Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P73e30t94r 74B10u72r23i37a58n

11. 3. 2019 15:24

Tak takovou koncentraci sprostých lží a primitivní demagogie nepředvádělo ani Rudé právo v době normalizace. Klobouk dolů.

Citoval jste mne ze dvou příspěvků, ale ani jeden nejste schopen smysluplně vyvrátit, a to jak přímo v oné diskuzi, tak zde. Místo toho je poplivete tvrzením, že jsem pochytil hysterickou nemoc od politiků z řad TOP09, KDU-ČSL a Pirátů. Kdybyste měl v hlavě alespoň pachovou stopu inteligence projdete si mé blogy kde zjistíte, že zrovna tyto strany vyloženě nemusím a přidal byste briskně ODS.

V mém prvním příspěvku odmítám obecný závěr, že nějaká země (v tomto případě Rusko) smí beztrestně anektovat vojensky cizí území s odůvodněním, že by ho právoplatná země mohla snad někomu ze své vůle někdy i pronajmout. Vy svým zesměšňováním mého názoru naopak propagujete válku a vojenské anexe, proti kterým se hned druhou větou srdceryvně rozpláčete.

Můj druhý příspěvek poukazuje na to, že vše co zastánci Ruska omlouvali, čemu věřili a co předkládali jako názorovou protiváhu se po čase ukázalo jako sprosté lži Moskvy a oni skončili s oslí čepicí. Už mnohokrát, téměř vždy a ano i vy.

Namátkou: Putin nerozpoznal své vojáky na Krymu, Šojgu dokonce ani své vlastní tanky na záběrech tamtéž. Civilní letadlo nad rusy obsazeném územím, s kterým záhadně komunikoval fantom dispečer až z Kyjeva sestřelila prý ukrajinská stíhačka. Vyvráceno mezinárodní komisí. Na východě Ukrajiny prý neoperují ruští vojáci, a když tak jenom ti na dovolené s tanky a vagóny munice a přitom veliteli obsazených území se stávají ruští důstojníci pro zvláštní úkoly vyznamenávání vysokými metály za splnění tohoto úkolu. Atd. Primitivní fanatismus na úrovni bolševické disciplíny ze zastánců těchto teorií stříká tak volně, jako vodka na Ruském zastupitelství při pracovní návštěvě Zemana.

A poslední vaše perlička je přímo ukázka typické lživosti: žádný občan, ani v pobaltí ani jinde, nemá zákaz volit z důvodu ruského původu. Oni totiž odmítají občanství daného státu, víme pane daleko od pravdy?

8 4
možnosti
Foto

Neodmítají občanství daného státu, oni nedokáží znalost úředního jazyka daného státu.

1 1
možnosti
Foto

Jo, jo, ale že mají ti rusky mluvící povstalci ixkrát více tanků, raketometů a raket země vzduch než Slovensko s Českou republikou dohromady:-) Taky bych řekl, že v samotné ruské armádě moc velká disciplína nepanuje, když si chodí její vojáci na vycházku do sousední země s veškerou vojenskou technikou. Vám samozřejmě Rv

9 2
možnosti
Foto

Pokud vím, tak až na jeden případ nebylo zjištěno, že v Novorusku bojují vojáci ruské armády. Upozorňuji, že v takovém případě by Ukrajinci každého zajatce měli dát k soudu a odsoudit ho k dlouholetému žaláři pro nedovolené ozbrojování atd, protože na dotyčného se pak nevztahují Ženevské konvence. Pod ochranou jsou tito dotyční jenom tehdy, když bojují v uniformě ruské armády.

2 2
možnosti
Foto

... a rase lžete, až se vám práší od klábosnice

5 4
možnosti
Foto

Ovšem na petříkovskou hysterii to nemá. Rv

7 3
možnosti
LF

L47u40k14a52s 71F49i45k65r

11. 3. 2019 15:08

Zabublani rude zumpy ...

5 4
možnosti
VR

Na vaše proruské komunistické bláboly opravdu dalšího komentáře netřeba!Rv

9 3
možnosti
JK

Bože, zas někdo musí zpravovat ostatní o tom, jak mu prý cosi připomíná něco z historie. Takových rádoby podobností vám najdu tisíc mezi čímkoliv, stačí ignorovat, co se nehodí do krámu, sepsat to stylem poplašné zprávy a další exkrement je světě.

4 2
možnosti
Foto

R^všechno se pořád opakuje-jen pokaždé trochu jinak:-/

8 5
možnosti
LF

L19u74k82a94s 29F52i49k24r

11. 3. 2019 15:09

Jeste tu chyby Rozsival a rezjir a rudohneda bunka je pohromade. Rv

8 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik