Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak předně, Pussy Riot nic nikam nestrkaly. Ano , ano, já vím, že moc rád přeháníte a vymýšlíte si věci které ser nestaly, jenže v tomto případě by prezentování faktů vaší úvaze prospělo více než otřepaná lež.

Stejně tak je směšné spojovat tato dvě vyznamenání. U Jaromira Nohavici někomu vadí, že placku dostal od Putina. Osobně si myslím, že toto vyznamenání má větší opodstatnění a smysl, nežli to které dostal od Zemana. Nicméně přijmout metál od bývalého vysokého důstojníka KGB je opravdu hodně na hraně. Ovšem vzhledem k tomu, kdo toto vyznamenání v minulosti dostal a přijal, nevidím v tom takovou tragedii, jako někteří odpůrci,

2 2
možnosti
Foto

Podívejte se na ty fotografie, kam jsem dal odkaz. A přečtěte si to i na Wiki.

Byla to jedna z členek Pussy Riott. Tehdy si snad pouze jinak říkaly, ale Ortelovi jsme též neodpustili jeho působení v jiné kapele a děláme z něj neonacistu a rasistu dodnes.

Nevím, ale myslím si, že daleko horší by bylo, kdyby Nohavica přijal vyznamenání např. od M. Albright.

Putin totiž válčil s těmi, kteří zabíjeli občany ruské národnosti, kdežto M. Albright se zasloužila o to, že byli zabíjené oběti místo viníka.

4 8
možnosti

Není třeba nic dodávat.

Jarek Nohavica je náš lidový písničkář, kterého mají lidé rádi.

Karma!

5 4
možnosti
VR

Když je váš, tak si ho ještě užijte:-)

7 3
možnosti
PK

Postoj závisí na tom jak Rusko hodnotíme. Zda je to říše zla nebo se brání tlaku Západu - a přiznejme si, že pod rouškou svobody a demokracie chceme Rusko Jelcinovské, které se USA podrobovalo. Tím neříkám že USA a spol. jsou lumpové, je to normální tvrdý boj o moc nad světem, naprosto pochopitelný. V Rusku nemůže fungovat západní model společnosti, šlo by do kytek. Ale některé poctivé podnikatele z doby Jelcina velebíme, třeba chudáka Chodorkovského, který poctivě podnikal a jak se mu Rusko odvděčilo.

O Pussy Riot bych vůbec neuvažoval, to je zvrácenost na "entou".

3 0
možnosti
Foto

S Vaším názorem v podstatě souhlasím, ale zde jde právě o ty zvrácenosti, což je například vyznamenání Pussy Riott, nebo vražda Saúdského novináře.

Západní demokracie v podstatě vyznamenala Pussy Riott za sexuální zvrácenosti (a to ještě Cenou Václava Havla), ale mnohonásoběn větší zvrácenost je odměnit Saúdy za vraždu novináře ke které se přiznali obchody za 56 miliard USD. Tady už jde všechno stranou...

4 1
možnosti
PL

P33e89t18r 16L36a91n43g55e37r

5. 11. 2018 16:03

Sice na můj vkus zbytečně úderný článek, ale s obsahem máte pravdu. Ti lidé mají dvojí metr.

7 0
možnosti
Foto

Pokud by někdo nesouhlasil například s Vaší manželkou, kterou Vy milujete, neznamená to, že je Zdeno, Petro nebo Věrofób (či jak se jmenuje). A pokud by si Vaše paní vysloužila například jako bachařka pověst sadistické mrchy, nebyly by její oběti Věrofóby, ale lidé jsoucí u vědomí, že je Věra zlá mrcha. Možná by říkali, že je svině. Buďte proto s tím výrazivem opatrnější, prosím. S Vámi ja přece také nesouhlasím, aniž se Vás bojím. Nemám z Vás fóbii.

1 0
možnosti
VR

To je mi novinka, Putin vyvraždil v Čečně pětinu národa, protože bojoval za ruskou menšinu?8-o:-)

6 3
možnosti
Foto

Když islamisté v Čečensku kladli takový odpor, takové potom byly důsledky.

Zajímavé, že státům NATO následky jejich naprosto neopodstatněných agresí mevytýkáte. A tyto agrese zemí NATO mají nedozírné následky dodnes. V Čečensku je alespoň klid.

4 4
možnosti
VR

Jestli to není tím, že holky v Pussy Riott mají charakter a hrdost, na rozdíl od Nogavici:-)

4 7
možnosti
RC

Petriku, asi ti to unika, ale Cecensko je v Rusku.

4 2
možnosti
Foto

A já to snad popírám?

2 0
možnosti
SN

:-).......Také velký souhlas! Jak se dnes říká...záleží na úhlu pohledu! Musí to být tak, jak to vidím já, a já to vidím nejsprávněji. A od soukmenovců okamžitě přichází potlesk ve stoje.

Lidé mají krátkou paměť a jsou tu pisálci tak nažhavení, že kdyby žili za Hitlera, tak by byli prvními, co by hajlovali na Václaváku. Já si ve svém věku dobře pamatuji, co se po válce vyrojilo najednou "partyzánů" o kterých celá dědina věděla, že to byli udavačí! R^R^R^

6 2
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi, pane Nováku souhlasím.

Chování těchto lidí postrádá nejen logiku, ale i jakoukoliv morálku.

3 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik