Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Bude to ještě nějaký čas trvat, ale spíše nežli TROP09 Piráti nahradí Věci veřejné...:-)

2 0
možnosti
AL

Neuvěřitelné!

Článek ve kterém není veden statečný boj se zlotřilým komunismem.

A přitom je to tak jednoduché, od plic si zanadávat na komunisty, ukázat jasně svůj vysoký morální kredit (abych vynikl před druhými nadávači), oslovovat druhé soudruhu jako např. VIP Vlk a přízeň psavců i statečných komunistobijců je zaručena.

Mně se to, jak je článek napsaný líbí (pro některé pro jistotu ještě jednou) :) líbí a proto mu dávám Zaslouženou karmu!

Přeji všem pěkný den a autorovi vysokou karmu i čtenost (stejně ji vždy má) a bohatou diskuzi.

Mám rád svobodu a demokracii.

:-)R^

5 4
možnosti
AL

Nevíte někdo, jestli jsem klepl na karmu? Tak já pro jistotu ještě jednou!

Zasloužená karma.

:-)R^

2 0
možnosti
DR

Myslím že na to jak "pracoval" ten vládní kabaret pod Nečasovým vedením, se asi tak rychle zapomenout nedá.

Na další volby je asi ještě času dost, nicméně pokud Piráti namísto opravdu důležitých věcí postupně sklouznou k politice ťopáků čili pouze ke žvanění o zlých komunistech a Babišovi, tak s mým dalším hlasem zcela logicky už počítat nemůžou.

6 4
možnosti
Foto

Jen jsem si přečetl a perex a bylo jasné, že číst dál netřeba, neboť vše při starém. Rv

9 0
možnosti
Foto

O38t58a83k72a83r 71S47e78k32l

24. 1. 2019 10:32

Vždy , když jedu přes krásné moravské město Boskovice , zatroubím a vzpomenu na p. Petříka a řeknu si : Lidé jsou různí a někteří obzvláště;-D;-D;-D

9 0
možnosti
JH

J65a83n 89H36r14u31š56k88a

24. 1. 2019 10:05

to, že ČT brojí proti komoušům, Hrabišovi a Zemanovi, je dání tím, že to jsou lháři, zloději a podvodníci...smiřte se s tím:)

8 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik