Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Madeiře boural autobus s převahou německých turistů. To bude další políček nadutemu západu. Teď by se mohlo ještě něco stát v USA a budeme tu mít další organismus vysázeny podtrženým boldem

1 0
možnosti

Já si nemůžu pomoct, ale mně přijde celá diskuse hrozně srandovní.. ;-D (i když je nejspíše myšlená vážně, což tomu ještě napomáhá)

0 0
možnosti

Je to tady opět Karma vysoká, ale souhlasící s Vámi nechtejí být dehonestováni sluníčkáří atd. Vám karma !

1 0
možnosti
Foto

Vy jste takový disident, hrdina, co se nebojí, viďte ;-).

3 0
možnosti

...... mňo, dal sem to dvakrát,- marně hledám ty "komunistický úskoky, nepochopení tématu, "rudý noky", Rudý právo, retardace, primitivní manipulace atd.",- ....šak nejvíc mě dostal lektor mediální komunikace;-D, kerej sa zapřísahal, že už sa tady v diskusi nikdy neobjeví !,- sice nevím kde svý moudra t.č. publikuje, ale podle všeho tam nemá s kem diskutovat,- holt, když sa na jednom portále sejdou pravdolásky s nadiktovaným názorem,- si pak ani nepokecáte;-)!,- ...... ináč, u mě dobrýR^ !

1 0
možnosti
Foto

Panu Petříkovi jsem zde k jeho blogu položil několik doplňujících dotazů. Odpovědi jsem se nedočkal a přitom prokazatelně v této diskusi již několikrát byl. Zarytě mlčí i když chci zdroj, odkud pochází jeho úderná (tučná a podtržená) tvrzení.

V tom případě označuji celý blog za blábol a pana Petříka za lháře.

4 1
možnosti
Foto

Níže jste dostal odpověď na všechny Vaše otázky.

0 0
možnosti

S tím Kosovem máte bohužel pravdu:-(

2 0
možnosti
Foto

Koukám, že Pepa Niklů to tu už obešel a omínusoval i otázky :-).

6 0
možnosti

Každej má holt svoje koníčkove.

5 0
možnosti
Foto

Vy jste musel dříve prát pro Rudé právo, nebo alespoň dělat nástěnky v rudém koutku.

Ten styl je nezaměnitelnýR^

6 4
možnosti
Foto

Pane Matuško,

mám obavy, že Vaše rétorika a styl je bývalému Rudému právu daleko bližší, než ta moje.

4 2
možnosti

Pokud jde o zhovadile niceni symbolu viry-kostelu, jsou Cesi ti posledni kdo ma pravo za to jine kritizovat.

Stovky kostelu v pohranici byly buldozery srovnany se se zemi, a dalsi tisice ponechany osudu az se zritily jako na pr. ten v Buchers-Pohori na Sumave. Zaznam odstreleni kostela dynamitem byl pouzit pri filmovani Svejka.

Jeste horsi nez niceni kostelu, je niceni hrbitovu, i tech bylo v pohranici, tisice zamerne zniceno. Jsou znamy i pripady nejodpornejsi zhovadilosti. Ten nejodpornejsi (pokud ja vim) se udal v byvale obci Nova Hurka u jezera Plaka. Tam poranicnici vyvlekli rakve byvale mistni honorace, (mezi nimi otce spisovatele K. Klostermana) a otevreli je, nabalzamovane mrtvoly rostrileli davkami ze samopalu, az znich zbyly jen cary. Pocitali s tim, ze hranicni pasmo zustane obycejnemu smrtelnikovi, nepristupne navzdy! Toz soudruhu Petriku, zpytujte hlavne vlastni svedomi!

7 1
možnosti

J73i62r12i 52B55o48r

17. 4. 2019 18:54

Já bych k tomu ještě dodal jak zametl s církví SSSR. V klášterech vězení a kostely odstřelit.

3 0
možnosti

Když pominu zjevnou a primitivní manipulaci, kterou se méně orientovanému čtenáři snažíte vnutit myšlenku, že snad tzv. Západ tleskal ničení některých kostelů, zůstávám už jen v údivu stát nad vaší myšlenkovou konstrukcí, že zničení srbských kostelů mělo nějak umožnit vybudování amerických základen. To je v Kosovu tak málo místa, že kostely musely ustoupit základnám?

9 2
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik