Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

'Kdo je bez viny, at hodi prvni kamenem'.

Urcite by se v tomto state par lidi, pro ktere to plati, naslo. Ale Kalousek, Nemcova, .., a dalsi? Jeden by se usmal, kdyby to nebylo k placi.

3 0
možnosti
PJ

P58e46t89r 66J15í80l94e74k

13. 7. 2018 15:54

Je to takový divný. Komunisti podporujou vládu obrovského miliardáře oligarchickýho. Vždyť by naopak měli být v opozici a trvat na znárodnění takovýho majetku, a ty jeho peníze pak rozdat nám pracujícím!!!

13 0
možnosti
Foto

Stačí si založit vlastní komunistickou stranu.

0 0
možnosti
PB

.... voni sou v tem Práglu, narozdíl vod teho nevzdělanýho lontu, trochaj víc zmatení, takoví podráždění, vystresovaní,- ešivá voni nakonec nebudou nemocní, žejo?!

- tak von Andrejko vyhraje volby a nikdo s nim nechce vládnout - špatně !

- menšinová vláda neprojde, ale nikdo s nim porád nechce vládnout - špatně !

- cca rok vládne v demisi a pokouší se o sestavení vlády,- nikdo nechce - špatně !

- dá sa do hompoltu se socanama s podporou komančů a sestaví vládu - špatně !

- má někdo z tech demokratů nějakej skvělej nápad aby to jakosorry bylo dobře ?!?

.....co voni teda vlastně chcou ?!,- co navrhujou ?!,- jakej mají nápad ?!,- dodnes sem nic neslyšel (mimo obstrukcí a sabotování čehokoliv),- žádná nosná myšlenka, žádná zodpovědnost, konstrukce, varianty řešení (?),- ...... enem velikááánský NIC !

7 1
možnosti
PU

P59e47t79r 24U10h29e53r

13. 7. 2018 16:01

představ si, ty parodie na nevím co, že řešení bylo. Stačilo, aby trestně stíhaný Babiš přenechal post předsedy vlády někomu jinému. Vláda mohla být dávno.

8 3
možnosti
Foto

Viděl jsem jediný skutečně histerický projev ve sněmovně, ještě před tím, než dostala vláda důvěru, předvedl ho p.Babiš. A já tedy po pravdě řečeno vůbec, ale vůbec nechápu, že někomu (podle vás 30%) voličů nevadí trestní stíhání premiéra.

22 5
možnosti
Foto

Přečtěte si o případu Petra Lessyho, když chtěl důsledně vyšetřovat kauzu CASA Vlasty Parkanové, jak jej Kalousek zastrašoval: https://www.lidovky.cz/kalousek-me-kvuli-kauze-casa-zastrasoval-tvrdi-lessy-pdi-/zpravy-domov.aspx?c=A120712_162433_ln_domov_ase

Takže si můžete odpovědět, kdo asi stojí za účelovým trestním stíháním Andreje Babiše..

5 7
možnosti
VF

8 x hysterie v jednom článku - není to hysterie?

9 3
možnosti
AL

Dobře napsané.

A některé vaše blogerské "kolegy" jste vystihl dokonale. :-)

Karma.

R^

8 5
možnosti
PU

P72e83t69r 48U51h48e67r

13. 7. 2018 15:23

Tebe lze taky dokonale vystihnout. Jen to není možné sem napsat.

8 3
možnosti
SN

:-)...........Doplním Vás. Bývalý policejní president Lessy je tak trochu krajan. Řešil se nákup Pandurů ministryní Parkanovou. Zasadil se o to Lessy. Kalousek mu údajně zavolal a prohlásil.....do 14 dnů vás svléknu z uniformy. Tak se také stalo. Pařáty mafie, která to tu byla zvyklá bez obav z postihu rozebírat, jsou neskutečně dlouhé. Proto Babiš vadí! R^R^R^!!

7 0
možnosti
PU

P21e44t78r 40U43h37e70r

13. 7. 2018 15:20

Přesně tak, Stando. Píšeš ÚDAJNĚ. Někde nějaký důkaz? A Babiš? Mafián nejhrubšího zrna.

7 1
možnosti
PU

P67e38t73r 87U59h72e10r

13. 7. 2018 15:14

Sorry, petříku, ale projev p. Kalouska nebo paní Němcové byl velmi klidný a věcný. Naopak projev Babišův, Hájkův a dalších byl plný útoků a sprostot. Babiš Kalouskovi tykal, nadával do ožralů a zlodějů, po upozornění řekl, že on může. Jestli ti tohle, petříku, připadá v pohodě a v normě, nevím, co tady ještě děláš.

19 5
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že se Babiš Kalouskovými osobními slovními útoky nechal zbytečně vyprovokovat.

To ale nic nemění na tom, co jsem napsal v blogu.

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik