Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

A do tretice .. to, co predvadely USA ve Vietnamu, jak pise i autor, by jim melo byt ponukou k mlceni a tanceni kolem chemickych zbranich v baletnich spickach do konce jejich existence na planete Zemi.

6 1
možnosti
Foto

Přesně tak.

Jenže, jak USA neustále světu dokazují, tak vyznávají pouze jediné právo platící v době kamenné.

Právo silnějšího!

7 1
možnosti
MV

pokud mate za duveryhodny zdroj, jak pisete, novinky.cz, pak se uz vubec nedivim tomu, jake nesmysly obas pustite z klavesnice ven

3 4
možnosti
Foto

Novinky patří k našemu mainstreamu a jsou adminy schválené jako věrohodný zdroj. Jiné zdroje, než zdroje schválené adminy IDnes nemohu použít a jsou iDnesem blokovány.

6 0
možnosti
MD

Proc se jen vnimani dnesni podoby zapadu v cloveku bezdecne propoji se zpravou ..

Zpěvačka Conchita Wurst je HIV pozitivní.

Neni i ten nas ideal tez 'HIV pozitivni'?

2 0
možnosti
MD

ETALON pravych hodnot, pravdy, demokracie, kulturnosti a clovecenstvi

Spojene staty americke, bohuzel opet zklamal.

A s nim i evropske etalonky Velka Britanie a Francie. Ty ostatne jako uz po nekolikate.

5 1
možnosti
PU

P72e21t69r 83U68h70e88r

20. 4. 2018 13:56

ty etalone ;-D

1 3
možnosti
AL

Skvělé (opět) napsáno.

Jsem rád, že zde píšete.

Karma.

:-)R^

8 3
možnosti
AT

Tohoto samozvance řezníka Syrského lidu Bašára Assada čekají jiná významná vyznamenání než co obdržel od Francie ! Jen ty názvy jak je všechny pojmenovat Rusům činí potíže, ale jeden název již mají ,,nejlepší a rozhodný chemik proti Syrské opozici"!

1 6
možnosti
Foto

Včera tady na idnes bylo video s rozhovorem s ilegálem Köcherem. Ten řekl, že jak akce "Novičok", tak chem. útoky v Sýrii jsou zinscenovány tajnými službami GB a USA. Ale natolik primitivně, až je to k smíchu. Zajímavé také bylo, když řekl, že do tajných služeb Ruska se vybíraní jen vůbec ti nejlepší studenti univerzit , zatímco do CIA je bakaláři, kteří jsou následně indoktrinováni, aby dostatečně zblbli.

5 0
možnosti
PU

P28e80t27r 12U79h72e30r

20. 4. 2018 13:14

Ano, velmi důvěryhodný člověk, tenhle Köcher...;-D

2 3
možnosti
AP

Jedna věc je u rusofilů a proautoritářů zajímavá. Naprosto bez otázek přejímají vše, co jim je podsouváno. Přejímají názor jiného a ostatní osočují z toho, že neumí myslet hlavou.

Kolego Petříku, ne že se Assad vzdal medaile kvůli nějaký zástupným důvodům. Francie začala ještě před tímto prohlášením syrského diktátora proces odebrání tohoto vyznamenání. To byste býval věděl, kdybyste si uměl sám utvořit názor.

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/17/france-to-strip-syria-leader-bashar-al-assad-legion-honneur

7 6
možnosti
JV

No ale pravdou je, že než se Macroni rozhoupali, hodil jim řád Asad pod nohy. Nebo ne? Nepodsouvá vám někdo něco?

5 2
možnosti
PU

P69e63t87r 22U88h85e98r

20. 4. 2018 12:58

Proč, pane Bože, proč existují lidé typu petříka? petřík argumentuje válkou ve Vietnamu, za kterou mohou hlavně komunisti a o pár řádků níž ty komunisty zase vyzdvihuje. Stejně tak tu vyznává lásku fašistické SPD. Bych se po....

7 7
možnosti
Foto

Vietnamští komunisté vojensky napadli USA?

8 2
možnosti
PT

P78e76t46r 98T70o10m51e75k

20. 4. 2018 12:55

Vy byste si tak strašně přál aby se nám vrátil náš milovaný CCCP, se všemi těmi zrůdami, které nás ničily. Aby jimi podporovaný soudruh Asad dělal v Sýrii pořádek všemi prostředky, ať to stojí mrtvých třeba milion. Je mně z vás zle.

8 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik