Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Ústavní soud je hodně politickou organizací, proč by jinak byly takové řeže o to kdo tím soudcem bude?

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem četl na webu, jenž je jako zdroj na IDnesu zakázaný, že z 15 ústavních soudců o tomto případu rozhodovali pouze 3 soudci: Vojtěch Šimíček, Kateřina Šimáčková a Ludvík David, přičemž Ludvík David byl proti.

Takže se potvrzuje pravdivost mojí úvahy, že šlo o politickou objednávku, jejímž výsledkem je návrat naší justice před rok 1989.

1 1
možnosti
JM

Zkouška:

STRUČNÁ NEOBJEKTIVNÍ CHRONOLOGIE UDÁLOSTÍ NA UKRAJINĚ

0 0
možnosti
JM

Kdo má zájem, může si tento titulek zadat do Google... K tomu, co Jaromír Petřík zmiňoval ve svém blogu a k následující diskusi, se domnívám, že to není od věci.

0 0
možnosti
JM

Můj příspěvek nebyl uložen.... Chápu... Pravda zvítězila nad lží...

0 0
možnosti
Foto

Jak jsem uvedl níže.

Váš příspěvek zřejmě obsahoval odkazy či výrazy, které jsou v rozporu se současnou mainstreamovou propagandou a zakázané současnou cenzurou.

0 0
možnosti

Projednání církevních restitucí,

byla třešnička na dortu.

Karma

1 1
možnosti
Foto

Tohle rozhodnutí ÚS je snad ještě větší průšvih než církevní restituce.

2 0
možnosti
PU

P12e97t98r 79U25h53e81r

3. 5. 2019 6:49

petříku, teď otázka mimo téma. Proč ty vlastně nejezdíš se Zemanem do Číny, když ta tvoje firmička je tak strašně úžasná, že by bez ní svět nepřežil?

Číňanům bys určitě imponoval, firmu sis vybudoval na základech toho, co bylo a najednou nebylo v Minervě. Pro ně bys byl top! A se Zemanem by sis určitě cestou rozumněl, slivovice by tekla proudem.

0 2
možnosti
PU

P50e14t43r 61U73h80e65r

3. 5. 2019 6:41

Odveďte si už toho petříka někam do východní demokracie...to člověk neví, jestli si ten embe dělá srandu nebo to opravdu myslí vážně.

1 2
možnosti
Foto

Jak nyní čtu, tak za tímto diletantským a ve skutečnosti politickým rozhodnutím stojí právě soudce Vojtěch Šimíček, o kterém zde v diskusi již byla řeč a který se pro dnešní Právo vyjádřil - cituji:

"O diskriminaci by se jednalo, pokud by důvod odepření ubytovací služby stěžovatele byl nenávistný, zjevně svévolný či zasahující do důstojnosti jeho spotřebitele a rozlišující z některého z podezřelých důvodů..."

A jeho další vyjádření v rozhovoru jen dokládají, že toto rozhodnutí ÚS je ryze politické. Takoví soudci bohužel přispívají k pokleslosti naší justice a navracejí ji před rok 1989.

Dá se říct, že se stávají propagandistickými demagogy typu Alexandra Mitrofanova, který se na Twitteru zachoval takto:

Kachtaram: A co Francie ta Vás nezajímá? To je v pořádku že tam policie zatkla 450 demonstrantů, to je podle Vás v pořádku? Není to v Rusku, že. Tak to není zajímavé, pro Vás

Alexandr Mitrofanov @AlexandrMitrofanov: Až bude Francie vést nás jako nepřátelskou zemi, která je terčem vlivu a následného převzetí, budu se zajímat o Francii. Agresorem proti České republice je ovšem nikoli Francie, ale Rusko, tak se zabývám Ruskem a zajímají mě také čeští kolaboranti.https://twitter.com/Kachtaram?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1123608357456293888&ref_url=https%3A%2F%2Fcz.sputniknews.com%2Fsvet%2F201905019780136-pokrytectvi-jak-vysite-cesky-novinar-vysvetlil-proc-ho-nezajima-zatykani-demonstrantu-v-parizi-ale%2F

2 2
možnosti

Však mají oba pravdu.

2 2
možnosti
MV

Jedním slovem řečeno: Jedno velké „NIC“

2 3
možnosti
JH

Pane Petříku, nebuďte v té diskuzi tak nabroušenej. Měl byste projevit více empatie a spravedlivě ocenit to úsilí s jakým se vám tihle vášniví nepřátelé - evidentně na život a na smrt, tak kreativně ....pokoušejí nasadit psí hlavu...

1 1
možnosti

A proč mu ji tak urputně nasazujete vy? Myslíte, že vás za to pochválí?

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS