Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Abych tuto diskusi shnul ..... Většinově zvratky a jediné správné politické názory různobarevných politruků, kteří nerespektují reálná fakta, mapu a kalendář ..... jen svoji ideologickou vizi .... nevím, jestli se mám smát, brečet nebo zvracet ... pokud to chce někdo vyvrátit, ať prosím používá fakta ....

2 2
možnosti
AR

Abych neměl podobné pocity jako vy p. Kratochvíle, tak raději články tohoto autora už nějaký čas nečtu a vůbec mi nechybí;-D;-D

6 3
možnosti
JS

Vy máte vždycky tak úžasné množství zaručených informací, že snad máte zdroje ze všech tajných služeb. Zajímavé je, jak tvrdíte, že, cituji "Kosovsko-albánská UCK tehdy v Kosovu vraždila obyvatele srbského původu s cílem etnicky vyčisti Kosovo od Srbů", když všechny tehdejší zprávy mluvily přesně opačně, tedy že Srbové vyháněli a vraždili kosovské Albánce. Ale podle vás určitě všichni lhali, protože jedině máte na ty správné informace patent.

11 2
možnosti
Foto

Ve všech státech bývalé Jugoslávie začaly války tím, že ve státech, které se chtěly odtrhnout to začalo vraždami a vyháněním Srbů. Ti se ovšem bránili a Bělehrad na příslušná místa poslal vojáky. Zkuste si zjistit něco o Republice Srbská krajina, kde bylo povražděno na 10.000 Srbů a vyhnáno jich bylo přes 250.000. O tom západní mainstream mlčí.

Proto mainstreamu ohledně války v Jugoslávii nevěřím ani slovo.

Když se ovšem chtěly odtrhnout některé regiony od kyjevského režimu na Ukrajině, tak Západ podpořil občanskou válku a režim, který tuto válku rozpoutal s tvrzením, že nesmí být porušena územní celistvost Ukrajiny.

Rozbití územní celistvosti Jugoslávie Západ vyžadoval a na boj za zachování územní celistvosti odpověděl vojenským napadením Srbska.

Všechno jsou to jasná a prokazatelná fakta.

Západ v tomto lže velice primitivně a zachoval se jako agresor z doby kamenné, protože nerespektuje žádné právo, pouze právo síly.

11 9
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, proč všichni (takoví jako vy) mluví o humanitárním bombardování a krveprolití v Srbsku, ale jaksi z nějakého důvodu (demence, ztráta paměti, členství v KSČ či sympatie ke kounismu) zapomínají a opomíjejí (ostentativně) jak to vše začalo - tak si to připomeňte - https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lka_v_Jugosl%C3%A1vii - jestli někdo může za to co se tam dělo, jsou to komouši:-/RvRv

11 2
možnosti
DR

A Putin. A to i v té době. Na toho jste zapomněl. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Pokud si pamatuji, tak ten, kdo vedl válku v bývalé Jugoislavii bylo Srbsko . Nebo se pletu??? Válku vedlo proti všem státům ve svazku bývalé Jugoslavie, které chtěly ze svazku Jugoslavie vystoupit. Žádná diplomacie a ani zbrojní embargo a ani bezletové zóny nedokázaly konflikt zastavit. Při tom konfliktu zahynulo 96 408 lidi. Pak vypukla válka v Kosu z důvodu, že v Kosovu, kde žilo v té době 88 procent Alabánců, přišlo Kosovo o staus republiky a bylo přičleněno k Srbsku, Byla to stejně hrozná válka, jako ty předešlé, při které umírali i civilisté a co bylo horší, že z Kosova bylo vystěhováno 260 000 lidí a další se chystali Kosovo opustit. Hrozila humanitární katastrofa, Stejně tak, jako v předešlých válkách nebylo možné válku zastavit. Evropa byla v koncích a tak požádala USA o pomoc při řešení krize v Kosově. Bylo dohodnuto, že se ukončení krize provede v rámci NATO. NATO dalo 13. října 1998 Jugoslávii ultimátum. Pokud Srbsko se nestáhne do 96 hodin svá vojska z Kosova, bude zahájena letecká kampaň NATO proti Srbsku. Dne 15. března 1999 v Paříži začaly mírová jednání. Albánci smlouvu o míru bez výhrady podepsali. Srbové přes nátlak Ruska, aby tak učinili také, to odmítli i když věděli, co bude následovat. NATO dne 24. března 1999, zahájilo letecké nálety na vojenské cíle a ani to nevedlo k zastavení války a tak se přistoupilo na bombardování budov silových ministerstev.Dne 31. března 1999, přiletěl do Srbska Jevgenij Primakov a snažil přimět Srbsko k podepsání mírové smlouvy, tak jak byla navržena, ale bez úspěchu. Teprve dne 10. června 1999 Srbsko podepsalo dohodu a začalo se z Kosova stahovat.. Válka v Kosovu stála 10 000 mrtvých a 26 000 osob na útěku. Takž jak byste dokázali tuto válku zastavit, Válka v Kosovu stála 10 000 mrtvých a 260 000 osob na útěku.

17 0
možnosti
BJ

Pane Petříku, naprostý souhlas s Vaším příspěvkem, mě to připadá, že si ti naši polistopadoví politici libují v odměňování vrahů / Mašínové/, a osobností, které se zasloužili o krveprolití v Srbsku, tak, jak uvádíte. Tato jednostranná politika , kterou provádí ČSSD prostřednictvím ministra Petříčka, ĆSSD opravdu odsuzuje pod 5%, a nezabrání tomu ani sociální politika paní Maláčové.

6 7
možnosti
DR

Na jednu stranu dobře. Alespoň ve volbách dostanou co si zaslouží. Takový odpočinek mimo sněmovnu jim stejně jako před časem KDU-ČSL jenom prospěje. R^

2 2
možnosti
Foto

Je odporné házet z letadel na lidi bomby. Cizí státy nemají právo intervenovat, když se jim vláda v jiném státu nelíbí, a nemají právo intervenovat ani v případě občanské války. Podle Charty OSN každý její člen souhlasil s tím, že neuskuteční agresi do cizího státu. Stát může použít sílu, jen když je napaden jiným státem a musí se bránit, nebo je požádán jiným státem, který byl napaden, aby mu pomohl bránit se.

9 7
možnosti
Foto

Neplatí to tehdy, když si státy domluví něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Podle logiky pana Petříka jsou např. dozorci ve vězení největší gauneři, kteří si zaslouží pouze opovrhování. Soudce, který pošle vraha za mříže a zabrání tak jeho dalšímu řádění, jakbysmet.

Někde jsem zaslechl výraz, že někteří lidé se definují jako kryptogenní rudoši. Kdo to asi bude?

7 2
možnosti
Foto

Zdravím Pepu "-" ;-).

1 0
možnosti
JZ

Ministerstvo zahraničí udělilo nové medaile osobnostem, které se zasloužily o členství České republiky v NATO.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/clenstvi-v-nato-nato-petricek.A190312_192817_domaci_jumi

Ministr Petříček ocenil M. Albright a J. Solanu za krveprolití v Srbsku

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704523

Člověče, jak můžete chtít, aby vás někdo bral vážně?

12 1
možnosti
Foto

Udělení medaile Českého svazu protifašistických bojovníků Ondráčkovi bylo také tvrdě odsuzováno s tím, že by "estébácká mlátička" neměla dostat žádné vysoké ocenění.

1 3
možnosti
JL

Koho ocenite "za zasluhy" Vy pane Petriku? Radko Mladice za "humanitni masakr" ve Srebenici?

11 0
možnosti
Foto

Tak toho už snad ocenil Mezinárodní soud. Jedno ocenění stačí.

1 1
možnosti
PT

P86e47t93r 47T44o39m60e73k

13. 3. 2019 17:34

Tenhle člověk nikdy lhát nepřestane. S ním si tedy doma užijí, jestli tedy doma někoho má.

9 6
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik