Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pan Petřík se nám rozohnil jak nefalšovaná rudá pochodeň a s vervou Josefa Urválka se oprostil od duchovních hodnot, soudnosti a zdravého rozumu jal se zlehčovat lži, bránit zlodějinu, podsouvat a překrucovat pravdu. A vida cílená emociálně přehnaná agitka zabere přesně na ty, kterým mrtvý režim dlouholetým působením vryl do mozku závist, nenávist a potřebu krvavé odplaty a jen hledají někoho, kdo půjde před nimi v čele, protože jsou to poserové a rádi se schovávají ve stínu odkud popichují. Oni dobře vědí, že až se rudý hněv podobného agitátora obrátí proti nim, jejich nynější spolubojovníci je roztrhají na cucky bez mrknutí oka.

Zajímavé je, že prvky rudého teroru dnes sílí pod hlavičkou miliardáře, ale jak pohrobci komunismu stále tvrdí, "jakákoliv cesta směřující ke konečnému cíli je dobrá".

Komunisti mají teď do voleb mávátko s heslem: "To jme jim to nandali, fráterům proradným." Finanční přínos je velké prd, ale ten pocit zase někoho obrat je k nezaplacení. Kde je velkohubé prohlášení o zamezení odlivu daní do daňových rájů, tady se jedná minimálně o polovinu našeho rozpočtu státu. Asi je to tím, že potrefený velkopodnikatel sedí nyní na největší židli ve vládě a přece se nenechá o něco obrat, sám má málo.

7 1
možnosti
AL

No vidíte, jak vám to pěkně jde.

Že jste jim to nandal!

:-)

4 1
možnosti
FS

Přesně a výstižně a hlavně pravdivě popsáno. A už jsem zvědavý,jak pan Vodvářka opouští svůj job.

3 1
možnosti
Foto

Díky.

Ale lidé, které jsem citoval ve svém článku, věří pouze svojí sebestřednosti.

3 0
možnosti
Foto

Co vám ta TOPka udělala, že vás vždycky tak rozběsní?

7 0
možnosti
Foto

Pane Matuško,

přečtěte si v mém článku citované výroky příznivců TOP09 a potom něco pište o běsnění.

5 0
možnosti
MK

Každá strana, která dovede pana Petříka takto rozběsnit, má moje sympatie.

15 1
možnosti
Foto

Nespletl jste se?

Rozběsnění jsou snad zastánci církevních restitucí, jejichž výroky cituji ve svém blogu.

6 0
možnosti
Foto

J57o45s64e44f 13B33á89r18t93a

24. 1. 2019 11:16

Když je česká televize tak akční, tak by mohla vyzpovídat piráty na jejich vztah k hnutí ANTIFA !

2 0
možnosti
MM

Vaše péče o Piráty a TOP09 je téměř dojemná a vaše prognózy téměř státnické!

Nicméně neměl byste se se svým radikálním bolševickým smýšlením napřít úsilí na posílení vlivu KSČM , SPD a zabránit odlivu jejich voličů k ANO?

Pan Arnold vás v tomto případě asi podpoří i karmu vám dal!

9 0
možnosti
MJ

Na Vaši otázku autore - ano budu volit Piráty, ač jsem věkově někde jinde. A na poznámku Pitomia, že jde o juniorku Topky,rád poznamenám, že SPD je spíše juniorkou NSDPA.

10 0
možnosti
Foto

Že je někdo nepříčetný z chování Miloše Zemana, nesvědčí o tom, že je to radikál. Je to realista. Že bolševici cvičí s vládou této země, je smutný fakt. Jestli Vy se řídíte hodnocením Tomíka Okamury, pak to svědčí o Vaší motivaci.RvRvRv

10 0
možnosti
Foto

Okamura s komunisty zastávají daleko realističtější politiku než TOP09 a Piráti.

1 10
možnosti
Foto

J28a45k79u13b 81R52o73t57h

24. 1. 2019 10:30

Jaryne, "Jde sice o trochu nepřesné tvrzení"? Nene, jde o prachsprostou lež. Už jsi zase ukázal, jak nakládáš s relevantními fakty. Tento termín si vyhledej ve slovníku. Slovník je kniha. Ne Das Kapital, který máš na nočním stolku. ;-D

11 0
možnosti
AL

A jak se mu hned ulevilo.

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik