Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusko Banderu pokropilo živou vodou. Podařilo se mu vzpomínku na ukrajinské radikály oživit a vrátit ji do povědomí nemalého počtu Ukrajinců a nejen jich. To nebyl zas tak nadlidský výkon, jelikož pro Kreml a jeho slouhy jako je Petřík, je krvežíznivým banderovcem každý uvědomělý Ukrajinec. Zločiny Kremlu, včetně současných, je nikterak neznepokojují.

10 1
možnosti
JH

J61a45n 55H30a50r49v88a29n

5. 1. 2019 18:01

Banderovské bestie vraždili ještě po válce Židy v Československu. Když utíkali z Ukrajiny tak v obci Kolbasov našli 11 Židů kteří přežili válku a povraždili je (viz Google).

Podle svědectví Volyňských Čechů i hitlerovci žasli nad krutostí Banderovců.

5 2
možnosti
Foto

Ano, vynikající je ten film Volyně, který na krutosti Banderovců ukazuje a je zakázaný na současné Ukrajině.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pěkně napsané, karma. R^ VH

6 2
možnosti
Foto

Vaše starosti na mou hlavu

3 0
možnosti
Foto

Přesně to si řekli Britové s Francouzi v Mnichově 1938.

3 2
možnosti
MM

Co to je západní demokracie, existuje také východní demokracie? Případně severní, jižní. Chtělo by to od vás nějaký fundovaný výklad.

9 0
možnosti
Foto

Píšete, že vám byl blog stažen z hlavní strany. Dle kodexu blogera nesmíte na takový blog odkazovat. V tomto článku tedy ten kodex opět porušujete. Chcete aby váš blog byl opět stažen, abyste tu mohl opět vykřikovat něco o cenzuře? Nebo se domníváte, že na vás se pravidla platící pro všechny nevztahují?

10 3
možnosti
JT

že Vy máte problém s autorem a ne s obsahem článku ?

9 2
možnosti
MB

Pohledem do historie, osobně vidím pořád to stejné. Zájem uchopit moc a zvětšit plochu vlivu = Tataři. Udělat dobro, cestou Lidí zvláštního ražení = Komunisty. Mýtit lidi tohoto ražení a udělat to lépe = pro Rasu vyvolenou. Abych byl objektivní - Podobně Církev, ta jediná správná - zejména ve středověku. Mezitím je spousta kombinací - Fašisté spolupracují s komunisty - do doby, něž-li nacisty jsou sami přepadeni. Pak zase plno obránců, od Bandery přes Mašíny a různými partyzány konče.. Podstatné je ! : Ten kdo Zvítězí = Sám určí kdo je vlastně hrdina a padouch. Já osobně, mezi fašismem a komunismem rozdíl nevidím. Podstata je stejná a nastolit moc ani jinak nelze. (Pokud někdo nesouhlasí - Napište, jak vlastně)? Postoj MZ, Petříčka je rozumný = Náležitost Ukrajiny. Zeman, zde zbytečně řečí vodu - Kyjev a jeho obyvatelé jsou nám blízcí a přátelsky nakloněni,(viz, zaměstnanci v ČR) :-).

6 0
možnosti
Foto

Ano, Zeman zbytečně čeří vodu.

Hlavně, že jsou nám Banderovci na Ukrajině přátelsky nakloněni, jen si je nepohněvat...

1 4
možnosti
VM

Extrémní levici, jakou nacismus a hitlerismus představoval, tu skoro nikdo oslavovat nebude.

1 0
možnosti
LF

L34u81k26a64s 61F27i27k31r

5. 1. 2019 18:14

No s.Petrik tu opakovane obhajuje jeste horsi extremni levici - komunismus.

4 3
možnosti
Foto

Pořád (nejen dnes) píšete o Západu a západních politicích (velmi pejorativně). Mohl byste prosím už konkrétně upřesnit, když už ne jmenovitě, tak aspoň které země k nim řadíte? Co třeba Maďarsko? Nebo Rakousko? Kam řadíte skandinávské země? Co Pobaltí? My jsme západ či nikoliv?

13 1
možnosti
Foto

Koukám že u některých diskutujících se člověk už ani nesmí na nic zeptat.

5 0
možnosti
Foto

Píšete o německých neonacistech. Mohl byste prosím udat nějaký zdroj na jejich organizaci, jejich tiskové zprávy, webovou stránku, či něco podobného?

5 1
možnosti
VV

AfD a funcionar cekeho puvodu.

1 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik