Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Politicky ne, ale lidsky mi bylo líto přesvědčených komunistů, kteří se stali obětí ruské propagandy a odjeli do Sovětského svazu budovat novou lepší společnost a z vlaku vystoupili až 20km od gulagu do závějí a nikdy se nevrátili. Autor má štěstí, že žije v dnešní době.

14 0
možnosti
Foto

Váš blog je takový návrat do sedmdesátek. V televizi se často ukazuje různé retro, zpravidla z té přívětivější stránky. Když chci vidět tu druhou, tak si zajdu sem.

19 0
možnosti
PD

Ten Nikulin, to se taky povedlo.

4 0
možnosti
Foto

Nejzajímavější je, že Američané dopředu věděli, že jim Nikulina vydá náš Ústavní soud, když pro něj poslali letadlo ještě před rozhodnutím ÚS.

3 6
možnosti
MB

Konečně jsme dospěli ke Shodě! Jarfmír Nohavica vrátí pouze Půl medaile! Tu Krvavou vrátí a tu Pokrokovou si ponechá! ... :-)

7 1
možnosti
PD

Když to dělají Američané(proti teroristům či komunistům) je to zločin a když to dělají Rusové (proti oponentům vlády) pak je to pochopitelné a omluvitelné. Divné.

8 0
možnosti
Foto

Vietnamci, kteří se bránili ve svojí vlastní zemi proti cizím vojskům, která je vojensky napadla, byli teroristé?

Vietnamci na území cizích států prováděli teroristickou činnost?

3 10
možnosti
LB

Nic nového pod sluncem, zločinů se dopouštějí všechny tajné služby, míra těch zločinnů stoupá úměrně velikosti dané země, avšak klesá s rostoucí mírou demokracie v oné zemi. CIA má samozřejmě na rukou spoustu krve, ale ve srovnání s KGB či GRU je to parta skautů.

To, že ředitel české BIS dostal od CIA metál bych neřešil. Řešil bych spíše toho ředitele a výstupy z činnosti naší tajné služby, které považuji mírně řečeno za neuspokojivé.

3 0
možnosti
Foto

Průšvih je, když se šéf naší fajné služby stane lokajem cizí tajné služby, ať už jakéhokoliv státu.

1 6
možnosti
Foto

kdyby hloupost bolela, autor by proplakal dny i noci

7 2
možnosti
Foto

No jo, když vraždí západní tajné služby, tak je to něco jiného, než když vraždí jiné tajné služby.

Já zapomněl, že západní tajné služby smějí vraždit a pro Vás je poctou, když od těchto tajných služeb dostává šéf naší tajné služby vyznamenání.

Takže, pište něco o vlastní hlouposti.

1 7
možnosti
OU
Foto

Tradičně se diskuze odchyluje od podstaty článku. Kromě toho těžko tady můžeme někdo vědět, kolik lidí má CIA na svědomí. Ale myslím si, pane Petříku, že s těmi desítkami tisíců obětí jste ještě hodně skromný. Jen v Indonésii, v době boje za svržení prezidenta Sukarna, si politické čistky pod taktovkou CIA vyžádaly stovky tisíc obětí, někteří autoři uvádějí 300 000.

2 7
možnosti
Foto

Jistě, počet převratů pod taktovkou CIA byl nemalý a počet obětí půjde rozhodně minimálně do statisíců.

Můj článek je o tom, že spolupráce s organizací jako je CIA, je de facto legitimizace organizací, které současná západní "demokracie" odsuzuje jako zločinecké. A dávat tímto způsobem legitimitu organizaci jako bylo Gestapo je určitě hrozné.

2 6
možnosti
PD

Koudelka? To bude zřejmě dobrý oddíl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik