Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P29e54t55r 22J54í51l94e96k

20. 9. 2018 15:43

On ale nikdo nebrání aby se té soutěže ujal někdo jiný, když n minerálka, tak třeba pivovar. Nebo třeba zbrojaři z Adamova, kteří dokáží sponzorovat volby, a mají radost, když pak někdo zpívá podle jejich not.

2 1
možnosti
PJ

P65e38t69r 28J13í95l66e29k

20. 9. 2018 15:39

Zrušení oné ankety mne mrzí velice. S mladými tady u nás, jsme měli vymyšleno, jak po sociálních sítích rozjedeme kampaň, za jednoho jistého týpka, ne nepodobnému Rudymu Kovandovi, a plánovali s ním slavně zvítězit, takhle nám sklaplo.

8 1
možnosti
JK

Hutný blog a pro jistotu tučným písmem. Snad jít i do ulic? Bič z trusu...

7 1
možnosti
MB

Drobet vážně a hlavně - apoliticky -

Slavík, měl svůj histo význam - protože nic nebylo. Duchovní otec, L.Smoljak 1962 + "Dobově odvážný" a čtivý Mladý svět. Problém sehnat desku! Pak i mne, P. Janda doblbnul, že Rosomák je pták + zbytek na radiu Luxembourg. Kdo co sehnal - byl borec, kopírování. Dnes na chalupě, u bečky piva - zábavu dělá = You - Tube. Každý si pustí co chce a CD nikdo, nikam už nevozí ! (Max Flešku, i neuvěřitelné) ... ...

ČR je malý trh, je problém se zde vůbec uživit! K tomu nástup nových technologií - mládežníci je mají již v mobilu! Ne každý je Gott, nebo Nohavica - Který už to volně dává na web! Být zpěvákem, skupinou = Mne zajímá prodejnost vlastních nosičů, plné sály a opakovanost v rádiích! Zlatý slavík = Zcela zplechovatěl a zrezivěl ! Božský Kája, prostě dalšího už nedostane. Už potřebuje zdraví, podobně E. Pilarová se zlomenou nohou, o V. Neckáři ani nemluvě. Tímto jim přeji. Čas prostě plyne - I bez Komunistů a Imperialistů, že pane Petřík ... :-)

11 0
možnosti
VV

Zlateho slavika si vymysleli, proc by ho tedy rusili?

Zato zrusili organizace Skaut, Sokol, nezavisle odborove rganizace a dalsi. jejich vudce pokud je nepopravili, tak je uveznili do zalare, nahnali dokoncentracnich taboru v Jachymove ci na Bytizu.

Nevsimljsem si, ze by dnes nekdo nekoho z tvurcu "slavika" podobne stihal.

12 2
možnosti
JL

Komunisté ničili lidské životy bez mrknutí, ale zrušit Zlatého slavíka si nedovolili.

To má být nějaký šibeniční humor?

11 2
možnosti
LB

Komunisté sice Zlatého slavíka nezrušili, ale manipulovali s výsledky, viz případ Marty Kubišové a dalších zpěváků, kteří museli ze žebříčku zmizet, bez ohledu na hlasy posluchačů.

13 0
možnosti
MJ

Jo, jo, Petříku, to byl život za komunistů, že? pravidelně Zlatý slavík,s pravidelně upravenými výsledky dle generálního Zelenky, nepravidelně toaletní papír, nepravidelně dámské vložky aj. aj.

11 1
možnosti
Foto

Na co právě vám byly nepravidelně dámské vložky, ježku.

0 0
možnosti
PK

Klidně ať to zruší,srdce mi to nezlomí a česká muzika,tedy kromě té klasické mě už léta neoslovuje...;-D

1 0
možnosti
Foto

Anketa Zlatý slavík stále více upadá a počet účastníků ankety neustále klesá. Karel Gott by v této anketě nejspíše zvítězil i pět let po své smrti. Nedivím se tedy organizátorům, že chtějí toto trápení už ukončit. Anketa se prostě přežila a tak nelituji jejího případného konce. :-/

10 0
možnosti
DR
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik