Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Babiš oznámil vyhoštění tří Rusů z ambasády. Zradil své věrné?;-D

5 0
možnosti
PK

Vy jste to pěkně zmotal. Takto vznikají fake news. Vezmeme trochu Ruska 2018, trochu Německa 1938, špetku USA a Británie a zatřepeme?? Možná jste ještě mohl dodat, že bychom měli vyhostit raději německé diplomaty, jelikož Němci napadli Polsko, způsobili válečné hrůzy apod. Nebo opravdu nechápete, že svět se vyvíjí?? Možná si berete v červenci kožich, jelikož na Vánoce mrzlo.

9 2
možnosti
MB

Po dlouhé době je možno konstatovat - Hurá ! Jsem členem sice malého, ale svéprávného společenství - ČR. Vyhoštění 3 osob sice nic neřeší, ale symbol je to hezký. Zejména ve srovnánání s r. 1968. Uvedená radost se samozřejmě netýká KSČm a SPD. Platí zejména pro soudruha Skálu. Ten vstúpil v r. 1970, až se ujistil, že bratrská pomoc bude "Dočasná". Dobře udělal, prožil hezký život a daří se mu skutečně dobře ... pan Zeman jej na sjezdu ukonejší .. :-)

6 4
možnosti
Foto

Jste si jistý, že když někdo odsoudí kohokoliv bez jakýkoliv důkazů, je opravdu svéprávný?

2 3
možnosti
KT

Já ale záruku naší budoucnosti vidím v Miloši Zemanovi v roli našeho prezidenta a Andreji Babišovi z ANO v roli premiéra. A nejlépe s podporou SPD a KSČM.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646664

11 1
možnosti
Foto

Bingo! Je vidět, že když autor může poplivat naši demokracii, kterou pohrdá a pochválit Rusy, které zbožňuje, tak jdou veškeré jeho ideály, myšlenky, názory a stanoviska stranou.

10 3
možnosti
KT

I ty, Brute!?

Neopěvoval tady kdosi vládu ANO (Babiše) v národním souručenství s KSČM a SPD?

Byl jste to Vy, pane Petříku, nebo nějaký Váš bolševický soudruh?

12 2
možnosti
Foto

Hledejte, třeba najdete

1 1
možnosti
MD

A jeste dodam, meli bychom se nad soucasnym 'zapadem', Evropou, prece jen pozastavit. Misto poskakujiciho hribete plneho elanu a nadseni zacina pripominat starou chcipajici kolem sebe kopajici kobylu. A tady neni moc co obdivovat.

1 2
možnosti
MD

To je tedy pro nekoho nepozivatelny kokteil pravd. Kazdopadne stara dobra, dost casto farizejska, Anglie ZASE nevi z ktere do ktere.

A vite co, dam karmu veren tomu, ze ne kazdy cikan jedouci na voze je zlodej slepic.

2 3
možnosti
Foto

Pominu-li tradiční proruskou zaujatost autora, tak se musím smát od ucha k uchu, jak se odvolává na ČT, které doposud nemohl přijít na jméno. To už skoro vypadá že neví kudy kam.

20 2
možnosti
Foto

Zdravím Standu :-) - .

5 0
možnosti
ZH

Petříku, vy jste fakt srandovní figurka. Něco jak nácek Daliborek. Jinak rusáky je třeba kopat do zadele, bo je to národ otroků a otrokářů. Přesvědčují nás o tom neustále, bohužel.

12 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik