Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože po měnové reformě nikdo neměl dostatečnou hotovost...to mluví za vše a netřeba číst dál.

0 0
možnosti

Plus za to, že poprvé jsem zaškatulkován do kategorie "slunickar", to se mi ještě nikdy nestalo :-), tedy za předpokladu, že ta citace o soudruzích slunickarich, co se můžou zbláznit, se týká těch, co s p. Petříkem nesouhlasí.

Pane Petříku, ať to musím hledat, dejte mi sem odkaz na web, co převzal Vás článek, prosím.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem Vás nikam nezaškatulkoval, to jste se Vy sám zaškatulkoval mezi sluníčkáře.

Odkaz na web, který převzal můj článek dát nemohu, protože cenzura tento web označila za nevěrohodný a odkazy admini mažou.

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si natáhnout příspěvky z jiné diskuse z webu, který převzal tento můj článek:

"Byl jsem pravdepodobne jediny, kdo v r. 66, v lednu (predbehl jsem Prazske jaro o 2 roky ) vystoupil z KSC, buzerovali mne kvuli tomu az do r. 87, kdy jsem utekl. A to jsem bezduvodne stravil 58 dni ve vysetrovaci vazbe. Stacilo ale 6 let v USA, kde jsem mel velkou prilezitost srovnat socialismus s nejstarsi demokracii, abych rikal a stale rikam: ZLATI KOMUNISTE. Nakonec, Werich a Einstein dosli ke stejnemu zaveru, byli pro socialismus. Kdo je pro demokracii - prestehujte se do USA a nebo pockejte jeste par roku, takova demokracie bude i tady, v mnohem jsme ji uz dohnali."

"Zkuste si zajít na IDnes, kde tento článek vyšel, tam si teprve přijdete na své. Soudruzi sluníčkáři se tam mohou zbláznit. Co je ale divné, že se tentokrát nedostavilo jejich vedení, především jich předseda, který vlastně článek páně Petříka vyprovokoval. Zřejmě zjistili, že tentokrát jim opravdu scházejí argumenty a jejich styl "my o koze" je už příliš propálenej."

1 0
možnosti

P22e20t17r 29U78h60e74r

6. 7. 2018 6:25

petříku, pořád zde vykládáš, jak skvěle se daří tobě a tvé firmě. V pohodě, přeju ti to. Sáhni si do svědomí, jak jsi k ní přišel. Teď otázka, kolika svým zaměstnancům jsi poskytl bezúročnou nebo nízkoúročenou půjčku na pořízení bydlení?

2 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale v minulosti jsem poskytl dvě bezúročné půjčky na pořízení bydlení.

0 0
možnosti
Foto

Zajimave je že na mé komentáře pan autor zásadně nereaguje přestože jsou slušné a konkretni

1 0
možnosti

Musíte se holt vystačit s Jiří Řezníkem, ten na Vás reaguje :-).

1 0
možnosti

Dezinformátor (sofistikovanější výraz pro lháře) Petřík opět perlí. Pane Petříku, politické procesy z nás byly až do Sametové revoluce. Jenom už režim nevraždil nevinné (poslední, kdo si šikanu režimu odnesl, byl asi Pavel Wonka, který šel do vězení za provokaci, neboť chtěl využít svého ústavního práva a chtěl podat nezávislou kandidátku, což mu tehdejší ústava umožňovala, ale komunistický totalitní režim nechtěl svobodné volby připustit). Pol Pot vycházel z komunistické ideologie. A co má společného dnešní KSČM s KSČ? Tak třeba to, že ani její “liberální” představitel Dolejš není schopen odsoudit Gottwalda a považuje ho za státníka. Jiní pravidelně stojí čestnou stráž u tohoto masového vraha. Co kdyby chtěl stát někdo čestnou stráž u nacistických vrahů? Odsoudil byste je? Nebo naopak odsuzujete zpozdilý antifašismus tak dlouho po válce? KSČM nedávno oslavila sto let své existence. Jak je to možné, když údajně vznikla v roce 1993? K jakému odkazu se tedy hlásí? Možné to je, a znamená to pouze jediné: KSČM je KSČ. Tato zločinecká organizace se po Sametové revoluci přejmenovala na KSČS a založila dvě územní organizace: KSČM a KSS. Po rozpadu federace pak zanikla KSČS jako zastřešující organizace, její územní jednotky ovšem zůstaly. Je od vás pěkné, že se hlásíte k české verzi nácků, tedy ke komunistům. Jste zrádci národa i vlasti. A jednou dojedete své spravedlnosti.

6 0
možnosti
Foto

Jak se kandidatura Pavla Wonky rýmovala s článkem 5 tehdy platné Ústavy?

0 0
možnosti
Foto

Bylo lépe za komunistů před rokem 1989, nebo je lépe za současné demokracie?

Obsah vašeho článku a vaše postoje v diskuzi jasně říkají, že ano.

Jsem sice názoru jiného, ale vám něco vymlouvat, nemá smysl

0 0
možnosti
Foto

Od toho je diskuse, abyste v ní mohl vyjádřit svůj názor.

1 0
možnosti

Výčet vašich lží by zabral stránku, takže jen namátkou:

...desetitisíce našich bezdomovců a téměř milion našich občanů v exekuci, protože tyto „vymoženosti“ za komunistů u nás opravdu nebyly.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669424

Bezdomovci byli za komunistů zavírání do kriminálů, jmenovalo se to příživa. Exekutoři za komoušů byli, strýc měl exekuci mnoho let.

...Stavební pozemek v našem městě začíná na 2.200,-Kč/m2, stavba vlastního domu podle velikosti 3 - 4 miliony Kč.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669424...další lež. https://www.sreality.cz/hledani/prodej/pozemky?region=Boskovice&region-typ=osmm

Nenávratné půjčky neexistovaly. Možná tak podnikové stavební dotace pro zaměstnance za upsání se.

...jaký se dal ještě v osmdesátých letech postavit za 300.000,-Kč, již nyní vychází kolem 7 milionů Kč. Je to za 30 roků 23x více, přičemž platy vzrostly cca 6x. Uvažuji průměrný plat přes 3.000,-Kčs koncem osmdesátých let a 20.000,-Kč nyní, protože přes 30.000,-Kč, jak se oficiálně uvádí průměrný plat nyní, vydělává málokdo.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=669424...;-D;-D;-D takže průměrný plat za komoušů (byl 2950kčs, další vaše lež) si vydělal téměř každý, průměrný dnes málokdo. No, nechci vám brát iluze, ale většinou si lidé dříve nevydělali více jak 2200-2500kčs a dnes za 20 000kč dělá opravdu málokdo. Platy potom vzrostly 10x.

Další vaše lži, jako třeba že výstavbu bytů popisujete z 50. let, kdežto justiční vraždy poměřujete dobou normalizace, už nestojí ani za zmínku.

8 2
možnosti

Zcela jistě budete náležitě "opraven", protože pravda není to, čím se autor v textech ridi

3 0
možnosti

Možná pan Petřík neviděl film Kulový blesk. Tam byla realita toho, autor považuje za dostupné bydlení pro všechny.

6 0
možnosti

Ezop proti vám, pane Petříku, úplná nula!

8 1
možnosti
Foto

Děkuji za uznání, pane Valíčku

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik