Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli Okamura je fašista za to,že tu nechce barbary a příživniky tak vy pražšti sluničkáři a Havliste jste kolaboranti,kteři jste zradili česko a většinové názory lidu,za komoušu by jste měli oprátku

0 0
možnosti

Dle použitého výraziva a četných pravopisných chyb usuzuji, že budete zřejmě vlastenec, že?

0 0
možnosti

Pane Petříku, až budete reportérem veřejnoprávní ČT nebo rozhlasu, pak můžete žvanit co chcete.

3 0
možnosti

A co takového žvani??

1 0
možnosti

O tom, že Okamura a Miloš Zeman jsou fašisté jsem rozhodl já.

A stejně tak jsem zrušil Českého slavíka.

7 0
možnosti
Foto

VY máte problém s identifikací nevěrohodného zdroje? 8-o8-o

Vždyť je to s jeho rozpoznáním tááák jednoduché:

Podívejte se do zrcadla. :-)

0 2
možnosti
Foto

Pokud jde o zastávání se migrantů ze strany činitelů Romea, tak by se nejen oni hodně divili, kdyby tady zvítězili časem muslimové a začali prosazovat své islámské pořádky.

5 0
možnosti
Foto

Je to zjevné porušení Ústavy ČR - Listiny základních práv a svobod. Není pravda, že si na soukromém blogu mohou dělat admini, co je napadne. To by mohl soukromý majitel baru nepustit dovnitř Romy, kteří mu soustavně neplatili útratu. Jak to tenkrát dopadlo si nesklerotici pamatují.

4 2
možnosti

Přečtěte si tiskový zákon! Právní odpovědnost za zveřejněné informace nese ze zákona vydavatel, tedy vlastník média. Tedy je jen na jeho rozhodnutí, co dovolí publikovat a co ne.

Pokud se vám to nelíbí, můžete si založit vlastní médium, v tom vám nikdo nebrání a případné následky si pak ponesete vy a ne někdo jiný.

1 0
možnosti

"Proč IDnes neuvede seznam těchto zakázaných „nevěrohodných“ médií? Jak má bloger poznat, které médium je věrohodné a které nevěrohodné?"

Hodně dobrá otázka. Možná že místní admini vzali tento jistě těžký a nelehký úkol na svá bedra a jedině oni sami nejlépe vědí co je správné a co ne.

7 0
možnosti
Foto

Tázal jsem se opakovaně, ale odpověď jsem doposud nedostal.

5 0
možnosti
Foto

Inu pane Petříku, patrně máte problém s chápáním pravidel. Tedy jen pro pořádek.

a./ V případě, že administrátoři blogu stáhnou článek na osobní blog autora či ho zcela stáhnou z blogu iDNES.cz, bloger tuto skutečnost musí respektovat a nesmí článek zařadit zpět na hlavní stranu bez dohody s redakcí ani vytvořit nový článek se stejným nebo analogickým obsahem. V případě pokusu blogera o znovuzařazení staženého textu na titulní stranu nebo o vložení odkazu na něj do jiného článku mohou administrátoři zakázat blogerovi další publikování jakýchkoli textů na hlavní straně Blog iDNES.cz.

S kým přesně jste se na publikaci článku dohodl?

b./ píšete, že v médiích se objevují informace o tom, že Miloš Zeman je fašista. Kde přesně máte zdroj svých tvrzení? (A znovu viz pravidla). c./ Píšete že Když už si zastánci nelegální islamizace Evropy nevědí rady, tak zakážou i soutěž Českého slavíka Kde přesně máte prosím zdroj svého tvrzení? Zcela náhodou mám totiž k dispozici (a Vy jistě také) tento text: https://kultura.zpravy.idnes.cz/cesky-slavik-letos-nebude-0y8-/hudba.aspx?c=A180920_074839_hudba_vha A tam konkrétně stojí: „V plánu máme pauzu na jeden rok. Já sice připravuji změny, ale u realizace už nebudu. Dělal jsem Slavíka víc než dvacet let a to stačí,“ říká Těšínský.O zákazu ani slovo. Tedy dříve než začnete křičet "cenzura", jakmile vyřadíme Váš blog z hlavní strany (na což jsme Vás písemně upozornili) tak prosím vězte, že pravidla jsou skutečně stejně stará, jako blog sám a ten kdo je porušuje, jste Vy. Díky předem za odpovědi! Patrik Banga vedoucí blogu iDNES.cz

13 4
možnosti
Foto

J49a82k49u33b 62R73o78t91h

20. 9. 2018 12:34

Pan Petřík nemá problém s chápáním pravidel. Prostě je to mnohokrát usvědčený lhář. Tečka.;-€

7 8
možnosti

Pane Petřík, mám takovou zásadu, že když není diskuse...nečtu. Ale chápu vaše vysvětlení. Ani pan Okamura ani prezident Zeman nejsou moje krevní skupina, ale respektuji volbu občanů a málokdy se k tomu vyjadřuji. Ve vašem článku mě nejvíc zaujalo množství znásilněných žen v Itálii jak uvádíte, z toho zhruba třetina cizinci. Je to odporný čin který poznamená některé nebo možná všechny znásilněné ženy do konce života. Mám k tomu jediný dovětek , podle Amnesty International je u nás ročně znásilněno 5000 a 7000 tisíc žen..a to číslo je možná mnohem vyšší protože spousta žen čin nenahlásí...navíc až třetina činů je spáchána člověkem , kterého žena zná. A to tam nebyly zahrnuty děti a nezletilé dívky. Zajímal by mě váš názor na tuto problematiku u nás. Tím nechci samozřejmě zlehčovat situaci , já jsem proti přijímání jakýchkoliv uprchlíků k nám, souhlasím s tím aby jim byla poskytnuta pomoc radši v zemi ve které žijí. Odpověď nechám na vás.

1 1
možnosti
Foto

Můžete dát prosím odkaz na ta čísla z Amnesty International?

3 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik