Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Dám karmu, a proč ne?! :)

:-)

4 2
možnosti
Foto

Je mi nejasné, proč zlý Západ poslal do doněcké oblasti ruské vojáky. Jestli jim platil v dolarech, tak bych to chápal. ;-D

11 0
možnosti
Foto

Je to naprosto ze stejných důvodů, z jakých vy byste psal zvací dopisy dokonce přes oceán.

2 1
možnosti
MV

A koho si Ukrajinci zvolili za současného prezidenta? Myslím, že Janukovyc to nebyl, byť vaši pravdu vyvedete boldem a navic podtrhnete.

0 1
možnosti
Foto

Janukovyč snad v současných volbách kandidoval?

3 1
možnosti
JH

Nemám rád oba, ale co se ostudy týká, také bych vsadil na Petříčka!

2 0
možnosti
Foto

Jisté je, že Majdan pochází ze stejné tvůrčí hutě jako převrat v Libyi či občanská válka v Sýrii. Když Západ vyhrál, spustila se na Ukrajině nacionalistická vřava, která měla za následek, že se území s většinou Rusů preventivně rozhodly zabránit vyhrožovanému příkoří od Ukrajinců odtržením. V případě Krymu nešlo o žádnou anexi, jak se tady s oblibou vytrubuje, ale o výsledek právoplatného referenda. Pamatuji na reportáž ČT, ve které Krymané jásali, že jsou součástí Ruska. Možná, že mezitím někteří z euforie vystřízlivěli, stejně jako řada Čechů po Listopadu, ale to na podstatě věci nic nemění.

7 7
možnosti
JZ

Sudetští Němci také jásali, že už nejsou součástí Československa, ale Německa.

0 0
možnosti
BK

R^Samozřejmě, že velká karma, pane Petříku. Zase tu do vás budou střílet, ale Vy jste dost silný na to, abyste to ustál;-). Vždyť je už známe tolik let:-). Tykají vám tu, nadávají do komunistů.....Nezbývá, než vyslyšet hlas adminů, jejichž slova jsou: máte tlačítko "nahlásit redakci" - tak ho využívejte. Takže: stejně jako oni nahlašují nás-do kterých se tu léta strefují a strefovali-protože nezpíváme jejich notou a kteří se vždy jen brání- viz Libuše Palková, kterou se jim podařilo odstranit.........stejně tedy i my bychom měli odrážet jejich sprosté útoky. Jiná možnost tady není. Zastání za jejich urážky v redakci nezískáme, tudíž je na místě krok. A já jsem právě ve vaší diskuzi jej učinila. Vy jste, pane Petříku jedním z nejslušnějších diskutujících na Idnes a právě u vás to učiním moc ráda. Zároveň tímto znova otevírám svoji diskuzi, abych zabránila možným útokům, že pod svými blogy nedávám prostor k vyjádření a jinde si diskutuji. Moc děkuji za váš článekR^:-).

4 9
možnosti
Foto

Teplej bonz - rychlejší než světlo...;-D

3 0
možnosti
JZ

Pravdou je, že konflikt na východní Ukrajině byl vyvolán zvenčí Ruskem. Nebýt jeho, tak je v této oblasti dávno klid. A ono je také zodpovědno za těch 13 tisíc mrtvých lidí. Hanba Putinovi.

11 4
možnosti
Foto

Jen díky Putinově rozvaze je zatím u nás klid.

Pokud by byl agresivní, jako jsou někteří politikové USA, kteří svoje zájmy řeší vojenským napadáním cizích zemí, už byste tyto řádky nepsal.

2 9
možnosti
Foto

Rusko okupuje Krym. Kecy rusofilů na tom nic nezmění. Okupace cizích území je ruský národní sport.

18 3
možnosti
Foto

Co máte z toho.

USA zase okupují 74 roků Německo, dále Pobaltí, Srbsko, Polsko, Rumunsko, Afghánistán, Japonsko, Sýrii a řadu dalších zemí, kde mají svoje vojska.

Tolik zemí jako USA, Rusko rozhodně neokupuje.

2 7
možnosti
OK

O76t23a 35K84i50n76c

16. 5. 2019 15:01

Žádný členský stát OSN Doněckou lidovou republiku neuznává, DLR uznala jen Jižní Osetie, která sama je uznána pouze Ruskem, Venezuelou, Nikaraguou a Nauru. Kdyby Ondráček tuto návštěvu učinil jako soukromá osoba, bylo by možné si myslet pouze něco o jeho morálce, ale vzhledem k tomu, že tuto cestu vykonal jako poslanec PČR, měl by minimálně složit poslanecký mandát.

12 2
možnosti
Foto

A proč se divíte, že se komunista Ondráček chová, jako komunista...? Tady to jasně píšu...

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=713696

1 0
možnosti
  • Počet článků 362
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2631x
Žiji celý svůj život v pěkném Moravském městě Boskovice. Více než 40 let se aktivně zajímám o politiku, i když jsem jsem nikdy nebyl v žádné politické straně. Politika, politický zeměpis a historie je mým koníčkem společně s filatelií. Píši odborné i populární články o filatelii, jsem častým diskutujícím na Novinkách Seznamu. Co se filatelie týká, jsem specialistou na poštovní historii Afghánistánu.

P.S. Omlouvám se svým příznivcům a všem slušným čtenářům, že jsem po 9 letech psaní blogů v červnu 2019 zavřel diskuse z důvodů sprostot odpůrců Andreje Babiše a Miloše Zemana. Jejich agresivita v diskusích dosáhla takových mezí, že pod mými blogy přestali diskutovat slušní diskutující, kteří jimi byli neustále neurvale napadaní. Proto těmto neurvalým diskutujícím doporučuji, ať chodí diskutovat pod blogy svých oblíbenců, jejichž smyslem života je nenávist k Babišovi, Zemanovi a všem jinak smýšlejícím.

Slušní diskutující mi mohou napsat na e-mail: petrik.boskovice@seznam.cz

 

Seznam rubrik