Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediný, kdo projevuje až nezdravou míru hysterie, je právě soudruh Petřík. Kromě něj je totiž komukoli jinému setkání Milana Kundery s Babišem tak nějak jedno.

Jen by mě zajímalo, zda ty mantry o "humanitárně bombardovaném Srbsku" a tisíckrát opakovanou lež o neexistujících ZHN v Iráku se soudruh Petřík naučil na politickém školení, nebo jestli jde o jeho vlastní výmysly.

6 4
možnosti
Foto

Víte pane Petříku, už dlouho mě trápí otázka, co vede vás a vám blízké autory a diskutery k takové víře v proruský mainstream a nevíře k západnímu mainstreamu. I žák druhého stupně základní školy dnes chápe, že všechny mainstreamy, co jích ve světě je, si píší tak jak se jím hodí.Takže, kdybyste otevřeně přiznal svou náklonnost k rudé a ke komunistickým ideálům, pak bych chápal a respektoval to. Opravdu. Jenže to vy popíráte a tak mi není jasné, jakým způsobem vás přesvědčil východní mainstream.

Trochu mi připomínáte některé "satanisty", kteří na sebe hodí železný kříž obrácený vzhůru nohama a jsou tím pádem služebníci ďábla. Vy podobně obracíte jednu verzi v tu druhou a aniž byste proto měl jakékoliv relevantní vysvětlení, bezhlavě jí věříte, Proto že to říkají ti druzí?

9 1
možnosti
Foto

Streamy mají často různé směry proudění, ovšem jejich znečištění. ani jejich spory o jejich ,,jasné" síle, se až tak neliší, a sajrat v nich je stále jen sajrat;-)

2 0
možnosti

Kundera a Nohavica jsou Firmy. Cosi produkují, zasloužili si uznání a dokonce ani neberou dotace. Autor se v závěru táže, proč je Zeman s Babišem proklínán? Těžko říci, tak z hlavy. Možná je to tím, že bývalý komunista dělá přrezidenta a nic neprodukuje. Druhý sice, taky nic neprodukuje, jde o typického akvizičníka, který operuje se zdroji, zejména prvotně - neznámého původu! Taky si nechává říkat Bureš a dokonce se honosí soudním potvrzením správnosti svého oslovení ! Tedy zřejmě tím, chlapci prudí . Těžká otázka, hned v pondělí .. :-)

4 1
možnosti
Foto

Na to, žen jen tak z hlavy, docela dobré:-)

1 0
možnosti

.

12.11.2018 v 9:23 | Karma článku: 30.00 | Přečteno: 730 | Diskuse

l, že článek "Dopadne Milan Kundera stejně jako Jarek Nohavica?" bude mít takovou vysokou karmu, čtenost i tolik příspěvků.

Co by za to někteří "diskutující" dali.

.

:-)

1 0
možnosti
Foto

největší návštěvnost má cirkus, když ukazuje dvouhlaví tele.

10 0
možnosti
Foto

Ale nedopadne. A nějaké ,,streamy",, čili proudy, jsou stále toliko větry, atˇ je vypouští kdokoli o čemkoli, či komkoli. A pak jen prásk a buch, a zbývá po nich zas jenom ten puch ;-D

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
Foto

R^karma a souhlas-je zajímavé že se nikdo nepozastaví na Kunderově až přehnaně ostentativním odporu k bývalé vlasti-psát ve francouzštině aby se jeho díla nedostala k českým čtenářům a jeho fanouškům, tím komoušům ublížil anebo naopak udělal přesně to co bolševitk chtěl? Potrestal tím jen své obdivovatele ale nahrál těm kteří si nepřáli, aby se u nás jeho díla četla-taková cenzura by se jim nepodařila ani kdyby se sebevíc snažili---že by nějaká dohoda?:-/

3 2
možnosti
Foto

Přiznám se, že mne toto velice zaráží též

1 0
možnosti

"Díky panu velvyslanci jsem se dneska setkal s naším nejslavnějším spisovatelem Milanem Kunderou," prohlásil v sobotu Babiš. "Byli jsme u nich doma, potom jsme šli na oběd. Strávili jsme spolu tři hodiny. Bylo to skvělé setkání, jsme z něho nadšení."

.

Inu, když se dva umělci - spisovatelé setkají, ani se nedivím, že si mají co říci a rychle se skamarádili.

:-)

2 0
možnosti

Těžká rána pro novodobé kádrováky: :)

---------------------------------------------------------------

Premier Babiš: „Pozval jsme je k nám do Česka, kde nebyli dvacet let a myslím, že by si české občanství, o které přišli po emigraci, zasloužili,“ dodal premiér. Kromě toho ještě zmínil, že Kundera jej má prý nastudovaného, neskutečně si rozuměli, je v kontaktu se spoustou lidí v Česku. Této legendě české, francouzské a světové literatury tak Babiš nezapomněl věnovat svoji knížku.

.

Ano! Je to tak, vážený pan premiér při společném několika hodinovém setkání , daroval spisovateli Kunderovi svou knihu.

:-)

3 1
možnosti

No, ještě, že to nebylo naopak, že Kundera nevěnoval svoji knihu Babišovi, to bys se pan Petřík asi zbláznil.

Myslím, že si Kundera dobře počte, mohl by to přeložit i do francouzštiny.

4 1
možnosti

Zatím nejvíce nepříčetný se mi jeví autor toho článku.

14 1
možnosti

Toho vašeho. :)

2 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik