Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vaše myšlení bych použil do učebvnic filosofie, do statě "O pravdě". Ona neexistuje - resp. je ve spektru od subjektivní po objektivní. Pak existuje tedy něco k ukotvení a to je schválený Zákon. Existuje řada dalších, nemusí se líbit, EET, o kouření aj. Očekává se jeho naplnění - Komunisté měli v r. 1946 taky podporu o živnostnění a provedli mega změny za následné 2 roky. Podobně si vedou poslanci s cenami v bufetu PS - opět si odhlasovali jejich snížení ! Chci tím říci, že jakékoliv zpochybňování toho - Již schváleného - není cestou dobrou. Získají se sice jakási % obliby - podvrací se ten základ. Vracíme se k tomu, občanu je sdělováno, že není podstatné, co bylo usneseno - Důležité je, co zase- bylo účelově domluveno! Stále se hraje na to primitivno, občan je veden ,že něco vlastnil a už zase o to přichází ! To vše, snižuje právní vědomí, hraje se na pudy. Tam podobně patří EET, 30 Kč poplatků a restituce. Případ Babiše je jiný - "Naštěstí staročestný". Přišel a okrad českého zemědělce. 50 milionů Kč se nevrací, je tam odklad. Evidentně se čeká, až jako premiér ovládne vše. Jsme tam, kde jsme byli ! Kdo nekrade - olupuje vlastní rodinu - Máš-li málo - hoď oko přes plot , pak ti bude lépe - Prostě to uděláme ... :-)

10 1
možnosti
HZ

Jak jste přišel na to, že je to předražené?

8 0
možnosti
LV

Přece to řekl Andrej Babiš, ne? 8-o;-D

7 0
možnosti
PU

P22e12t94r 48U47h80e27r

6. 6. 2018 11:58

Toto stejně neprojde přes ústavní soud, petříku. Takže přestaň jásat a jdi něco dělat pro společnost.

10 0
možnosti
DP

On dělá pro společnost - akorát se jmenuje Agrofert.

3 0
možnosti
AL

Nikoho v podstatě nezajímá, že ona napadaná údajně vysoká cena orné půdy je průměr z ceny orné půdy a lukrativních parcel ve městech. To už se neříká. Jednak se to nehodí do krámu a jednak to už je na mnohé lidi příliš složité; a my přece potřebujeme jejich hlasy :-)))))

5 0
možnosti
JT

kde jste na to přišel, že tržní cena ornice je 20Kč ? za tu cenu to může prodat jen zoufalec,

4 0
možnosti
MV

neprisel, on by ji za tolik zrejme prodaval...

2 0
možnosti
MK

Petříku, kdy už konečně přestanete používat lživé argumenty?

Nepatřil jsem k fanklubu Karolíny Peake, avšak musím důrazně odmítnout vaše tvrzení o tom, že byla "nikým nevolená". Byla řádně zvolená v obvodu hlavního města Prahy a dostala dokonce o 3000 preferenčních hlasů více, než předseda strany Vít Bárta. To považuji za dost silný mandát. Odkaz zde https://www.volby.cz/pls/ps2010/ps351?xjazyk=CZ&xkraj=1&xstrana=4

9 0
možnosti
Foto

Strana LIDEM byla zvolená do Parlamentu?

0 3
možnosti
PU

P84e40t91r 64U13h41e29r

6. 6. 2018 11:39

Až vrátíš všechno do Minervy, tak něco říkej.

3 1
možnosti
Foto

R^že byly církevní restituce nadhodnocené a příliš ve spěchu schválené tvrdili již tehdy někteří experti, kterým však nebylo dopřáno pozornosti-sama církev by měla mít zájem na tom, aby se to prošetřilo a vyjasnilo-pokud místo snahy o transparentnost bude vše jen bagatelizovat a zametat pod práh tak je o vlastně přiznání že něco není košerR^

3 9
možnosti
Foto

Samozřejmě, zvláště, když běžná tržní cena polí v roce 2012 byla 10-15,-Kč/m2 a nyní je jen pouze o málo vyšší.

V roce 2004 prodávali moji příbuzní pole na dobrém místě ve středních Čechách za 6,-Kč/m2.

1 2
možnosti
MM

Tak teď ještě ten důkaz o předražení církevních restitucí o 54 miliard!

Nebo jako vždy...? :-P

15 0
možnosti
Foto

Výše ocenění náhrad za pole a lesy nestačí?

1 4
možnosti
MD

Mnohe z projevu Rimskokatolicke cirkve je znesvecenim krestanstvi.

2 7
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik