Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Petříku nešťastný. Bůh sice stvořil člověka k obrazu svému, ale pro rozum si musí každý dojít sám. Vidím, že tys jen kolem toho stánku proběhl.

Takže, Ano, Havel byl zvolen jako prezident převážně komunisty. Nikdo jiný totiž v té době, až na pár lidovců a členů Československé strany socialistické v parlamentu nebyl. Ano, Čalfa byl komunista, stejně jako další v první vládě po pádu komunismu. Asi si neuvědomuješ jednu věc, že Čalfa byl nominován vítěznými stranami a hnutími, protože mimo jeho komunistickou minulost, šlo také o jeho profesní, politickou kvalifikaci a vím, že v Boskovicích tak neuvažujete, ale také o určitou kontinuitu během přechodu od totality k demokracii, protože něco naráz zničit bez koncepce co dál je snadné. To ostatně ukázali komunisté po roce 1948 a pak v padesátých letech ožebračili většinu národa.

Víš drahý Petříku v rudém tričku. Oni i Němci po válce museli používat služeb členů NSDAP a to nejen v SRN, ale také v NDR. A paradoxně těchto služeb bývalých nacistů a nacistických kolaborantů využívali o komunisté po únorovém puči.

Abys to pochopil. Pokud se v restauraci vaří špatně, tak to nezlepšíš tím, že vyhodíš kuchaře. Pak se tam nebude vařit vůbec. Musíš přijmout nového kuchaře a ten starý toho nového musí minimálně zaučit v tom jak se co objednává, jak co funguje.

12 0
možnosti
Foto

V tom případě by bylo rozumnější, kdyby Udženija mlčela, když Václav Havel a řada členů ODS mají takové máslo na hlavě.

1 4
možnosti
Foto

J37a58k34u88b 56R59o53t22h

27. 6. 2018 13:26

Karma, Jaryne. Je to tak strašně vzteklej text, že jsem se musel nahlas chechtat směrem k Boskovicům, takže mne přešla škytavka.R^V

7 0
možnosti
Foto

Že i Vy budete slova paní Udženiji pokládat za vzteklý text, mne opravdu překvapilo.

Jen byste se měl naučit slušnému chování.

1 3
možnosti
MB

Vaše opakované teze - mají vadu. Popíráte vývoj a sebereflexi člověka. O KSČ, nebo "m", mám své mínění - opovržlivost a nebylo třeba tam vstupovat. Řada lidí mimo - žili dále. Přesto vstúpila masa lidí - a co s nimi ? Současný režim, viz jmenování vlády, samotný M. Zeman - je pro tyto pokleslíky doslova požehnáním. Nemusí se stydět - naopak různých kariér je možno docílit! "Nelze proto mlčet i před současnými plíživými snahami o okleštění našich svobod, před oligarchizací politiky, napadáním naší prozápadní orientace" - Tak pravila místopředsedkyně Senátu Miluše Horská v proslovu, Ležáky. A. Babiš před ní již už proslov ukončil . Bohužel. je to jeho plivanec do tváře obětem zrůdného komunistického režimu, jak moudře sám uvádíte ... :-)

8 0
možnosti
VR

Při čtení tohoto výpotku, mi přišlo na mysl lidové rčení: Zloděj křič -í chyťte zloděje!

8 0
možnosti
Foto

Myslím si, že přesně jste vyjádření paní Udženiji vystihl.

2 2
možnosti
PB

P68e11t74r 25B21u98r44i81a85n

27. 6. 2018 12:28

Je hezké zmínit v kritice ODS údajné války NATO. ;-D

7 0
možnosti
Foto

Argumenty je třeba podložit fakty.

2 4
možnosti
PK

Vždy, když se odváží kdokoliv kohokoliv kádrovat ať se nejprve ohlédne za sebe, v tomto případě za vlády ODS.

4 0
možnosti
Foto

Přesně tak, o tom je můj článek.

2 0
možnosti
AL

Zasloužená karma.

:-)R^

2 4
možnosti
Foto

Já Vám nevím... KSČ a pracujícímu lidu MUSEL přísahat každý mladý kluk, který kdysi skládal vojenskou přísahu (Já voják Československé lidové armády, vědomý si své čestné a vlastenecké povinnosti, přísahám před bojovou zástavou věrnost pracujícímu lidu, vedenému komunistickou stranou Československa...). A ještě si myslím, že zrovna dnes, v den výročí popravy Milady Horákové, jste mohl alespoň s úctou ... mlčet.

14 0
možnosti
Foto

Ale, ne každý musel vstoupit do KSČ.

Takže, buď měla mlčet Udženija, nebo se měla s kritikou obrátit v první řadě do vlastních řad.

4 4
možnosti
MV

nastesti pro nas ctenare jste vse dulezite v textu nalezite podtrhl. to musela byt tenze!!!!

8 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik