Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Ať je to jak je to. Na Rusko si zatím nikdo netroufl. Jen ty kydy...

1 0
možnosti
MB

Přiznávám, že jsem z generace, která 1968 bere jako potupné příkoří. Snažím se být rozumný - jistě, uběhlo již tolik času. Skutečně ale - Když provedu srovnání SSSR - Rusko, změnu žádnou nevidím! Motá se v kruhu bídy a zla - Ukrajina představme si :

Kdyby Ruská vojska dobývala Valašsko - Protože tam již kdysi byli a existuje kulturní propojení. Podobně Němci Chebsko = Důvody identické. Opět by se našla novinářka, která by nepsala o Skandálnosti párání země a přivlastňování si cizích území! Opět by se objevili blogeři, kteří by byli uchvácení její Objektivní rétorikou ...!

Jde o úhel pohledu. Pokud existuje svobodná země a chce vstoupit do NATO = Logicky, nechť tak učiní. V. Putin má zajásat, že sousedé jdou cestou demokracie a odsud mu hrozba žádná nehrozí! On přece usiluje o totéž! Už jsem kdysi psal - Připomínám - Nechť Moskva do NATO vstoupí rovněž! Ušetří prachy - Vznikne rozumný celek a pak zbrojení v podstatě ztratí svůj smysl. V čem je problém? :-)

3 0
možnosti
Foto

demagogie, tvé jméno je Petřík

7 1
možnosti
Foto

Pane Petříku stále se vyhýbáte přímé odpovědi (typicky). Takže znova. Už jste přiznal že vojska NATO jsou v Pobaltí z vůle tamějších vlád, ale tvrdíte, že nevíte zda z vůle většiny obyvatel. Domníváte se tedy, že v Pobaltí neprobíhají svobodné volby?

A myslíte si, že v době socialismu u nás byly volby svobodné, když se oháníte tehdejší vůlí 99% voličů?

5 0
možnosti
Foto

V Pobaltí nemohou probíhat svobodné volby v žádném případě, když je občanům ruského původu účast ve volbách zakázána.

Rozhodně jde o horší situaci, než u nás před rokem 1989.

Tehdy byl sice výběr pouze z kandidátek národní fronty (ale i tam bylo více politických stran než KSČ), takže občané škrtáním mohli volební lístky podle svého přesvědčení upravit a nevhodné kandidáty vyškrtnout, nebo mohli volby odmítnout.

Ale v Pobaltí je velkému procentu jejich občanů kvůli jejich národnostnímu původu zakázáno volit.

Mám obavy, že toto jsou průvodní znaky nacismu, kdy občané byli zbaveni volebního práva na základě rasové příslušnosti.

2 8
možnosti
Foto

Pane Petříku stále se vyhýbáte odpovědi. Teď to zkoušíte, že to není 99% voličů, jako za Vámi obdivovaného proruského socialismu. Já se ale ptám na prostou většinu. Takže znova:

Pane Petříku, píšete že Pobaltí obsadila americká armáda. Domníváte se, že je tam proti vůli vlády a tím pádem i proti vůli většiny voličů?

7 0
možnosti
Foto

Evidentně jste zde již mnoho minut přítomen - viz níže. Takže zmůžete se na jasnou odpověď?

3 0
možnosti
OK

O71t63a 94K74i73n44c

11. 3. 2019 18:15

Petříku, vámi uváděná "rusofobní hysterie" se zdaleka nevyrovná vaší proruské a prokomunistické hysterii.

9 1
možnosti
Foto

Pan Petřík obvykle s těmito svými údernými články sklízí karmu 40 a více. Dnes se nějak nedaří. Mně to připadá že i na tu ruskou squadru je tohle trochu silné kafe a říkají si, aby nevypadali příliš směšně :-).

7 1
možnosti
MV

blog pana Nozicky jsem radeji ani nekomentoval

je asi tak neutralni, jako Cina

ale Vy jste tomu dal koncovku, Vam povim - vojska USA obsadila Pobalti?

7 0
možnosti
Foto

Nějaké území ty jejich základny tam zabírají.

1 0
možnosti
Foto

Radši opět nahoru, ať je vidět jak umí p. Petřík rudě kličkovat a vyhýbat se odpovědi:

Pane Petříku, píšete že Pobaltí obsadila americká armáda. Domníváte se, že je tam proti vůli vlády a tím pádem i proti vůli většiny voličů?

7 0
možnosti
KT

Na každém rohu v každém městě stojí americký tank a po obloze neustále přelétávají americké vrtulníky.

Odhadem je tam, v Pobaltí, asi pět set tisíc amerických vojáků.

3 0
možnosti
Foto

Já stále čekám na názor pana Petříka, zda Rusko okupuje Sýrii

5 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že Rusko Sýrii a celý střední východ zachránilo před Islámským státem. Zda je Sýrie okupována Ruskem, těžko říct.

V každém případě tam díky Rusku byl poražený Islámský stát, protože v případě svržení Asada by tento stát ovládl celý střední východ.

Američané v Sýrii bojovali s Islámským státem způsobem, že za dobu jejich "války" Islámský stát nesmírně posílil.

3 4
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik