Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Války, podvody, propaganda, pronásledováni, zbrojení, zabíjení, soukromé armády i tajné operace jsou zlem, za kterým se schovává ziskuchtivost a mocenské touhy.

Kdokoliv tyto metody odmítá si zaslouží uznání a karmu!

Lidé chtějí žít v míru, lásce a ve společnosti, která jim umožní slušný a spokojený život!

3 5
možnosti

"Války, podvody, propaganda, pronásledováni, zbrojení, zabíjení, soukromé armády i tajné operace jsou zlem, za kterým se schovává ziskuchtivost a mocenské touhy." Dokonalý popis Putinovy Ruské hordy R^

6 0
možnosti

Představte si pane Petříku, hypotetickou situaci, že byste v roce 1933 jako agent nějaké zpravodajské služby zapíchl, na rozkaz, v nějakém hospodském průjezdu nějakého chlápka divného jména A.Hitler. Kdyby Vás chytli, navěky byste byl hnusný vrah a shnil byste v lapáku či by Vás zrovna pověsili - na hrob by Vám chodili plivat. Kdyby Vás nechytli, dostal byste od šéfa stovku navíc k výplatě a nikdo by Vám ani nepoděkoval. Nevděk světem vládne.:-)

5 0
možnosti
Foto

Odpovídám stejně hypoteticky.

Kdyby někdo zapíchl M. Albright, Clintona, Clintonovou, G. Bushe jr.

Zřejmě by nenastalo "humanitární" bombardování, nebyl by rozvrácený střední východ a Libye a do Evropy by se nedostaly miliony muslimských migrantů.

0 6
možnosti
Foto

bohužel pro spoustu lidí na obou stranách pomyslné barikády je zabíjení denní chlebem a dobrým byznysem-je to lidská podstata jakkoliv odsouzeníhodné to je-jen mě vždy pobaví když někteří náboženští fanatici tvrdí, že jen víra svět zachrání a pouze návratem do lůna církve se svět zlepší-a přitom právě kvůli víře bylo spácháno tolik strašlivých masakrů-stačí číst zdejší blogy jak jsou někteří lidé agresivní-co mě ovšem překvapuje že se tu vyskytují blogy vyloženě nabádající k násilí a ač je to proti kodexu blogera admini je nechají zatímco jiné mnohem méně škodlivé stahují-jeden z těch keterý mě opravdu překvapil patří ten který končí patetických zvoláním Vražda na tyranovi není zločinem To mi přijde fakt přes čáru

Cituji:

Premiérka Nového Zélandu začala po světě pobíhat v hidžábu a náš, český a v podstatě naprosto nezúčastněný ministr vnitra se svými...no....poskoky...to není korektní...spolupracovníky, ano, to je to správné slovo...okamžitě napodobil dikci, známou z období Třetí říše...schvalování atentátu, pardon, teroristického činu...atd. No...střelnice v Kobylisích, pokud ještě existuje, je zatím nefunkční, ale kdo ví..Zatím se nám...nám v té naší české kotlině až tak moc neděje...kobyliská střelnice je zatím buď už dávno zrušená nebo nefunkční. Ale čeká. A až nás tam povedou, až budeme my, co chceme jenom žít vcelku svobodně a podle svého, bez něčeho tak cizího naší kultuře jako je islám, právo šaría a politická korektnost, stát před hlavněmi pušek, bude už pozdě. Možná je pozdě už teď. Vražda na tyranu není zločinem.

Zdroj: https://spidlova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=706927

0 0
možnosti
Foto

.... a zase ta zlotřilá církev, i když blog je o úplně něčem jiném.

Říká vám něco pojem idiosynkrazie???

4 0
možnosti

Na některé cvoky je zákon krátký a pak je CIA dobrá. Smrt jednoho takového zmetka může zachránit tisíce nevinných obětí.

2 0
možnosti
Foto

Takže byste souhlasil s tím, aby Vás CIA zavraždila?

0 0
možnosti

Pane Petrik(u), pred mesicem sem se vratil z Vietnamu a neumite si ani predstavit, jak jsou vietnamci pysni na to jak vyhnali americany ze sve zeme. Je to na dlouhe povidani a po navsteve vojenskeho muzea, ktere se vlastne jmenuje "War crime museum" nemam pro mezinarodni pomoc zadne pochopeni.

3 0
možnosti

A že jsou s USA už delší dobu kamarádi a dokonce po nich žádají ochranu před Čínou.

1 0
možnosti

P89e86t50r 39U20h78e24r

6. 4. 2019 7:09

Každá tajná služba má právo zabíjet.To, že jsi zmínil zase jen americkou, svědčí o tvé nemoci, kterou bohužel neléčíš. Tajné služby světových velmocí se tak prostě chovají. Ať jsou to USA, Rusko, Čína, atd.

Panu Koudelkovi to vyznamenání přeju, BIS spolupracuje s těmito službami na poli světového terorismu a má velmi dobré výsledky.

Ty petříku, nešťastná jaruna černá, rozsíval a další jste jen prolezlí rudým červem. Tak si to užívejte. Buď rád, že si ty své bláboly můžeš beztrestně psát, i to ti zaručuje tebou nenáviděná západní demokracie.

10 2
možnosti
Foto

Rozdíl mezi východní a západní svobodou spočívá pouze v tom, že na tom bájném Orientu by si výše uvedení mohli odvážně psát, co si jejich srdce a rozum přejí, ale pan Uher by se je neodvážil kritizovat.

Ale jinak, jak to, že o úspěších BIS na poli světového terorismu ví CIA a já o tom nevím jako daňový poplatník nic. Mně BIS informace nepředá a CIA ano. Ona je ta BIS prověřovala na stupeň přísně tajné?

1 3
možnosti

Ruské tajné služby nemají "povolení zabíjet?

To jsme viděli nedávno!

9 0
možnosti

Všechny zabíjí, ale Petřík si vzal do své nemocné hlavy, že nejvíc zabíjí ti ďáblové z USA:-)

7 0
možnosti

Kdy půjdeš kácet strom na koleje, Petříku?:-)

5 1
možnosti
Foto

Jeen přemejšlí, má-li smysl na něco podobného vůbec reagovat a s někým podobným ztrácet čas, přesto se vás zeptám - jste schopen rozlišit válečný stav a dobu míru? Můžete vyjmenovat, kolik táborů nucených prací, pro vlastní nepohodlné občany, kteří nesouhlasili s vládou, s válkou ve Vietnamu například, kolik jich bylo v USA, a kolik tam zemřelo lidí? 8-o RvRvRv

12 1
možnosti

Pane Petřík, nedivte se. Když po obrovském úsilí a snaze vydá úchvatnou "celoroční zprávu", varující před čínskoruskými agenty kteří se skrývají za každým stromem a kterou okopíroval od CIA, tak se této šaškárně nemůžete divit. Na druhou stranu aspoň byla zábava. Karma. R^;-D

5 11
možnosti

taky jsi pobavil, tláčo:-)R^

6 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik