Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby tohle byla pravda, moc lidí by tu už nediskutovalo... a přeji pěkný den naplněný nenávistí :-)

K tomu jen dodám, že kdyby se kterýkoliv náš občan vyjádřil na adresu Romů a nedej Bůh Židů, stejně jako se rusofobové vyjadřují na adresu Ruska a Rusů, je téměř jisté, že by s nepodmíněnými tresty seděli ve vězení za hanobení rasy a národa.

Zdroj: https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=704523

7 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jste poměrně krátkou dobu na blogu, tak nevíte, že za ty roky už skutečně hodně lidí nediskutuje, kteří neměli ty správné názory.

3 0
možnosti
PU

P82e57t68r 44U64h64e27r

13. 3. 2019 15:08

Twl petříku, zase jsi splácal páté přes deváté, přidal pár lží, pár názorů exotů z novinek a šup, je tu blog, u kterého budou ejakulovat tvé roztleskávačky Palková, Krusic, Pantlíková atd.

11 3
možnosti
DR

Copak Petříček. To snad nemůže už nikoho překvapit. Jugoslávie sice zrovna nepatří mezi konflikty o které bych se někdy nějak podrobněji zajímal, nicméně zasloužená karma. R^

3 8
možnosti
JJ

J44a32n 50J68í30l65e96k

13. 3. 2019 15:02

Tenhle příspěvek je na Stalinovu cenu. :-)

19 4
možnosti
JZ

Přesně tak. A jistě i Gottwaldovu. ;-D

7 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik