Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Lhář Babiš si vycucal nesmyslné číslo z prstu a hned se toho někteří chytají.

16 0
možnosti
Foto

Mám obavy, že naprosto nesmyslné číslo si vycucali z prstu církevní "experti" a zkouší, co náš národ snese.

2 9
možnosti
MV

pokud mate chut vytvolat polemiku /o cemz svedci Vase otazka na konci blogu/, mel byste citovat i ty, kteri nehraji pouze Vase akordy...

8 0
možnosti
Foto

Myslím, že všichni mají dostatečný prostor v diskusi.

0 0
možnosti
MT

Logika dostává nafackováno v okamžiku kdy tvrdíte, že restituce byly předražené o jánevímkolik miliard, protože to řekl Babiš - a operujete s tim jako s hotovou věcí. Schválně jakou částku řekne Babiš zítra. Aby se vám všechny ty nuly vešly do blogu.

18 1
možnosti
AT

Taky si vzpomínáte, jak s blížícími se volbami exponenciálně rostla částka, kterou Babiš prezentoval jako přínos EET do státního rozpočtu? :-))

8 1
možnosti
Foto

"Myslím si, že logika málokdy dostává tolik nafackováno..."

Nejvíc nafackováno dostává logika ve vašich blozích a diskuzních příspěvcích;-D

12 0
možnosti
AT

No tak když to řekl Babiš a navíc je "všeobecně známo " tak je to pravda pravdoucí ....

12 0
možnosti
LK

Mícháte hrušky s jablky. Já chápu, že socialistům leží církve odjakživa v žaludku, ale sklouzáváte k laciné levičácké propagandě. Furt se oháníte Husem, aniž víte, co vlastně hlásal. Pořád vytahujete čarodějnické procesy a nic o tom nevíte...

17 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik