Snaha dnešních mocných brzy narazí na sílu nových mocných a nic, než společná snaha o světový mír, pokoru a společnou vizi, nemá pro svět budoucnost!

4 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik