Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nevím jestli je pan Vodvářka křesťan jak tvrdíte, copak křesťané nosí jarmulky?8-o

0 0
možnosti
Foto

Mně to připadá, že pan Vodvářka sám neví, kam patří.

Ale, když psal blog, který věnoval mně, tak uváděl, že se chodil modlit k Panně Marii a ta mu u komunistů zařídila přijetí na lékařskou fakultu.

Zda se k Panně Marii modlí i současní Židé, to nevím.

0 0
možnosti
Foto

Dovoluji si, natáhnout sem příspěvek z jiné diskuse - cituji:

"Piráti jsou pro mě osobně obrovským zklamáním. Připadá mně to, jako kdyby si tu stranu po volbách zcela přivlastnili a ovládli lepšolidé z pražské kavárny. Vývěska na této straně proto už vůbec nic neznamená. Poslanci pirátů mají zřejmě převzít agendu skomírající TOP09. Ani s tlustou lupou nevidím rozdíly mezi vyjádřeními poslanců obou těchto stran. Podruhé se už u voleb napálit nenechám!"

V podstatě vyjadřuje i můj názor.

0 0
možnosti
RB

Co je divného na tom, že média referují o Zemanovi, komunistům nebo Babišovi? Představujete si, že o ovlivňování soudů prezidentem, o rozkrádání peněz Babišem, podvodech nebo vydírání Babiše komunisty budou média mlčet? Asi jste příznivcem jedné z této party. Až Piráti nebo Topka bude dělat taková svinstva, tak si můžete být jist, že se toho média chopí. Váš odhad na vývoj Pirátů je zcestný. Piráti totiž nejsou pravicová nýbrž spíš levicově středová strana. Takže se líp informujte. Že náhrada za církevní majetek je nestoudnost, je jasné. Kdyby aspoň církve odpustily fin. náhrady za nevydaný majetek, když už dostaly 130 000 ha lesů a 37 000 ha luk, rybníků, tak řeknu, mají aspoň trochu mravnosti. Ale je to holt církev. Podívejte se do historie, co dělali papežové!!!

0 0
možnosti
KT

No, jo, z Ukrajiny praskají panu Petříkovi žilky, Ukrajina ho dovede rozpálit do ruda (doslova)!

5 0
možnosti
Foto

jako vždycky.

Začne to Piráta a skončí na Ukrajině;-DR^

4 0
možnosti
LB

"Zeman se mohl dopustit trestného činu, tvrdí ministr spravedlnosti Kněžínek," říká jeden z dnešních titulků.

Takže nejen Piráti, pane Petříku. Nedivím se, že vám tečou nervy. Stačí mrknout, jak si strany vedou u vás v Boskovicích. Oproti parlamentním volbám v roce 2017 se v loňských komunálních volbách KSČM propadla na 6,94 %, kdežto Piráti se vyšplhali na 11,42 %, když volby v Boskovicích vyhrála ODS s 19,06 %.

Chápu, to vás musí hodně zneklidňovat, rozhodně to není důvod k optimismu.

A lepší už to nebude. ;-D

5 1
možnosti
DR

Pošlete mi taky tu křišťálovou kouli. Já chci taky vědět jak dopadnou příští volby. Prosííím.

0 0
možnosti
JS

Dlouhodobě zastávám názor, že Piráti jsou béčko TOP 09. I když se otevřeně jejich vedení nikdy nevyjadřuje na téma imigrace atd, jsem optimista a věřím voličům.

3 0
možnosti
Foto

Já takový optimista nejsem.

V diskusi i na blogu je vidět, kolik lidí naprosto zaslepeně věří všemu, co vidí a slyší v ČT a ostatním mainstreamu.

3 0
možnosti
KT

Jen malé upozornění na Váš omyl, nechci říkat lež, pane Petříku.

V jakési své odpovědi na reakci pana Kalabise, tvrdíte něco v tom smyslu, že prezidentem Venezuely je samozvanec podporovaný Američany.

Madura si ovšem vybral jako svého nástupce předchozí prezident Venezuely, velký přítel Fidela Castra a velký nepřítel USA, krom jiného znárodnil i ropný průmysl.

A tak je to u Vás se vším, lžete, lžete a ještě se u toho rozohňujete.

Jednomu je Vás skoro líto...

12 0
možnosti
Foto

No jo, ale o několik řádků níže, proč parafrázujete moje blogy, jste mi napsal - cituji:

"Proto je taky parafrázuji.

Nejlíp se totiž parafrázuje čistá pravda."

A docela jste se u toho rozohnil.

Jednomu je Vás skoro líto...

3 0
možnosti
DR

Mě zaujalo toto:

Jaroslav Sejkora, Praha, +615 / -16

„Nezapomínejme, že zákon o církevních restitucích prošel ve sněmovně pouze jediným hlasem, a to hlasem kriminálníka, kterého si ODS nechala přivézt z kriminálu jen na samotný akt hlasování. Pak zase "šupajdil" nazpět. (Copak asi za to dostal ?) Už jen proto jsou církevní restituce jedna velká lumpárna.“

Je fakt neuvěřitelné co lidí u nás dodnes věří tomu nesmyslnému blábolu že restituce prošli pouze o jeden hlas. Jak stádo ovcí. Pak se fakt nemůžeme divit jak to u nás vypadá.

1 0
možnosti
Foto

Ono to zase není tak zásadní, zda šlo o jeden, nebo dva hlasy.

Ostudný byl celý průběh přijetí zákona o církevních restitucích. Od té doby u mne skončila ODS, kterou jsem do té doby volil.

0 0
možnosti
AL

Piráti, ODA, VeVerky a já nevím jaké ještě další to byly strany na jedno použití.

Také se mi Plete TOP09, nějací Nezávislí a k tomu zase Starostové, co jsou z toho Zelení a do toho KDU a ČSL. Vždyť oni jsou všichni stejní, uřvaní, svalnaté řeči a naprosto bezmocní.

Takže jestli nějaký Pirát nebo TOP, je úplně jedno.

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik