Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P78e92t49r 49U77h34e54r

21. 5. 2018 12:57

A aby tvá paranoia byla úplná, tak ti musím oznámit, že gen. Pavel nebyl jediným rodákem z Čech, sloužícím ve vysoké funkci v NATO.

0 0
možnosti

P20e62t16r 53U17h53e44r

22. 5. 2018 17:01

Byli dva a oba pochází ze západních Čech, petříku.

0 0
možnosti

Proč zrovna vám přijde jako negativum, že je někdo předlistopadový komunista, přísahající věrnost komunistickému režimu? Podle vašich projevů by to měla být věc hodná vašeho nejhlubšího obdivu.

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si do diskuse natáhnout příspěvek čtenáře z jiné diskuse:

"Gen. Pavel začal studovat PGS na VAAZ v Brně před listopadem 89. Na postgraduál by NEMOHL být vyslán, pokud nebyl členem, nebo minimálně kandidátem KSČ. Po listopadu 89 se armáda stala apolitická a VZP nesměli být členy žádné politické strany. Ukončení členství v KSČ nebylo tedy žádné gesto, ale nutnost pokud chtěli dál sloužit. Vojáků jako on byla řada, ale drtivá většina se zdržovala jakýchkoliv politických komentářů i když už sloužili v armádě začleněné do NATO. Individua jako je Pavel se zpravidla poznají podle toho, že jejich profesní životopis začíná rokem 1990. Bývalí členové KSČ, absolventi VPA KG v Bratislavě, absolventi různých škol v SSSR a pod. Jako profesionál je možná Pavel dobrý, ale z morálního hlediska je z něj člověku na zvracení."

0 0
možnosti

P42e82t52r 32U19h64e31r

7. 5. 2018 15:22

Podepsán anonym. To dost vypovídá spíš o autorovi toho textu, než o Pavlovi.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavý je výrok našeho politika Jaroslava Bašty - cituji:

" Konstatovat holou pravdu se už zase označuje za velezradu. Lhát a popírat skutečností, které měly vnitřní logiku a prostou úvahou k nim dospěl skoro každý, je označováno za státnický počin a povinnost každého demokratického politika."

0 0
možnosti

Karma jen 38? To je slabota pane Petříku. Nějak vám to klesá :-) chtělo by to v příštím blogu víc tučnit.

2 0
možnosti

pan Pavel vse okolo jeho ucasti ve strane jasne vysvetlil

ale chapu, ze pro vas je to unikatni skutecnost, jak zase nejake zviditelnovat vase nazory

az dosahenete v profesnim zivote alespon jedno promile toho, ceho dosahl pan Pavel, pak kritizuzjte

zatim jen, jako obvykle, manipulujete

2 1
možnosti
Foto

Myslím si, že jsem v profesním životě dokázal daleko více než jedno promile toho, čeho dosáhl Petr Pavel.

Navíc bez protekce v KSČ.

2 1
možnosti

Ono se to táhne od 89 roku, kdy byl zvolen Václav Havel částečně komunistickým parlamentem za prezidenta a kdy vládě předsedal komunista(později VPN) Marián Čalfa. Dnes máme předsedu senátu, prezidenta a předsedu vlády - bývalé členy KSČ(v případě Babiše KSS). To jsou věci, které mě docela štvou.

Z tohoto pohledu mi Petr Pavel vůbec nevadí, jeho osobní vlastnosti to vyvažují.

3 0
možnosti

Moc dobré - jen si pořád říkám, kde jsou ti hlídací psi demokracie, očůravají patníky u svých božstev nebo co? Neměla bych si takový článek přečíst v Lidovkách, Akutálně nebo právě zde na iDnes??? Kde je svobodná diskuse, místo toho házení špíny na autora, fuj tajbl to jsme to dopracovali. Nicméně Vám, pane Petříku, karma - zaplaťpámbů za blogery!R^

1 2
možnosti

P21e90t25r 12U24h27e44r

6. 5. 2018 10:49

Vůbec nechápu, o čem je ten váš příspěvek. Asi to bude tak geniální, že to normální smrtelník nepochopí.

2 0
možnosti
Foto

Výživná diskuze. Když autor poukáže na komunistickou minulost vysokého armádního představitele, je za to nazván komunistou. Místo věcných argumentů tito "diskutéři" vyplodí jen osobní urážky. Jak už bylo níže řečeno, je to jejich vizitka, nikoli autorova.

8 3
možnosti
Foto

Jo, zapomněl jsem dodat, že tito "diskutéři" tady furt propagují weby Aeronet či Sputnik. Vědí přesně, co se na nich píše. Já tedy ne, ne snad, že by mě to nezajímalo, ale zabralo by mi to zbytečně mnoho času, stačí mi iDnes a tento blog.

4 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik