Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P37e83t93r 19T30o88m28e86k

5. 4. 2019 14:39

Je mně vás líto.

6 0
možnosti
MK

Každá tajná služba má právo zabíjet Petříku. Rozdíl je v detailech. Tajné služby totalitních státu se nikomu nemusí zodpovídat a jejich moc je neomezená a terorizují i vlastní obyvatele. Jak jsi uvedl NKVD, STB. Za NKVD je několik milionu mrtvých v sovětských koncentračních táborech, za StB jsou jenom tisíce mrtvých v komunistických koncentračních táborech jako byl například Jáchymov. Je jen škoda, že jsi ještě v rámci objektivity nedodal kolikrát stála NKVD, později KGB, či československá StB před vyšetřováním parlamentu a kolikrát byla parlamentem vyšetřována CIA. Ono to je tím,že sice každá země chrání své zájmy a svojí bezpečnost, ale v případě totalitních režimů jde hlavně o vnitřní ochranu těch co vládnou a nechtějí na tom nic měnit.

16 2
možnosti
Foto

Pokud má každá tajná služba právo zabíjet, má tedy dle Vás toto "právo zabíjet" i naše současná BIS?

2 0
možnosti
ZD

Ještě jsem se "nedotkl" pana Koudelky. Není kouře bez ohně a tak také obrovské transfery peněz (obrana, energetika), které hodlá podniknout tahle malá republika naše středisková nemohly ujít jisté pozornosti. A jak velká řeka nevzniká sama o sobě ale z malých potůčků tak se i politické nitě spřádají z malých postupných vláken, aby nakonec upevnili nerozborné přátelství. Copak nevzpomínáte :-) ???

1 0
možnosti
Foto

Gratuluji panu Koudelkovi k vyznamenání. Prezident Zeman svým komentářem jenom potvrdil, kam patří on sám. A autor? Možná osobní rada: kromě podtrhávání a zvýrazňování lze v textu používat i různé barvy. Určitě pak bude údernější!

11 2
možnosti
ZD

Autor nemůže mít větší radost, než když se nesmiřitelný kritik smíří v reakci na jeho článek jen s radou o barvičkách.

Tedy pokud o vaše názory stojí ?

1 1
možnosti
ZD

Koukám jsem první a také asi zůstanu první kdo Vám nebude spílat rusofilů. V rámci korektnosti jste totiž nevyčíslil vraždy ruskými tajnými službami. Nadarmo se ale neříká že Amík je jen slušněji oblečený Rus. Proti sobě stojí dvě velmoci a metody musí být - pokud mají být stejně účinné - nutně stejné. A teď se mezi ně vtírá třetí a také chce být úspěšná.

A do toho debaty hordy místních nadšenců a nadšenkyň - stejné jako v padesátých letech. Bez přehledu, bez úvahy ale se srdcem horoucím. To si večer počtu :-)

3 0
možnosti
Foto

NKVD, která je již na rozdíl od CIA již minulostí jsem se zmínil, i když jsem neuvedl počet obětí. Nikdo nezná přesný počet obětí nejen NKVD, ale ani CIA.

Vzhledem k tomu, že se CIA podílela i na řadě převratů v cizích zemích, tak ten počet obětí může být podobný jako počet obětí NKVD, ale nikdo to přesně nevyčíslí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik