Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Nejen v tomto okamziku se nabizi srovnani mezi nejakou lichou spolupraci s StB a zarizovanim dobre vybavene a teple satny pro prevlekani tvurcu a hybatelu one StB

do moderniho kapitalistickeho svrchniku.

Takze tu pred nami stoji havlove a dalsi naproti nohavicum ci kunderum a dalsim. Je nad cim se pozastavit.

A tak se nasi mili (komunistobijcove) stavaji jen soupaci s paravanem, za kterym ti pravi nemaji byt videt.

A mozna nekteri mysli svuj sber jablek vazne a opravdove. Jen to jejich trhani jablek toliko z vetvi na ktere dosahnou je ... necht si kazdy dosadi sam.

1 0
možnosti
VS

Řečeno vaším slovníkem - jste nepříčetný komunistomilec. To není urážka, ale konstatování, které vychází z toho, že minulý režim stavíte ve všech oblastech nad ten současný (alespoň jsem nezaznamenal, že byste se zde někdy vyjádřil opačně) a lidi, kteří se se komunistickou ideologií rozešli, se stali terčem vaší nenávisti.

13 1
možnosti
Foto

Můžete mi najít text, kde se zastávám komunistů?

2 0
možnosti
JH

Pane Petříku,...a nechtěl byste toho od těch uvedených aktivistů přespříliš:-)?

Jak známo - když dva, tři dělají totéž, nemusít to být vždy totéž:-)

4 0
možnosti
Foto

Právě o to jde, že když dva dělají totéž, nemusí to být vždy totéž...

1 0
možnosti
RJ

1. Zaseklo se Vám ztučnění písma ;)

2. S členstvím v KSČ u Zemana ani u Babiše není primární problém. U Babiše je kritizována pravděpodobná spolupráce s StB, u Zemana leccos, ale ne členství v KSČ.

3. Kdyby Kundera aspiroval na premiéra, tak by jeho případná spolupráce s StB byla taky problémem. Zatím asi nevznikla potřeba to nějak zvláště řešit - stejně jako se z totožného důvodu neřeší jeho politické názory. Kdyby přijal od Putina státní vyznamenání (což prostě má politickou dimenzi), obojí by se řešilo, protože by se tím dostal ze své škatulky spisovatele.

4. Petr Pavel svým chováním i jednáním konzistentně potvrzuje proevropské názory, takže jsou lidé více ochotní na jeho stranickou knížku zapomenout.

12 2
možnosti
Foto

Takže proevropský názor je, že Evropu více ohrožuje Rusko než teroristé?

Takto se totiž vyjádřil generál Petr Pavel: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/576195/rusko-ohrozuje-cesko-vic-nez-terorismus-varuje-general-petr-pavel.html

1 3
možnosti
AL

Dopadne Milan Kundera stejně jako Jarek Nohavica?

------------------------------------------------------------

Nedopadne. Novodobí politruci a kádrováci se u Nohavici naprosto vyčerpali.

Také se někteří (ti slušnější) za to co předvedli teď stydí. Navíc, jak je vidět, není zde mediální poptávka po dalším honu na člověka.

Karma.

Děkuji za přečtení a udělené mínusy.

:-)

7 0
možnosti
Foto

Oba se stali známími umělci, tedy dopadli více než dobře. A co se týče té Puškinovy ceny, je pan Kundera mimo nebezpečí.

1 0
možnosti
Foto

já s tím prvokem měl přece jenom pravdu

8 1
možnosti
Foto

Myslíte nezmara hyperaktivního?

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik