Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Petříku, proč trvale lžete?

0 0
možnosti
Foto

R^nejen jim, myslím že mnozí z nás, kdo jsme na Václaváku cinkali klíči a požadovali změnu ted v úžasu zíráme, km se to stáčí:-/

0 0
možnosti
JF

J50i61ř63í 97F55o37g51e33l

28. 6. 2018 8:15

Takže zhruba stejně dlouho a ve stejné době jako Zeman.

2 0
možnosti
LU

Kubera, neuveriteľne dlhé členstvo v KSČ od roku 1967, opustil zrudne komunistické členstvo po okupácii v roku 1968!!!

1 0
možnosti
JF

J59i42ř70í 50F92o17g78e82l

28. 6. 2018 8:12

Takže stejnou dobu jako Zeman.....

2 0
možnosti
Foto

Vždycky když se nějaký rudokožec otře o Václava Havla, tak mám dobrý pocit a je to potvrzení, že něco dělal dobře. Ale hlavně tím, že mají potřebu ho pořád hanit, tak asi prskají vzteky že něco není po jejich. A to je ještě líp.

7 4
možnosti
Foto

Ctirad Mašín je dle Vás rudokožec, pane Flaško?

Skutečně máte dobrý pocit z toho, jak Václava Havla hanil Ctirad Mašín?

3 3
možnosti
JL

Proc Vam nevadi Putinovo clenstvi v komunisticke strane pane Petriku. Taky Vam nevadi Putinovo okazale navstevovani kostelu a uctivani Pravoslavi. Jiste vite, ze kdyz podal prihlasku do KGB podminkou prijeti bylo clenstvi v KSSS a ateizmus.

Vladimir senior byl rovnez dustojnikem KGB a dost mozna se zucastnoval boreni kostelu, pritom pilne znasilnoval jeptisky, jeho syn Vladimir junior kdyz nastala jina doba prevlekl kabat, obnovuje kostely a taky znameho belogvardejskeho dustojnika generala Kappela ktery zemrel ve vyhnanstvi nechal exhumovat a se vsemi poctami nechal pohrbit na hrbitove valecnych hrdinu v Moskve. Internacionalista se zmenil nacionaistu.

Jaky to rozdil mezi dvema Vladimiry. Zrejma touha po moci, Vaclava i Vladimira. Panu Petrikovi to vadi jen u jednoho, skodit vsak muze uz jen ten co zije.

7 0
možnosti
Foto

Co má Kubera s KSČ nějak nechápu. Znám jej osobně a pokud vím nikdy nebyl členem KSČ. Jinak je to blábol typický pro Petříka.RvRvRv

3 0
možnosti
Foto

Přečtěte si pořádně Kuberův životopis na Wiki, kde jsem dal odkaz.

A zmínka o jeho členství v KSČ je i na jiných webech.

2 0
možnosti
Foto

O46t74a36k84a65r 87S29e39k30l

27. 6. 2018 15:43

Sákryš , podle titulku jsem zadoufal , že p. Petřík k rozumu přišel. Bohužel , nestalo se.;-D

7 2
možnosti
MV

V některých případech je optimismus opravdu předčasný

3 1
možnosti
Foto

Na okraj k diskuzi k souvislosti dnešních dnů. Stokrát opakovaná pravda se stává lží, stává se propagandou.

1 1
možnosti
DR

O paní Udženii si myslím svoje, nicméně to sem nepatří. Pokud ovšem opravdu chce něco užitečného dělat, tak co tak namísto plácání o ničem třeba raději začít upozorňovat na tentokrát hrubé obcházení Ústavy prezidentem republiky?

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik