Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A Mašínové? Strýček Brady? A spousta jiných?

0 0
možnosti
SS

No ti toho pro svobodu dokazali vic ne mlaticka Ondracek ... ten mel tak zasluhy na udrzovani nejzrudnejsiho rezimu v dejinach lidstva ... Rv

1 2
možnosti
Foto

R^no jo, co dodat? Karma:-)

2 3
možnosti
SS

Muzete vysvetlit, za co dostal "Mlaticka" Ondracek medaili?

1 0
možnosti
Foto

Bezohlednost. neurvalá zarputilost. ale také neskutečná odvaha - to byly vlastnosti skupiny Mašínů.

3 3
možnosti
Foto

Asi bych to viděl podobně. Ještě bych dodal, že zaobaleno do kontextu šílené doby.

3 0
možnosti
JL

"Vyznamenani pachatelu vrazd". On nekdo vyznamenal Gottwalda, Zapotondu nebo Noska pane Petriku? Byli to oni kdo k tem vrazdam vydavali prikazy."Zostrovani tridnihi boje, Ostraha hranic a vrazdeni "narusitelu", Vystavba koncentracnich taboru na Jachymovsku a Pribramsku, kolektivizace zemedelstvi, loupez zvana "menova reforma". Oni ti Vasi komuniste ani tak nevrazdili jako vyslychali utrpnym pravem tak, ze vyslychany neprezil, jak to delal estebak V. Macha vyslychaje farare Toufara. Zrovna tak dalsi estebak Pich-Tuma ktery jen prevazel vezne tak, ze zmizeli jako tajemnik nar. soc. mladeze Konecny.

Hlavni vinnici nejsou pesaci, ani ti Vami, nebo mnou jmenovani. Jsou to ti tri ktere jsem jmenoval hned na zacatku: K. Gottwald, Zapo-Tonda a V. Nosek. Oni a ten ktereho poslouchali, ten ke kteremu jezdili, ucit se jak zakroutit protivnikum krkem. Klema se s tim sam chlubil. Ostatne to byl jediny slib, ktery splnil. Mozna je (pro Vasi spokojenost) Zeman in memoriam vyznamena.

8 1
možnosti
JL

Jeste bych mel jeste jednu otazku, Prokazatelny vrah Pich-Tuma kratce po sametovem prevratu, se podle uredni zpravy obesil. Udelal to skutecne sam, nebo prilis mnoho na soudruhy z prognostaku vedel a nekdo mu pomohl?

2 0
možnosti
Foto

Gratuluji ke karmě přes 30! Přeci jen i nemocným lidem musíme dopřát nějakou tu radost. Při svém omezeném rozhledu si zřejmě moc jiných pozemských radostí asi neužijí.

10 2
možnosti
Foto

Spíše byste se měl zamyslet nad tím, jak je možné, že můj článek má vysokou karmu.

To jej, dle Vás karmují pouze nemocní lidé?

1 0
možnosti
Foto

A zdravím Standu "-" :-).

2 1
možnosti
Foto

Autor blogu tak nějak uvědoměle, soudružsky, zaměňuje příčinu a důsledek. Kdyby jemu blízcí komunisti neolupovali lidi, nezavírali je, nevěšeli je a nestavěli na hranicích dráty, aby ti lidé z tohoto rudého koncentráku nemohli zdrhat, tak by nikdy nemuseli Mašínové použít zbraň a Ondráček by nedostal příležitost se vydovádět obuškem.

Ale dějiny tomu chtěli jinak a autor se nám teď snaží dokázat, že ten, kdo tomu rudému zlu aktivně pomáhal, je menší zlo, než ten kdo se z toho rudého zla snažil nějak dostat.

A takovýto výplod může napsat jedině někdo, kdo to rudé zlo buď sám aktivně budoval nebo bránil, či mu dnes imponuje, stýská se mu po něm, nebo ho všelijak omlouvá.

18 3
možnosti
Foto

No ti komunisti ty dráty na hranice dali, když majora Schramma připravili o život.

1 3
možnosti
MS

Když se dá předpokládat, že ani tak profláknutá organizace, jako je Svaz bojovníků za svobodu, by neodměnila Ondráčka za jeho "angažovanost" v pohotovostním pluku SNB v roce 1989, naskýtá se otázka, za co vlastně byl Ondráček oceněn. Ví to někdo? :-P

7 1
možnosti
MS

Sorry, nevšiml jsem si, že pan Ravek se ptá na totéž.

0 0
možnosti
Foto

Pane Petříku, chtělo by to zklidnit hormony. Pokud se vám to podařilo, tak bych se vás skromně zeptal, za co vlastně ten Ondráček tu medaili od Českého svazu bojovníků za svobodu dostal? To mi fakt není jasné. Třeba to vy budete vědět.Zatím jen správně konstatujete, že vyznamenání od Vodičky nedostal za vraždu. Nepřímo konstatujete, že Ondráček jen občas mohl někoho šlehnout obuškem. No dobrá, ale za co dostal tu medaili?:-/

19 1
možnosti
Foto

Kdybyste četl mé diskuzní příspěvky, tak by vám jasno za účast ve čtvrtém odboji.

1 4
možnosti
JV

J88i38r51i 43V25r87a13b20e84c

22. 10. 2018 13:10

Ještě pár takových výplodu a máte medajlu od Zemana jistou .

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS