Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L65u47k98a58s 16F20i21k10r

5. 4. 2019 15:24

Ze jste tak nevyvadel kdyz dal vrchni cekista Putin medaili Klausovi ci Nohavicovi ...

11 0
možnosti
PD

Koudelka? To bude nejspíš dobrý oddíl. Ať mu nadále dupou králíci.

3 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, povězte nám upřímně. Kdyby ředitel BIS dostal podobné vyznamenání od ruské nebo čínské tajné služby, byl byste spokojen? Co by to pro Vás osobně znamenalo? Že je vše v pořádku, protože naše tajná služba pracuje proti NATO a EU? Nebo že je vše v pořádku, protože naše tajná služba podporuje tajné služby autoritářských režimů, které nepokrytě likvidují vlastní občany?

13 0
možnosti
Foto

Tady jde o to, že Vám nevadí, že Koudelka byl vyznamenaný od organizace, která má na svědomí více mrtvých než tajné služny některých totalitních států.

Přijetím vyznamenání od CIA legitimizujeme tajné služby jako byly dřívější NKVD nebo StB. O Gestapu se raději nechci zmiňovat...

2 8
možnosti
OZ

Neuvedl jsi počet obětí NKVD, Petříku, proto že prý nejsou známy. Něco ale přece známo je, např. 25 000 vlastnoručně povražděných Polských důstojníků a intelektuálů v Katyni, mezi nimi dokonce několik stovek Čechů...

10 0
možnosti
Foto

Pořád je to méně, než počet Vietnamců, které povraždila americká CIA v rámci operace PHOENIX.

Pokud toto ignorujete, potom legitimizujete i povraždění polských důstojníků NKVD.

2 3
možnosti
MB

Zcela s Vámi souhlasím! Koudelka je kariérní břídil. Krátkou dobu 27 let ! - (Od r. 1992) se věnuje Tajným službám. Nemá pro to aprobaci - V KSČ nebyl, o STB není nic známo! - Co hůře, je důvěryhodný - Má prověrku na Přísně tajné! Kolaboroval avšak ! Byl na zkušené u britské MI6 a kanadské CSIS. Jsem rád, že M. Zeman jej Odhalil a nepovýšil do generálského stavu! Tento člověk evidentně pro ruské a čínské zájmy nic nedělá. Ani Novičok nemíchá !

Miloš tedf dostal krásnou, elegantní diplomatickou facku - jeho vyznamenáním. Zde je sděleno = Takových lidí si vážíme! Zoufalý Miloš reagoval, druhou facku si dal sám ve Vídni. Bojuje přece za české zájmy a nikoho nevraždí. Pouze pověst ČR ... :-)

17 2
možnosti
PU

P68e74t92r 30U45h42e63r

5. 4. 2019 14:49

V rámci objektivity soudruh petřík zamlčel KGB, v současnosti FSB. Tyto tajné služby, jejímž členem byl i ruský superprezident Putin (také s povolením zabíjet, v současné době ta povolení vydává on). petříku, jen ti chci říct, že na každou ..... se vaří voda.

10 1
možnosti
Foto

Pane Petříku, měl jste radost, že jsem Vám nepředložil argumenty. Myslím, že jsem dostatečně dokázal, jak píšete účelově a výběrově. Naskýtá se otázka - které mocnosti sloužíte, když vám nevoní naše domácí tajné služby? A co pohled do zrcadla - zvládnete ho aniž by to s Vámi neotřáslo?

6 2
možnosti
Foto

Srovnáváte počty mrtvých, které má na svědomí údajně CIA a StB. Prozradím Vám takovou drobnost. StB měla pod palcem asi 15 milionů lidí, CIA desetinásobek. Relevantnější by bylo spíše srovnání s počty mrtvých na vrub ruských (sovětských) tajných služeb. Ale to taky nenapíšete, protože se Vám to nehodí.

9 3
možnosti
Foto

CIA je snad tajnou službou demokratického státu. Přesto má na svědomí mnohonásobně více vražd a mučení než totalitní StB.

Počet obětí NKVD není známý, stejně jako není známý počet obětí CIA, protože musíme přičíst i počet obětí ve státech, kde CIA organizovala násilné převvraty.

Já jen nechápu, proč chcete porovnávat počty obětí tajných služeb tottalitních a demokratických států.

Tajné služby demokratických států by nikoho bez soudu neměly zavraždit, nebo snad ano?

3 6
možnosti
OZ

Velká čest a vyznamenání pro BIS, a ještě větší ostuda pro Hradního čučkaře a Bumbála

8 1
možnosti
Foto

Pane Petříku oháníte se zde názory čtenářů. Pominu-li, že některé Vaše odkazy k těm údajným diskusním příspěvkům nevedou, tak třeba citujete nějakého ing. Pavla: „Co by si měl myslet. Že úředník Koudelka nepracuje pro svrchovanost a nezávislost tohoto státu, jak přísahal, ale pro jiný stát. A drze se s tím ani neobtěžuje tajit. Specialisté CIA ocenili Koudelkovu schopnost o ochotu plnit jejich přání.“

V té diskusi má 5 pozitivních hodnocení.

V té samé diskusi má více pozitivních hodnocení např.: "Aby Prvního Čučkaře v té Vídni nekleplo...."

Je tam ale i např.: "Velmi potěšující zpráva, gratulace. Už to totiž vypadalo, že se Zemanem kráčíme neochvějně do Putinovy velkoruské zadnice jak kdysi s Benešem do Stalinovy."

Top už ale zamlčujete, protože se Vám to do krámu nehodí.

8 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik