Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bylo to horší, než zločin. Byla to ukrajinská chyba.

3 5
možnosti
Foto

Pokud jste slyšel včera v naší ČT ukrajinského ministra vnitra, tak všechno byla chyba ruských tajných služeb a ukrajinské tajné služby zachránily Babčenkovi život.

Jinou verzi náš mainstream doposud nepřipustil.

1 3
možnosti
Foto

J72a74k54u16b 60R55o12t65h

31. 5. 2018 12:44

Ále, tak jim nějakou nabídni, Jaryne. ;-D

9 0
možnosti
Foto

Zapomněli vysvětlit logiku jednodenního "zastřelení" Babčenak ruskými špióny. Za 24 hodin se nedá ani vyrukovat s novými protiruskými sankcemi či vyhoštěním dalších diplomatů. Vypadá to, že politice figurují už jen samí pomatenci.

3 3
možnosti

Za čtyřiadvacet hodin se dá přesvědčit objednatel vraždy o tom, že k ní došlo a že se tudíž může sejít s jejím úspěšným vykonavatelem.

2 0
možnosti
Foto

A ten úspěšný vykonavatel uvěří, že ho zabil aniž si to pamatuje a dojde si k objednavateli pro žold a medaili. Pro pomatence dobré.

3 3
možnosti
Foto

J72a16k28u23b 12R94o61t24h

31. 5. 2018 13:01

Zase vedle. Jak vy to jen děláte? V Sobíku musí bejt sranda jak v Boskovicích. ;-D

5 2
možnosti

Možná se mýlím, ale nestalo se náhodou to, že najatý zabiják ze kšeftu vycouval, naprášil celou věc úřadům a celé divadlo bylo provedeno za účelem dopadení objednatele?

1 0
možnosti

Pan Bicera zjevně seznal, že že sebe udělal šaška a jeho další hodnotné příspěvky v této věci už tedy nelze očekávat...

1 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik