Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J26i48r12k68a 40K29o20r76n

16. 5. 2019 19:20

Moc divné, jezdím do zahraničí soukromě velmi často, ale ještě se mi nestalo, že by mě vozili státní limuzínou s vlaječkami, nenatáhli kvůli mě koberec, ani nehráli státní hymnu??

9 0
možnosti
Foto

A kdybyste byl reprezentantem? Třeba Jágrem?

1 5
možnosti
SN

:-).......Napsal jste to výborně, oponenti mají krátkou a selektivně ideologicky ovlivněnou paměť.

Někdo ten Majdan zorganizoval, zaplatil,( bivakujte jen tak z plezíru desítky dnů na náměstí a rodina doma bude hryzat suché kůrky), výsledek se dostavil. Ukrajina v rozvalu, Ukrajinci i Ukrajinky hledají práci po celém světě aby uživili rodiny.

Krym už nikdy Rusko nepustí, byla to výborná příležitost, jak si udržet základnu u moře. Už za to Ukrajině nemusí platit, jako se dělo před referendem. R^R^R^

7 11
možnosti
Foto

"... selektivně ideologicky ovlivněnou paměť", tak tím vy určitě netrpíte;-D;-D;-D;-D

6 1
možnosti
MK

Já se nestydím za Petříčka, ale za Petříka. Fuj !!!

13 2
možnosti
VK

No , já se stydím za ministra zahraničí Petříčka. Co dokáže taková ČSSD vyprodukovat? K nevíře.

0 1
možnosti
Foto

Dovolím si citovat příspěvek Zdeňka Ondráčka na Facebooku:

Zdeněk Ondráček

ve středu

Přátelé,

tak podle ministra Petříčka dělám ostudu . Já tam do té válečné oblasti na vlastní nebezpečí přivezl hračky, omalovánky a pastelky dětským sirorkům a on tam posílá miliony korun pro fašistické neziskovky, armádní výstroj a zbraně, kterými jsou zabíjeni rodiče těchto dětí . Kdo z nás je větší padouch? Jdete se bodnou pane ministře!!

3 8
možnosti
Foto

hodně laciná a obehraná reklama

7 1
možnosti
Foto

Vůbec nechápu, o co Petříček a spol. vůbec své rozhořčení opírají. Minské dohody podepsala Ukrajina a tím uznala separatisty za subjekt mezinárodního práva. Dalšími signatáři byli Německo a Francie. To podle Vídeňských úmluv je dostatečné k tomu, aby nějaký stát a režim byl uznán jako subjekt mezinárodního práva. Tím se obě republiky staly státy, které se klidně mohou hlásit do OSN.

A proč by nemohl mezinárodně uznané státy navštívit náš poslanec? Jsme snad s těmito státy ve válečném stavu?

10 6
možnosti
Foto

Výborná připomínka.

Naši "spojenci" nám zřejmě nařídili, že DLR je nepřátelský stát a Petříček je poslouchá na slovo.

4 3
možnosti
OT

Stálo mně to za to. Ulevilo se mně.

1 0
možnosti
Foto

Pane Tomku,

já bych nerad přišel o Vaše diskusní příspěvky. Mne zajímají i názory mých oponentů.

3 0
možnosti
MM

Ministr zahraničí, člen vlády která v zahraniční politice prosazuje a obhajuje zájmy ČR, je ostudou a poslanec, který porušil slib, že bude konat v zájmu ČR není ostudou?

To už je mimo zdravý rozum a poslední fáze duševní poruchy! Rv

10 3
možnosti
JH

Jako vždy moc pěkná diagnoza, pane doktore. Zbývá jen se dohodnout co je vlastně v zájmu ČR:-)

6 2
možnosti
MB

p. Petřík, chápu - I muži mají své dny ! Neklesejte na duchu - mám dobré konexe na adrese - Olomoucká 305/88, Předměstí, 746 01 Opava. Ústav byl založen v r. 1889, má tradici a dobrou pověst! Jde o komplex budov v lesoparčíku a nevaří tam špatně! Napsat, že reprezentatnt klasické české diplomacie je ostudou - Bijec z Národní třídy je člověkem slušným, nóó. To vše v 30 jubileu 1989 ! Ty deště bez slunce a zimou již končí. Zmrzlí odcházejí ... - Já vím, já vím, na člověka to působí ... ! :-)

7 3
možnosti
Foto

Kdy Ondráček byl bijcem na Národní třídě?

4 0
možnosti
Foto

Už se z toho mohou pominout v naší ČT a citují Tomáše Petříčka.

2 1
možnosti
MV

A to je dobře, že informuji. Zlobí vás to?

3 0
možnosti
KP

R^ při pročítání reakcí na Váš blog mne překvapuje kolik našich poststatečných spoluobčanů by rádo prožilo volyňský masakr a další obyčeje ukrajinských benderovců.

3 2
možnosti
JL

Číst, psát, počítat a známkovat už umíte. Na věcný příspěvek jste se zatím nezmohl. Prospělo by vám více myslet, méně fandit.

4 1
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik