Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

cca 12:00 23 přečtení a karma už 14 .... ne že by to pro většinu rozumně uvažujících bylo důležité, ale až se tu zase někdo bude prsit karmou, výsměch je na místě

0 2
možnosti
MV

Takovej kabaret zaslouží ocenění!

6 4
možnosti
MV

Lokajsti vazalove... To už je fakt prča!

4 6
možnosti
Foto

Myslím si, že pro rodinu ubitého Čecha to žádná prča není.

5 0
možnosti
Foto

Pane Petříku proč myslíte že naši občané odcházejí pracovat do zahraničí a Vy je pak lichotive nazýváte Gastarbeitery? Kolik platíte průměrně dělníkům ve své firmě?

6 6
možnosti
Foto

Pane Flaško,

jako s "Gastarbeitery" s našimi občany zachází západní "demokracie" nejen na Západě - viz tento případ, ale i v řadě zahraničních firem vybudovaných u nás, protože si to nechají líbit.

Zřejmě jste nepochopil, proč jsem tento výraz ve svém článku použil. Toto v žádném případě není urážka našich občanů pracujících v zahraničí z mojí strany.

3 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik