Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Petříku, zamotat USA do požáru Notre Dame to už je opravdu diagnóza.

9 3
možnosti
Foto

Vrazi z Woool Strýýtu číhají všude !!

8 1
možnosti
MV

Vrtel jsem se cele dny nedockavosti, čím překvapite. Vrtel jsem se zbytečne. Priste více uderneji. To dáte. Věřím Vám.

10 3
možnosti
Foto

Na Vás, pane Valičku v údernosti nemám.

Abych se jako Vy styděl před Ukrajincem za to, že si na Ukrajině rozpoutali válku, tak to opravdu nedám.

1 3
možnosti
Foto

V příspěvku pod tímto uvádíte, že demokracie je u nás v bankrotu. Můžete tedy prosím upřesnit, jak byste si představoval naše státoprávní uspořádání, jak byste vybíral zákonodárné shromáždění? Případně máte někde na světě vzor, který byste doporučil i nám?

12 1
možnosti
Foto

Za sebe mohu říci, že bych volil stranický systém a volby, jaké mají v USA.

0 0
možnosti
Foto

Cituji Vás: "Takže, pokud mám mluvit za sebe, tak požár v chrámu Notre Dame je políčkem nadutosti západnímu světu, který se ohání demokracií, morálkou a mezinárodním právem, které však její současní představitelé přivedli doslova k „bankrotu.“

Vzhledem k tomu, že západní svět, který nenávidíte a který vám umožňuje žít si tak dobře jako nikdy před tím, jak jste sám nejednou uvedl, dostal políček, musím se tedy zeptat: Vítáte a máte radost z požáru katedrály Notre Dame?

12 1
možnosti
Foto

Jak souvisí požár katedrály v Paříži s morálkou, demokracií a mezinárodním právem???

3 1
možnosti
Foto

Píšete, že je pokrytectví vyjadřovat lítost nad shořením katedrály Notre Dame. Domníváte se tedy, že ani do budoucna by se neměla vyjadřovat lítost nad spálením jakéhokoliv křesťanského kostela z jakéhokoliv důvodu a kdekoliv? Tedy až u nás shoří třeba kostel v Bojkovicích, tak nijak nekomentovat a přejít mlčením?

7 1
možnosti
Foto

Již v titulku píšete, že západ tleskal pálení kostelů. Asi je rozdíl mezi pojmy nekomentovat a chválit. Můžete tedy dát nějaký odkaz na to, jak někdo ze západních politiků chválil (Vaší mluvou tleskal) pálení kostelů?

11 1
možnosti
VS

No, najsámlepší bloger na iDNESu ve svém posledním díle na téma Notre-Dame odkazuje mimo jiné na Breitbart a nějaké německé stránky Politically Incorrect News. Řekl bych, že zdroje budou podobné...

0 0
možnosti
Foto

Pane Petříku jako vždy píšete úderně a tučně (nechci psát tupě, i když se mi to vkrádá). Můžete dát nějaký relevantní odkaz na ten údaj o 236 spálených kostelech?

6 0
možnosti
ZJ

Vy v tom máte jasno. Byla to buď nešťasná náhoda, nebo za to může Putin a Číňani.

0 0
možnosti
Foto

J91a17k24u92b 25R88o73t39h

17. 4. 2019 17:23

Jaryne, výkon, tleskám. Lež jako prase už v titulku, překonáváš se. A nevymlouvej se na uvozovky.:-/;-D

7 1
možnosti
Foto

Dejte mi odkaz na mainstreamová média, která odsuzují vypalování srbských pravoslavných kostelů kosovskými Albánci.

2 3
možnosti
Foto

R^pokrytectví sebestřednost a faleš takzvaně civilizovaného Západu nemá mezí-karmaR^ovšem stavby jsou stavby-ale statisíce obětí evropské chamtivosti.těm nikdo život nevrátí:-/

3 3
možnosti
Foto

Je to smutné téma.

Jsem zvědavý, kdo zde jako první začne bagatelizovat vypalování srbských křesťanských kostelů.

2 3
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik