Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou lidé, kteří by o "zabejčených fanaticích", psát fakt neměli - vy patříte k nim. No, nejsem si jist - ne u vás, že to pochopíte, a tak to sem napíšu celé - zabejčení fanatici, by podle sebe totiž neměli soudit druhé. :-/Někde níže píšete, že vás zajímají fakta - a v článku píšete, že trestní oznámení lze podat na každého, aniž by cokoliv spáchal - tím v podstatě tvrdíte, že Babiš nic nespáchal. To má být onen fakt? Pokud bylo podání účelové, nutně to neznamená, že podvod s dotacemi spáchán nebyl. Takhle vy si evidentně představujete fakta, jak je zjevné z celého vašeho blogu. No, je-li něco "účelovka", pak je to právě podobné překrucování faktů a tím i celé pravdy. Víte, zarážející není, že někdo, tím spíš pak vy, napíše podobný hloupý a zcela vylhaný, demagogický a překroucený blábol - zarážející spíš je, kolik lidí na to slyší a kývá.:-/RvRv

2 0
možnosti
Foto

Obecně ale platí presumpce neviny.

0 0
možnosti
Foto

Speciálně pro pana Tomka:

komunisté vraždili ve velkém před desítkami let, zatímco já mluvím o dnešních vraždách západních vládců (a to nemluvím o vraždění demokratů před desítkami let, např. Vietnam).

Takže, také bojujete staré války, protože argumenty na dnešní dobu nemáte. V tom se nijak nelišíte od hysterického článku pana Vodvářky.

K tomu bych Vám ještě doporučil, abyste důsledně odděloval od sebe komunisty z 50. let, případně za Novotného a komunisty za normalizace. To jen, že Matuškové a spol. včetně Vás operujete zločiny Slánského a Gottwalda před 70 lety.

Co se týká počtu usmrcených, udělejte si přehled, kolik milionů obětí bylo v Iráku, Afghánistánu, Libyi a Sýrii – to jen za posledních 15 let. A kolik bylo v témže čase obětí komunistů.

2 5
možnosti

P70e61t10r 75T73o34m89e90k

15. 7. 2018 16:50

Komunisti vraždili ve velkém za mého života. Komunisti udělali z mé země koncentrák až do roku 89. Když jsem v roce 1987 dostal devizový příslib, byl jsem šťastný jako blecha. Nechtěl jsem emigrovat a chtěl jsem na západ. A velká část dnešních komunistů ty vrahy z 50 let obdivuje. A rádi by je následovali, kdyby mohli. A až budou moci, když jim takoví jako vy budou pomáhat, tak vás vy kapitalisto zavřou. A když se budete hodně vztekat, tak...... Vzpamatujte se.

3 0
možnosti

P59e46t90r 89T26o53m13e71k

14. 7. 2018 20:00

Tak ještě jednou. Tahle vaše logika tak trochu ve vašem podání kulhá. Nikdy jste nikde nenapsal, že komunisti-teroristi vraždili ve velkém. A po mně chcete abych odsuzoval západní demokracii, která jistě má chyby a nepovedené akce, při kterých umřeli i civilisté. Kolikrát ale byla otázka, že při nečinnosti by těch mrtvých bylo víc. Komunisti ale vraždili civilisty cíleně a ve velkém. Jak v SSSR tak i ve východní Evropě. jen proto, že s komunisty veřejně nesouhlasili nebo chtěli žít jinde. Kapitalisto.

5 0
možnosti
Foto

Toto vaše stanovisko je v rozporu s reálnými historickými fakty. Byli to lidovci, kdo otevřeně, veřejně v průvodu v r. 1947 vykřikovali: Totalita bude bita. A pak komunista Vaculík vykřikoval, že komunismus je bití. Tak kdo koho první zkoušel bít?

2 1
možnosti

:-)......Můžeme to při probíhajícím fotbale shrnout. Výše karmy.....velmi slušná, počet přečtení také! JE v tomto státě pořád dost soudných lidí, kteří hledí do budoucnosti a nevzpomínají popravu českých pánů! Gratuluji ! R^R^R^

2 1
možnosti
Foto

Díky, vidím to podobně jako Vy, pane Nováku!

1 0
možnosti

P41e53t15r 55T41o89m49e18k

14. 7. 2018 15:57

Neodpovídáte, tak se připomínám. Vy píšete: "Popíráte tedy ty mrtvé, které má západní demokracie v posledních 20 letech na svědomí?" Já píšu:" A proč vy nepíšete o těch milionech mrtvých, které zavraždili vaši rudoši? Nikdy jste o nich nepsal. Vy jen vzpomínáte, jak bylo lépe, kolik baráků ve vaší vesnici komunisti pro chudý lid postavili, jak je spravedlivě rozdělovali, všechno stálo mnohem méně...,".

Jděte se vycpat. Kapitalisto.

3 2
možnosti
Foto

Tak už vysvětlil Berija. Smrt jednotlivce je tragédií, smrť miliónů statistika.

2 1
možnosti
Foto

Voličov komunisti nazývajú po novom revúcimi hysterikmi? Pred r. 1989 to bol pracujúci ľud, nie? :-)

3 1
možnosti
Foto

To se musíte zeptat komunistů. U mne jste na špatné adrese.

1 1
možnosti
Foto

To by musel býti školní rok, aby zneužili mládež, takto to pomalu vyšumí. Dobře naplánováno hlasování o důvěře, býti to koncem června, tedy v době, kdy už je ve školách veget, to by bylo burcování ke zbytečným protestům.

Nechápu, že ti co stále vykřikovali, že je špatně pro stát, když není vláda s důvěrou, dnes usilují o to, aby tomu tak nebylo, když se konečně zadařilo ji nastolit.

Lidé je volili, aby pracovali pro ně, ne pro své zájmy, tak kdy už tomu tak bude a začnou místo zbytečného tlachání, makat a hlasovat pro to co je dobré pro všechny, nejen pro ty jejich straničky, které nebýt cizinců, neměly šanci rozhodovat.

3 2
možnosti
Foto

Přesně tak.

Po celou dobu politikové z ODS,TOP09, KDU-ČSL, STAN křičeli, že nemáme vládu s důvěrou, a když ji mají, tak křičí ještě více.

A to, jakou hysterii vyvolávají mezi nemyslícími lidmi není legrace.

Když už vyřvávají "pověsit Babiše", tak, oč jsou lepší než fanatikové z padesátých let, kteří volali po popravě Milady Horákové?

Co se týká studentů, ti jsou nesmírně ovlivnitelní.

Nejlépe to vystihl pan Hermánek, který napsal, jak v roce 1968 jako student chodil po Praze a volal "chceme Císaře", aniž věděl proč.

A takto je to i se současnými studenty, když Karlově universitě vévodí takové "veličiny" jako M.C.Putna, Michail Romancov či Tomáš Halík.

1 1
možnosti

Extrémisté prý řádili před Poslaneckou sněmovnou v Praze

a dokonce házeli PET lahve po premiérovi, ale nebyli to fandové SPD, ale prý příznivci z řad Pirátů, TOP 09, KDU - ČSL a STAN.

Legrace přeci musí být, ale hlavně, že u máme konečně vládu s důvěrou!;-D

3 0
možnosti
Foto

Cituji vyjádření poslance Stanislava Berkovce:

„Nedivím se panu Babišovi, že v momentě, kdy vyšel ze Sněmovny ven a chtěl demonstrantům ukázat, že Miroslav Kalousek v minulosti také vyjednával s komunisty, ale oni se s ním vůbec nechtěli bavit a křičeli „pověsit Babiše“, házeli na něj lahve, a poté pan Kalousek o něm tvrdí, že je zbabělý, že fňuká a útočí proti jeho rodině – že se pan Babiš bránil,“ okomentoval dramatické chvíle ve Sněmovně i před ní před vyslovením důvěry vládě poslanec hnutí ANO Stanislav Berkovec.

3 1
možnosti

;-DTrestní oznámení sice opravdu může podat kdokoliv, to však ještě nic neznamená. Pokud policie takové TO shledá nedůvodným, odloží ho a nic se neděje. Jenže v případě Babiše se děje (například zjištění OLAF), takže se koná dál. To není žádná účelovka. Naopak, Babiš se snaží účelově celý proces zmařit, protože sám velmi dobře ví, že má vážný problém, který si zapříčinil sám.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS