Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo nikoho neodsoudil, jen se někteří domnívají, že není úplně vhodné, když premiér má tolik nevysvětlených problémů. Protože to by premiér opravdu mít neměl a dokud je nedokáže uspokojivě vysvětlit, skutečně by měl odstoupit. Opravdu vysvětlit, ne jen fňukat, že jsou všichni proti němu. Vždyť je ostudné, že náš premiér neumí nic jiného, než se litovat. I když by to možná bylo vysvětlení, kdo trpí přehnanou sebelítostí, nepochybně není úplně duševně zdráv, což může být dědičné.

4 0
možnosti
Foto

Jenže všechny ty problémy vytvořili odpůrci Andreje Babiše.

Zajímavé, proč se např. Kalouska nikdo podobným způsobem neptal, jak to bylo, když se vzájemně zavraždili mezi sebou jeho švagr Kašák společně s jeho společníkem Němcem a objevila se směnka, která Kalouskovým odkazovala byt v Praze za 6,5 milionů, jeho zbrojařský kolega Háva, prsty v pochybných privatizacích Karla Schawarzenberga atd https://zpravy.idnes.cz/smenka-kalouskove-nebyl-zlocin-zjistila-policie-f6r-/domaci.aspx?c=A050701_151911_domaci_mad

https://cs.wikipedia.org/wiki/Richard_H%C3%A1va

2 0
možnosti

Výstižné!

Šaškování politiků, novinářů a reportérů je naprosto zbytečné. Argumentování starou a nepodstatnou kauzou Čapí hnízdo je trapné. Tady nemají političtí vlčáci, tzv. demokraté, šanci.

Premiér ČR Andrej Babiš zůstane premiérem ČR. Jeho vláda je rozhodně lepší, než bývalé vlády ODS i většina vlád ČSSD!

Karma!

2 2
možnosti
Foto

Nepodstatnou kauzou? Padesát milionů z veřejných zdrojů se Vám zdá nepodstatných?

5 0
možnosti

Pane Petříku,

v Německu odstoupil ministr jen proto, že v jednom rozhovoru doporučil výrobky irmy svého příbuzného. Ve Velké Britanii odstoupil poslanec, protože si dal do nákladů boudu pro psaa ministr odstoupil jen proto, že byl obviněněn, že údajně před dvaceti lety šáhl při recepci na koleno své sousedky.

Prostě v civilizovanýchzemíh je běžné, že politici ve vrcholných funkcích odstupují pro kdejakou prkotinu, které by obyčejnému plebsu prošly.

Babiš opakovaně prováděl dotační a daňové podvody, systematicky lže atd, to vše je zcela prokazatelné, jen někteří jedinci ho budou hájit do roztrhání těla,

4 2
možnosti

Přesně tak! A Babiš má odstoupit, protože má nemocného syna a dva novináři se zachovali jako ....

:-)

2 0
možnosti

Zbytečná debata, zbytečné emoce. Jednoduchý, primitivní a drzý Babišův podvod z doby anonymních akcií musí pochopit i hlupák. Nevím, co se na tom tak dlouho složitě "vyšetřuje". To je možné snad jenom v Česku. Babiš je podvodník a v normálním státě by byl už dávno ve vězení. U nás je premiérem....A když si kovaný bolševik bere do úst padesátá léta , je to k popukání.

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že se pan Werich spletl, ne vždy je nutno bojovat ... někdy je to prostě předem ztracené;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Ale nespletl. Ten výrok totiž má jeden podstatný odstín. Že ten boj z blbostí probíhá a musí probíhat především u každého jedince. To znamená stálý boj i z blbostí vlastní. Ten bych tedy jako předem ztracený sám u sebe nevzdával. To by dobré nebylo, jakkoli je to ten boj nejtěžší. Ale každý to má jinak.:-)

1 0
možnosti

Kdepak Fiala. Jazykem padesátých let, dokážete psát jenom vy. Je obdivuhodné jak

to máte zakonzervované. Je v tom celá ta agrese hesel, ta upřímná nenávist ke všemu nesocialistickému.

13 1
možnosti

Copak Fiala nehřímal?

Nemám věřit panu Petříkovi?

2 1
možnosti

Ehm, neporušujete, pane Petříku, kodex blogera tím, že máte v perexu napsána slova velkými písmeny?

Nebo snad chcete být zase cenzurován?

Asi Vás budu muset udat (a Vy o tom zase můžete napsat článek, nebo pan Presler).

9 0
možnosti

Pane Petříku, proč se vzrušujete. To chce klid a čas. Ty "demokratické síly" si uvědomí realitu. Předčasné volby jsou riziko a tím svým přístupem dosáhly pouze toho, že místo ČSSD může být ve vládě Okamura.

5 1
možnosti
Foto

Okamura by byl určitě lepší součástí vlády, než Pocheho ČSSD.

6 0
možnosti

P91e30t58r 62B59u54r26i58a57n

14. 11. 2018 18:23

To nehřímá Petr Fiala, nýbrž se na tom jednohlasně shodla opozice a první s tím přišli Lidovci. Tedy opět lžete. Jako v každém svém blogu.

12 1
možnosti

Lituji, ale myslím si, že nevíte o co jde.

5 0
možnosti
Foto

Komunisté v 50-tých letech nevyzývali k odstoupení, ale rovnou zavírali a popravovali

8 0
možnosti
Foto

Tak v únoru 1948 vyzývali toliko prezidenta k přijetí demise buržoazních ministrů, až snad na Drtinu nikdo z nich nebyl zavřen a popraven.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS