Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Války, podvody, propaganda, pronásledováni, zbrojení, zabíjení, soukromé armády i tajné operace jsou zlem, za kterým se schovává ziskuchtivost a mocenské touhy.

Kdokoliv tyto metody odmítá si zaslouží uznání a karmu!

Lidé chtějí žít v míru, lásce a ve společnosti, která jim umožní slušný a spokojený život!

3 5
možnosti

"Války, podvody, propaganda, pronásledováni, zbrojení, zabíjení, soukromé armády i tajné operace jsou zlem, za kterým se schovává ziskuchtivost a mocenské touhy." Dokonalý popis Putinovy Ruské hordy R^

6 0
možnosti

Představte si pane Petříku, hypotetickou situaci, že byste v roce 1933 jako agent nějaké zpravodajské služby zapíchl, na rozkaz, v nějakém hospodském průjezdu nějakého chlápka divného jména A.Hitler. Kdyby Vás chytli, navěky byste byl hnusný vrah a shnil byste v lapáku či by Vás zrovna pověsili - na hrob by Vám chodili plivat. Kdyby Vás nechytli, dostal byste od šéfa stovku navíc k výplatě a nikdo by Vám ani nepoděkoval. Nevděk světem vládne.:-)

5 0
možnosti
Foto

Odpovídám stejně hypoteticky.

Kdyby někdo zapíchl M. Albright, Clintona, Clintonovou, G. Bushe jr.

Zřejmě by nenastalo "humanitární" bombardování, nebyl by rozvrácený střední východ a Libye a do Evropy by se nedostaly miliony muslimských migrantů.

0 6
možnosti
Foto

bohužel pro spoustu lidí na obou stranách pomyslné barikády je zabíjení denní chlebem a dobrým byznysem-je to lidská podstata jakkoliv odsouzeníhodné to je-jen mě vždy pobaví když někteří náboženští fanatici tvrdí, že jen víra svět zachrání a pouze návratem do lůna církve se svět zlepší-a přitom právě kvůli víře bylo spácháno tolik strašlivých masakrů-stačí číst zdejší blogy jak jsou někteří lidé agresivní-co mě ovšem překvapuje že se tu vyskytují blogy vyloženě nabádající k násilí a ač je to proti kodexu blogera admini je nechají zatímco jiné mnohem méně škodlivé stahují-jeden z těch keterý mě opravdu překvapil patří ten který končí patetických zvoláním Vražda na tyranovi není zločinem To mi přijde fakt přes čáru

Cituji:

Premiérka Nového Zélandu začala po světě pobíhat v hidžábu a náš, český a v podstatě naprosto nezúčastněný ministr vnitra se svými...no....poskoky...to není korektní...spolupracovníky, ano, to je to správné slovo...okamžitě napodobil dikci, známou z období Třetí říše...schvalování atentátu, pardon, teroristického činu...atd. No...střelnice v Kobylisích, pokud ještě existuje, je zatím nefunkční, ale kdo ví..Zatím se nám...nám v té naší české kotlině až tak moc neděje...kobyliská střelnice je zatím buď už dávno zrušená nebo nefunkční. Ale čeká. A až nás tam povedou, až budeme my, co chceme jenom žít vcelku svobodně a podle svého, bez něčeho tak cizího naší kultuře jako je islám, právo šaría a politická korektnost, stát před hlavněmi pušek, bude už pozdě. Možná je pozdě už teď. Vražda na tyranu není zločinem.

Zdroj: https://spidlova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706927

0 0
možnosti
Foto

.... a zase ta zlotřilá církev, i když blog je o úplně něčem jiném.

Říká vám něco pojem idiosynkrazie???

4 0
možnosti

Na některé cvoky je zákon krátký a pak je CIA dobrá. Smrt jednoho takového zmetka může zachránit tisíce nevinných obětí.

2 0
možnosti
Foto

Takže byste souhlasil s tím, aby Vás CIA zavraždila?

0 0
možnosti

Pane Petrik(u), pred mesicem sem se vratil z Vietnamu a neumite si ani predstavit, jak jsou vietnamci pysni na to jak vyhnali americany ze sve zeme. Je to na dlouhe povidani a po navsteve vojenskeho muzea, ktere se vlastne jmenuje "War crime museum" nemam pro mezinarodni pomoc zadne pochopeni.

3 0
možnosti

A že jsou s USA už delší dobu kamarádi a dokonce po nich žádají ochranu před Čínou.

1 0
možnosti

P89e86t50r 39U20h78e24r

6. 4. 2019 7:09

Každá tajná služba má právo zabíjet.To, že jsi zmínil zase jen americkou, svědčí o tvé nemoci, kterou bohužel neléčíš. Tajné služby světových velmocí se tak prostě chovají. Ať jsou to USA, Rusko, Čína, atd.

Panu Koudelkovi to vyznamenání přeju, BIS spolupracuje s těmito službami na poli světového terorismu a má velmi dobré výsledky.

Ty petříku, nešťastná jaruna černá, rozsíval a další jste jen prolezlí rudým červem. Tak si to užívejte. Buď rád, že si ty své bláboly můžeš beztrestně psát, i to ti zaručuje tebou nenáviděná západní demokracie.

10 2
možnosti
Foto

Rozdíl mezi východní a západní svobodou spočívá pouze v tom, že na tom bájném Orientu by si výše uvedení mohli odvážně psát, co si jejich srdce a rozum přejí, ale pan Uher by se je neodvážil kritizovat.

Ale jinak, jak to, že o úspěších BIS na poli světového terorismu ví CIA a já o tom nevím jako daňový poplatník nic. Mně BIS informace nepředá a CIA ano. Ona je ta BIS prověřovala na stupeň přísně tajné?

1 3
možnosti

Ruské tajné služby nemají "povolení zabíjet?

To jsme viděli nedávno!

9 0
možnosti

Všechny zabíjí, ale Petřík si vzal do své nemocné hlavy, že nejvíc zabíjí ti ďáblové z USA:-)

7 0
možnosti

Kdy půjdeš kácet strom na koleje, Petříku?:-)

5 1
možnosti
Foto

Jeen přemejšlí, má-li smysl na něco podobného vůbec reagovat a s někým podobným ztrácet čas, přesto se vás zeptám - jste schopen rozlišit válečný stav a dobu míru? Můžete vyjmenovat, kolik táborů nucených prací, pro vlastní nepohodlné občany, kteří nesouhlasili s vládou, s válkou ve Vietnamu například, kolik jich bylo v USA, a kolik tam zemřelo lidí? 8-o RvRvRv

12 1
možnosti

Pane Petřík, nedivte se. Když po obrovském úsilí a snaze vydá úchvatnou "celoroční zprávu", varující před čínskoruskými agenty kteří se skrývají za každým stromem a kterou okopíroval od CIA, tak se této šaškárně nemůžete divit. Na druhou stranu aspoň byla zábava. Karma. R^;-D

5 11
možnosti

taky jsi pobavil, tláčo:-)R^

6 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS